Forum » Kaj kupiti » Radeon 8500 LE
Radeon 8500 LE
jos69 ::
Odločil sem se,za nakup kartice Radeon 8500 LE.Ker je na trgu kar nekaj proizvajalcev teh kartic bi prosil za nasvet glede tega in kje se jo da najugodneje nabaviti ?
Uporabljal jo bom v glavnem za igranje pa me zanima tudi to ali jo bom z Athlon 1000Mhz dovolj dobro izkoristil ali bi bilo bolje nabaviti hitrejši procesor ?
Vsem hvala za odgovore !
Uporabljal jo bom v glavnem za igranje pa me zanima tudi to ali jo bom z Athlon 1000Mhz dovolj dobro izkoristil ali bi bilo bolje nabaviti hitrejši procesor ?
Vsem hvala za odgovore !
udarnik ::
jest sem po par trgovinah iskal ati 8500le 128 pa jih ze nimajo,tko da pohiti ker jih verjetno ne bodo dobavljali vec
ce kdo ve kje dobiti naj napise!
ce kdo ve kje dobiti naj napise!
Mr.B ::
Povej kaj imaš sedaj od grafike ?
Koliko ram itd....
Sicer bi jaz raje kupil 9000 Pro ampak vseeno. Pa glede nato da pride ven 955 , 9700 , in da sedaj pridejo vse te kartice pod 100.000 sit , sklepam da boš lahko počakal do konc meseca za pocenitve, itd..
Koliko ram itd....
Sicer bi jaz raje kupil 9000 Pro ampak vseeno. Pa glede nato da pride ven 955 , 9700 , in da sedaj pridejo vse te kartice pod 100.000 sit , sklepam da boš lahko počakal do konc meseca za pocenitve, itd..
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Imam Hercules prophet 4500 - Kyro II.
Razmišljal sem tudi o Radeon 9000 Pro pa sem se vseeno nekako odločil za 8500 LE.
Kakšne pocenitve ???
Razmišljal sem tudi o Radeon 9000 Pro pa sem se vseeno nekako odločil za 8500 LE.
Kakšne pocenitve ???
udarnik ::
ce bo 9500 za 40000sit se ti to splaca vzet (upam da bodo benchmarki dobri)
mas dx9,verjetno dosti drugih dobrot...za en cajt bo sigurno
mas dx9,verjetno dosti drugih dobrot...za en cajt bo sigurno
Pa je toliko boljši od 8500 ?
40k se mi zdi vseeno malo valiko za grafično dat pa čeprav je vredna svojega denarja .
40k se mi zdi vseeno malo valiko za grafično dat pa čeprav je vredna svojega denarja .
forg33t ::
bil bi zainteresiran
poslji mi ponudbo s ceno na: forg33t@yahoo.com
ali pa mi povej tvoj email in te bom kontaktiral jst
vedi se, da nov kyro2 stane 11k sit, zato prosim postavi realno ceno ;)
p.s.
ima tvoj kyro2 tvout?
poslji mi ponudbo s ceno na: forg33t@yahoo.com
ali pa mi povej tvoj email in te bom kontaktiral jst
vedi se, da nov kyro2 stane 11k sit, zato prosim postavi realno ceno ;)
p.s.
ima tvoj kyro2 tvout?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična Geforce ali Ati? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4398 (3333) | boštjan |
» | Radeon 8500,9000 ali 9100 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7614 (5605) | ferjan |
» | GF4 MX440 - KakaOddelek: Strojna oprema | 1005 (709) | PassTrough |
» | Graficna kartica - kaj kupiti do 30.000,00 sitOddelek: Kaj kupiti | 2072 (1638) | globoko grlo |
» | ati vs. nvidia---pro sw opengl in 2d desktop kvaliteta slikeOddelek: Strojna oprema | 1159 (994) | udarnik |