Forum » Problemi človeštva » Slovenska levica
Slovenska levica
Temo vidijo: vsi

Okapi ::
navijam za velik padec standarda in bankrot drzaveSamo največji luzerji, zagrenjenci in bedniki se lahko spustijo tako nizko, da si želijo propad lastne države.
O.

Karaya 52 ::
Bankrot drzave in streznitev, na katero bi v tem primeru racunal, je edina varianta da prihajajoce generacije ne bodo zivele v tranziciji brez konca in kraja. Mogoce je bolje zrtvovati par generacij za boljse zivljenje mnogih prihajajocih. Kar se mene in drzave Slovenije tice, je pa to stara ljubezen, mrtva in pokopana.

djordjevic ::
S takim odnosom, ki ga izkazuješ do države in svojih (nekdanjih) sodržavljanov, mi res gladko dol visi, kaj nam privoščiš. Jaz ti kljub temu, da iz tebe v slehernem prispevku bruha žveplo, želim samo dobro, vem pa, da je utopija, da bi tistim, ki smo v domovini dejansko ostali in nam ni vseeno za to, kaj se z njo dogaja, želel enako. Skru ju.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Ramon dekers ::
navijam za velik padec standarda in bankrot drzaveSamo največji luzerji, zagrenjenci in bedniki se lahko spustijo tako nizko, da si želijo propad lastne države.
O.
katere drzave? Odcepili smo se od srbije sedaj pa nam vlada nepismen srb. Kje smo torej?
djordjevic je izjavil:
S takim odnosom, ki ga izkazuješ do države in svojih (nekdanjih) sodržavljanov, mi res gladko dol visi, kaj nam privoščiš. Jaz ti kljub temu, da iz tebe v slehernem prispevku bruha žveplo, želim samo dobro, vem pa, da je utopija, da bi tistim, ki smo v domovini dejansko ostali in nam ni vseeno za to, kaj se z njo dogaja, želel enako. Skru ju.
nikogar ne skrbi za vas. Vi si boste ze oblikovali slovenijo po lastni volji. Dzamija tam dzamija tu. Potem pa lahko ustvarite se stranko muslimanska bratovscina. Komunisti vs bratovscina...lol. Hudic je le ker potem jj ne bo krivec za vase probleme.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()

oldguy ::
navijam za velik padec standarda in bankrot drzave
Samo največji luzerji, zagrenjenci in bedniki se lahko spustijo tako nizko, da si želijo propad lastne države.
Mene skrbi bolj, da so (ste) si to podzavestno zaželeli kar volilci PS. Nacionalni interes, državni intervencionizem in kreditiranje gospodarstva? Saj ne rečem, Keynes wannabe, čeprav morda v tem trenutku še sama teorija ne štima, ampak pri naši "levi" opciji verjet, da to ne pomeni direktno novih Hild in Šrotov ter ogromnih pufov "tapravim"? Tough bet, se mi zdi...no, stave smo/ste vrgli na mizo, good luck!

para! ::
Zakaj se govori o novem zadolževanju Slovenije, ko pa iz EU prihajajo novice o vstavljanju varovalk v ustave članic, ki bi preprečevale prevelika zadolževanja? Ima Slovenija še kaj rezerve pri tem?
lp
lp
Death before dishonor!

Matako ::
Ma tale Zoki in njegova ekipa... kaj vem. Se že nekaj oglašajo in dajejo kratke izjave. Si nisem zapomnil imen, ampak neverjetno, kako hitro se vidi, če človek ni inteligenten.
Saj Zoki gotovo je sposoben in zna voditi - samo voditi... koga? Tip si je nabral okrog sebe kar lepo število lejmerjev (obeh spolov, da ne bo diskriminacije).
Slovenščina?
Saj Zoki gotovo je sposoben in zna voditi - samo voditi... koga? Tip si je nabral okrog sebe kar lepo število lejmerjev (obeh spolov, da ne bo diskriminacije).
Motiš se. Jankovich govori tuj jezik. Sicer s težavo, za silo pa gre, da nekaj izusti.
Kater je ta tuj jezik, pa ugibaj...
Slovenščina?
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

poweroff ::
Vidim, da so se demoralizirani komentatorji zbudili iz depresije.
Ena kost. Predsednik vlade dobiva top secret obvestila od SOVE. Naprej razmišljajte sami... Verjetno ni brez razloga v ZDA pogoj, da mora biti kandidat za predsednika born in USA...
Ena kost. Predsednik vlade dobiva top secret obvestila od SOVE. Naprej razmišljajte sami... Verjetno ni brez razloga v ZDA pogoj, da mora biti kandidat za predsednika born in USA...

sudo poweroff

direktor sove je pa dimjan jankovic. Fino je da slovenija postane druzinska firma in se prestol deduje.

T-h-o-r ::
resno, če ti ne bodo omejili postanja, bom poslal pritožbo v polje
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?

thor pojdi praznovat. Kaj se sploh obremenjujes s slovenci na forumu in nas hoces prepricati kako super duper ste. Ali pa odpri firmo in zacni ze prevajat, izobrazba ni pogoj. Predsednik si lahko tudi nepismen. Yes we can!

Odin ::
Verjetno ni brez razloga v ZDA pogoj, da mora biti kandidat za predsednika born in USA...
Meni se pa to (in starost) zdi brezvezna omejitev. Ce ljudje volijo nekoga, potem za moje pojme nima veze ali je srb ali pa kenijec.
Drugace sem pa razocaran nad rezultati. Vedno znova smo sokirani, ko nekdo nakrade ohoho denarja preko drzavnih podjetij ali preko podjetij, ki sodelujejo z drzavo, a potem volimo program, ki se zavzema za se vecjo vlogo drzave v gospodarstvo. Ja no super potem, ne bo mi taki problem placat malo vecjega DDV, ko bom prisel naslednjo poletje na dopust nazaj domov za 10 dni. Da bi se pa vrnil nazaj in placeval vec kot 50% dohodkov, da lahko nasa elita dobiva poceni kredite preko NLB, pa zaenkrat se ne, hvala.

projektor ::
...ampak pri naši "levi" opciji verjet, da to ne pomeni direktno novih Hild in Šrotov ter ogromnih pufov "tapravim"? Tough bet, se mi zdi...no, stave smo/ste vrgli na mizo, good luck!
Heh... Levica je naredila tajkune iz Hilde, Bavčaritateja in Šrota.. kenede :)
In zato je Šrot podprl Princa teme, kenede :)
Bohvampomagej...

Jaz Zokijevih volilcev ne smatram za neke posebne parazite - menim, da so kar zmerna mešanica ljudi iz gospodarstva in javnega sektorja. Bolj je težava, da je bil njihov motivator strah pred plešasto grožnjo, ne nek gospodarski program.
V bistvu se "po programu" Zoki bolj loči od svojih volilcev, kot se loči od Jaja, kar je absurd!
Enkrat, ko bo strah pred plešasto grožnjo popustil, so ravno Zokijevi volilci tisti, ki ti recimo znajo na raznih referendumih glasovati proti reformam. Pač večina volilcev je pri sebi prepričanih, da se je Zoki samo hecal glede reform in zategovanja pasu in da je v resnici kandidiral zgolj, da reši svet pred Jajom.
V bistvu se "po programu" Zoki bolj loči od svojih volilcev, kot se loči od Jaja, kar je absurd!
Enkrat, ko bo strah pred plešasto grožnjo popustil, so ravno Zokijevi volilci tisti, ki ti recimo znajo na raznih referendumih glasovati proti reformam. Pač večina volilcev je pri sebi prepričanih, da se je Zoki samo hecal glede reform in zategovanja pasu in da je v resnici kandidiral zgolj, da reši svet pred Jajom.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Karaya 52 ::
Verjetno ni brez razloga v ZDA pogoj, da mora biti kandidat za predsednika born in USA...
Meni se pa to (in starost) zdi brezvezna omejitev. Ce ljudje volijo nekoga, potem za moje pojme nima veze ali je srb ali pa kenijec.
Pa ima veze, ker mora predsednik vlade sodelovati v korist drzave v kateri je bil izvoljen, prostora za skrite tandeme pac ni. Pri Jankovicu pa se postavlja legitimno vprasanje, ce se njegov birth certificate pripenjajo tihi aneksi, o katerih ne vemo nic. Obvescevalne sluzbe ga bodo poskrenirale po dolgem in pocez in presodile, ce mu lahko zaupajo materijo, ki se nanasa na se vedno najbolj problematicno evropsko drzavo Srbijo. Slovenija je do sedaj veljalal za neko neprsitransko nevtralno drzavo z balkana, na katero se lahko vcasih Zahod nasloni. IMO smo to zdaj zgubili. Niti Kosovarji ne bodo verjeli v nevtralnost.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Karaya 52 ()

Malajlo ::
O, dej, Karaya, zdaj pa pretiravaš...
Najprej se ku..čiš zaradi Fužin in Štepanjca, malce kasneje te pa Kosovo skrbi.

oldguy ::
projektor:
Kaj hočeš rečt? Izpostavil sem najbolj znana imena, spomin mi pa kljub letom dobro služi, hvala. Tako mi je jasno, da so lojtro vedno držali tudi v SKD in SLS - LDS in SD sta jo pa posodila, takorekoč...
Ampak ne, ti želiš ime enega tajkuna, ki ga je naredila direktno levica, pa razvpit naj bo še še parkrat bolj...ga imam tut na lagerju, just for you: Zoran Jankovič. Srečen?
Jaz niti nisem (pa do Zidarjev, Kordežev in luke Koper še prišli nismo)...
Heh... Levica je naredila tajkune iz Hilde, Bavčaritateja in Šrota.. kenede :)
In zato je Šrot podprl Princa teme, kenede :)
Bohvampomagej...
Kaj hočeš rečt? Izpostavil sem najbolj znana imena, spomin mi pa kljub letom dobro služi, hvala. Tako mi je jasno, da so lojtro vedno držali tudi v SKD in SLS - LDS in SD sta jo pa posodila, takorekoč...
Ampak ne, ti želiš ime enega tajkuna, ki ga je naredila direktno levica, pa razvpit naj bo še še parkrat bolj...ga imam tut na lagerju, just for you: Zoran Jankovič. Srečen?
Jaz niti nisem (pa do Zidarjev, Kordežev in luke Koper še prišli nismo)...

leiito ::
O, dej, Karaya, zdaj pa pretiravaš...
Nikakor ne pretirava. Američani imajo nenavadno velik interes za dogajanje v državah bivše Juge, zlasti Srbiji. Kje drugje v Evropi si še videl, da ameriški ambasador označi medije kot pristranske, kar je storil Mussomeli. Tudi njegov nagovor na pikniku ambasade 4. julija je bil nenavadno odkrit.
Morda gre sicer še za kaj, prejšnji ambasador ZDA v Srbiji je bil enako pomemben player kot Djindjić in Koštunica, bolj kot Ćeda ali Šešelj, ampak problem je Bosna, ZDA pač ne marajo, da se iz potencialnih con nestabilnosti razvijejo dejanski spopadi (spomni se Pahorjeve izjave glede Bosne na t.i. briefingu, da je samo vprašanje časa kdaj spet vojna), ko je pa enkrat vojna, sploh v teh časih, je v igri preveč spremenljivk.

MadMicka ::
Oblast mora delati v korist države. Če oblast tega ne dela, jo državljani na volitvah zamenjamo. Lahko tudi izberemo isto. Kakor nam paše. Tokrat nam je pasalo, da Janša na oblast ne pride. Tako je odločila večina, pa četudi relativna večina.
Pa še nekaj tistim, ki opletajo o Jankoviču in Srbih. Da ni sram Janše, da ga je Srb, popoln novinec v politiki na državnem nivoju, premagal. Očitno je nekaj hudičevo narobe z Janšo, če mu pač zaupamo manj kot Srbu, kot pravite. Naj se že pobere iz politike s tem svojim odbijajočim pristopom. Tudi to je del demokracije. Da zahtevamo, da Janša spakira kovčke iz politike in omogoči normalni razvoj Slovenije.
Pa še nekaj tistim, ki opletajo o Jankoviču in Srbih. Da ni sram Janše, da ga je Srb, popoln novinec v politiki na državnem nivoju, premagal. Očitno je nekaj hudičevo narobe z Janšo, če mu pač zaupamo manj kot Srbu, kot pravite. Naj se že pobere iz politike s tem svojim odbijajočim pristopom. Tudi to je del demokracije. Da zahtevamo, da Janša spakira kovčke iz politike in omogoči normalni razvoj Slovenije.

BALAST ::
Da zahtevamo, da Janša spakira kovčke iz politike in omogoči normalni razvoj Slovenije.
Saj je ponudil odstop v SDS, pa ga v stranki niso sprejeli.

"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Naj se že pobere iz politike s tem svojim odbijajočim pristopom. Tudi to je del demokracije.
Pa saj ga ne rabiš voliti.
/\/\.K.

poweroff ::
Vidim, da so se demoralizirani komentatorji zbudili iz depresije.
Ena kost. Predsednik vlade dobiva top secret obvestila od SOVE. Naprej razmišljajte sami... Verjetno ni brez razloga v ZDA pogoj, da mora biti kandidat za predsednika born in USA...![]()
Druga kost. Predsednik vlade je v kazenskem postopku in dobiva obvestila od SOVE. Naprej razmišljajte sami...
sudo poweroff

USS Liberty ::
Pri Jankovicu pa se postavlja legitimno vprasanje, ce se njegov birth certificate pripenjajo tihi aneksi, o katerih ne vemo nic. Obvescevalne sluzbe ga bodo poskrenirale po dolgem in pocez in presodile,
Ja, to je legitimno vprašanje... bi bilo treba preverit, če ima dvojno državljanstvo. Jaz mislim, da ga najbrž ima, saj je v Srbiji živel do 11 leta in tam najbrž ni živel kot apatrid brez dokumentov. Če so Bajuka nestrpni levičarji secirali po dolgem in počez, češ da je sovražnik ljudstva, ker ima dvojno državljanstvo, ne vidim razloga, da se na tem področju ne bi tudi Jankovića preverilo, še posebej zato, ker Slovenija z Argentino nima nekih nerešenih vprapanj, s Srbijo pa jih ima še vedno kar nekaj in tukaj se postavlja vprašanje, kateri državi je on sploh bolj lojalen...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

haha srbi pravijo da tam nebi nikoli volili slovenca. Mogoce tam ni toliko multikultija... Srbi naj pokupijo vsa podjetja zorangutan pa lahko se v srbiji poskusi kot mandatar. Menim da bi njune sinove hitro pospravili.

Gregor P ::
Da zahtevamo, da Janša spakira kovčke iz politike in omogoči normalni razvoj Slovenije.
Saj je ponudil odstop v SDS, pa ga v stranki niso sprejeli.![]()
V bistvu je trenutno od vseh poražencev očitno tudi edini, ki je sploh ponudil odstop, pa čeprav "fiktivni"

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

USS Liberty je izjavil:
Pri Jankovicu pa se postavlja legitimno vprasanje, ce se njegov birth certificate pripenjajo tihi aneksi, o katerih ne vemo nic. Obvescevalne sluzbe ga bodo poskrenirale po dolgem in pocez in presodile,
Ja, to je legitimno vprašanje... bi bilo treba preverit, če ima dvojno državljanstvo. Jaz mislim, da ga najbrž ima, saj je v Srbiji živel do 11 leta in tam najbrž ni živel kot apatrid brez dokumentov. Če so Bajuka nestrpni levičarji secirali po dolgem in počez, češ da je sovražnik ljudstva, ker ima dvojno državljanstvo, ne vidim razloga, da se na tem področju ne bi tudi Jankovića preverilo, še posebej zato, ker Slovenija z Argentino nima nekih nerešenih vprapanj, s Srbijo pa jih ima še vedno kar nekaj in tukaj se postavlja vprašanje, kateri državi je on sploh bolj lojalen...
Tudi Jezus je bil med 11 in 30 letom neznano kje, a še nisem slišal, da bi se kdo obregnil ob vprašanje s katerim potnim listom je potoval in ali je imel za svoje delo ustrezne vize in dovoljenja.
Ne primerjajmo politikov z apolitiki prosim, tu gre za veliko več, predvsem bomo morali teči veliko hitreje kot doslej in vsak naj sam pri sebi najprej razčisti kako hitro je sposoben teči, da nas ne bo potem zaviral na poti med top 5.

Bellatrix ::
Okapi mora zagotovo imeti neki koristi od Jankovića! Drgač ga nebi tako zavzeto zagovarjal.
People are quick to judge and slow to correct themselves.

BALAST ::
Kar se mene tiče imamo vsi korist od Jankovića, to da bo spravil Janša na rob živčnega zloma.
"You may fool all the people some of the time;

ce je stadion naredil nas bo pa se iz krize popeljal! Upam da bo ukinil rkc pri nas. Tisto bonganje na turnih me res moti!

Če ukini RKC mora ukiniti tudi zvezo borcev!

MadMicka ::
Ramon dekers, tebe ne bo noben nikoli popeljal iz krize. Kriza je tvoje normalno stanje.
Tudi države Slovenije ne more noben posameznik popeljati iz krize. Pot iz krize je skupno delo, vedno je bilo in vedno bo.
Tudi države Slovenije ne more noben posameznik popeljati iz krize. Pot iz krize je skupno delo, vedno je bilo in vedno bo.

In opravi ga lahko le levica ?

Pšenični ::
"..i posle levičara, dolaze levaki ,...kak se to lepo čuje,...posle jebanja levaka borata, dolazi levak januković,...i on če vam jeb*t vladnu kasu....nezna ni jedan strani jezik i computor mu je nepoznan ko spejšatel...pa jebo vas slovenci ,..pa vi ste odabrali pastira ....pa da vi ste ovce,...dobar vam je izbor,...pastir janukić je odličan za pastira!!!!...CRO-forum!!!"
Pobrano s foruma Financ.
Pobrano s foruma Financ.

Če ukini RKC mora ukiniti tudi zvezo borcev!
IMO tipi furajo kak skrivni projekt kloniranja - število članov Zveze borcev je v nasprotju z vsemi demografskimi dejstvi!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Okapi mora zagotovo imeti neki koristi od Jankovića!Seveda jo ima. Histerija, ki jo je povzročil med desnaki, je neprecenljiva.
O.

Pšenični ::
"Seveda jo ima. Histerija, ki jo je povzročil med desnaki, je neprecenljiva."
Ljudje ki podpirajo desnico, se čutijo oguljufane. Boga moli, da se levici še enkrat ne zalomi. Ker pol veš kaj sledi.
Ljudje ki podpirajo desnico, se čutijo oguljufane. Boga moli, da se levici še enkrat ne zalomi. Ker pol veš kaj sledi.

Daedalus ::
Grožnje z nemiri in ulico. That's new... or not? A nismo že enkrat tega poslušali od Svetilnika Vsemogočnega?
Jebena patetika, resno.
Jebena patetika, resno.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

sledi preboj med top 5, ampak bo potrebno v to neomajno verjeti, tudi ko sebo zdelo povsem nerealno.

"Ne, ne vem, kaj sledi. Mi boš razložil?"
http://www.finance.si/332883/V-Gr%C4%8D...
Poglej kaj sta se dogovorila Merkozy, to bo na brzino del evropske ustave in pogoj za obstanek v evroconi. Naš budget pa ne da ni pod 3, ampak je 6

WarpedGone ::
Oblast mora delati v korist države. Če oblast tega ne dela, jo državljani na volitvah zamenjamo. Lahko tudi izberemo isto. Kakor nam paše. Tokrat nam je pasalo, da Janša na oblast ne pride. Tako je odločila večina, pa četudi relativna večina.
Odrasli izobraženi ljudje niso sposobni dojet, da volitve niso bile Za/Proti Janši ampak nekaj čisto drugega.
To je glavni problem Slovenije zadnjih 20 let. In bo še vsaj naslednjih 20 let. Pa je na čelu SDS Janša la pa Janez Novak.
Procenti gor, procenti dol, ko pogledaš število glasov ki grejo na L in D stran, dobiš konstanto, ki je praktično enaka že od prvih volitev. Nobeni programi, noben 'razmislek', nobena pamet tega ne spremeni. Zadevo spreminja samo pot na pokopališče, ko starim brambovcem domovine volilno pravico odvzema čas.
Folk na tej strani alp funamentalno NE razume kaj so volitve in za kaj se gre. Razume samo Naši : Vaši in se vsake 4 leta odloči natanko enako. Izjema je samo slučajni izostanek volitev al pa britof.
Zbogom in hvala za vse ribe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()

Ja, bravo - če ne volijo tako, kot se tebi zdi prav, potem ne razumejo volitev. Kaj pa če je mogoče s tabo kaj narobe?
O.
O.

Mr.B ::
Okpai, sej za stanje gopodarstva, izogibanje plačevanja davka, izčpavanje podjetji, nategovanje upnikov. Aja ti so najboljš Fantje, ti so našai, te je potrebno voliti. E če pa je potrebno koga s porstom pokazati za probleme, imamo notranjega sovražnika Janšo, sedja kot kaže tudi zunanjega kmalu z imenom Evropa.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

tudi to je res, kar pravi Warped in nisem prepričan, če ni RKC "desnici"/Janši naredila medvedje usluge z nebulozami o božji kazni za tiste, ki volijo levo (kar je pri nas po defaultu za NOB in anti domobranstvo, ergo druga stran mora biti anti NOB in za "izdajalce")

WarpedGone ::
Ja, bravo - če ne volijo tako, kot se tebi zdi prav, potem ne razumejo volitev. Kaj pa če je mogoče s tabo kaj narobe?
Čist očitno je z mano neki narobe, ja.
Ker se ne bojim viteza teme, me ne moti posebej "da med govorom ne gleda v oči", ker me ni strah da bo konec sveta, če janša zavlada itd. sm zgleda opravilno nesposoben in bi mi bilo potrebno vzet še volilno pravico, knede?
Sploh ker prebegle poslance iz potapljajoče se SD, LDS in ZARES k Jankoviču označim za podgane. Pol je pa konec sveta.
Konstantost rezultatov volitev ne glede na vse druge spremembe pač nekaj pomeni. Lahko izvoliš pojasnit kako to pomeni neko vsebino?
Pa kaj točno pomeni skok za 50% pri točno eni stranki?
Kar je skorajda natanko isto kot pred tremi leti, samo stranka druga?
In zopet se posluša natanko isto: kako da so volilci Janši rekli ne?
In pol da js ne razumem volitev?
Bi si želel da jih ne, ker pol bi v nedeljo od veselja plesal kolo ne pa obupoval nad brezupostjo stanja.
Zbogom in hvala za vse ribe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()