» »

Slovenska levica

Slovenska levica

Temo vidijo: vsi
««
162 / 219
»»

Matako ::

jype je izjavil:

Peš prečkat informacijsko avtocesto med prometno konico!

Premilo.

Vem, da nikoli ni prav nekomu vzeti življenje ... bi jih pa mučil.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

PaX_MaN ::

Vem, da nikoli ni prav nekomu vzeti življenje ... bi jih pa mučil.

Pul't jim kocine eno za drugo!

Double_J ::

http://www.siol.net/novice/slovenija/20...

Uuu strah se že širi, prihaja princ teme...:P

Dve šivanki...

Karaya 52 ::

Zanimivo, par let nazaj sploh ni vedela kdaj so bile prve demokraticne volitve v Sloveniji, zdaj pa druge nekaj uci?

Sicer mi je pa zanimiv fenomen, ko levica svoje probleme in svoj obstoj enaci s problemi in obstojem Slovenije. Da moramo vsi trepetati za obstoj levega bloka. Jaz ga ze ne rabim. Bolj vseeno mi nebi moglo biti. Mogoce si ne predstavljajo najbolj levega evropskega naroda brez levice ali pa konec zivljenja na drzavne stroske. Jasno, ce jim oblast spolzi iz rok, bodo janseviki zagnali kup enih revizij. Stozicam se slabo pise pa samooklicanemu najboljsemu managerju v drzavi tudi.

http://www.rtvslo.si/crna-kronika/viran...

Ja to je odprta družba, v tej odprti družbi je z lahkoto obsojenih približno 50% prebivalcev.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Double_J ()

Ha, še celo Mikstone paničari

Vsemogočni nam je naklonil podaljšano poletje vedoč, da nas po volitvah čaka nekajletna zima in tema pod plaščem SDS. Žalostno a precej verjetno, da se bo to zgodilo
http://mikstone.wordpress.com/2011/09/2...

Pa kaj je ta Jajo res tako grozen?
/\/\.K.

jype ::

Matako> Pa kaj je ta Jajo res tako grozen?

Ne, v bistvu se nihče ne boji njega - bojimo se predvsem njegovih poslovnih in koalicijskih partnerjev.

noraguta ::

jype je izjavil:

Namakal so goljufive peke, ne pa čarovnic, neizobraženci eni.

Program, ki se ga Libertarec boji> mreža kolesarskih stez, da bi kolo postalo osnovno prevozno sredstvo v mestih in predmestjih

Zakaj nihče drug tega ne predlaga? Kolesarske steze so džabe, kolesarski promet pa hitrejši, varnejši in učinkovitejši od vseh ostalih.

kolesarski promet je povsem neučinkovit razen v zelo specifičnem primeru. kolesarske steze niso džabe znotraj mesta in je to prav dolgoročen zalogaj. nevem kaj tupiš bedarije če pokjma nimaš. tepec
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: noraguta ()

Pšenični ::

"Uuu strah se že širi, prihaja princ teme.."

Torej, ko nastopi mandat, najprej bo rešil Palomo. Enormno se bo namreč povečala prodaja plenic za odrasle.

"Ne, v bistvu se nihče ne boji njega - bojimo se predvsem njegovih poslovnih in koalicijskih partnerjev."

Eh, kaj pa ti veš fantek, kdo bo not. U koaliciji.

Torej, ko nastopi mandat, najprej bo rešil Palomo. Enormno se bo namreč povečala prodaja plenic za odrasle.

Ker bo sral v svoje gate, ja.

Eh, kaj pa ti veš fantek, kdo bo not. U koaliciji.

Kučan šloga: SDS + SLS + DeSUS + nepovezani + manjšinska.

"Ker bo sral v svoje gate, ja."

Srali bojo levičarji, ko se zažene desni valjar, računi so še mnogi neporavnani.

"Kučan šloga: SDS + SLS + DeSUS + nepovezani + manjšinska."

kučanu šloganje ni šlo nikoli od rok, sicer nnjegov obupan obraz par dni nazaj pove vse...pa...pa levičarji. Se vidimo mogoče po ene treh mandatih.

vsaj ljubljani bo mal zmanjšu proračun. pa pisarnarje razhajku itak nč ne delajo , če ne bo je pa šleva.

noraguta> kolesarski promet je povsem neučinkovit razen v zelo specifičnem primeru.

V primeru, ko je en potnik na eno vozilo, kar je v Ljubljani pravilo z redkimi izjemami.

noraguta> kolesarske steze niso džabe znotraj mesta in je to prav dolgoročen zalogaj

Nope, samo narišeš par biciklov na sredino prometnega pasu in si končal.

hruske ::

Pa začneš računat prekrškarjem, da začnejo to spoštovat.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

USS Liberty ::

Double_J je izjavil:

http://www.rtvslo.si/crna-kronika/viran...

Ja to je odprta družba, v tej odprti družbi je z lahkoto obsojenih približno 50% prebivalcev.

naše pravosodje je največja sramota na tem planetu...
Če enmu kljukcu, ki ima zaledje v Murglah, rečeš, da spletkari, te naše sodišče urgentno obravnava in obsodi. Če si prave barve, firmo ukradeš, zaposlene pahneš na Karitas, se pa ne zgodi nič. Zanimivo je tudi kako naš sistem obravanava v rokavicah razne Jakliče. Tip, ki ima zaledje pri Jankoviču, se dobesedno norce dela in grabi premoženje, protizakonito gradi hiše, zgodi pa se nič. Slovenija je slabša kot Zimbabve. Sram me je v kakšni državi živim...

jype je izjavil:

noraguta> kolesarski promet je povsem neučinkovit razen v zelo specifičnem primeru.

V primeru, ko je en potnik na eno vozilo, kar je v Ljubljani pravilo z redkimi izjemami.

noraguta> kolesarske steze niso džabe znotraj mesta in je to prav dolgoročen zalogaj

Nope, samo narišeš par biciklov na sredino prometnega pasu in si končal.

ne trapaj

taka rešitev dejansko na primerljivem mestu deluje zgolj v zurichu. kjer je pa javni transport neprimerno bolj razvit kot pa v ljubljani od podzemne do avtobusov in primestnih vlakov , drugje pa tega. ampak ti tepec goniš svoje .

jype je izjavil:

Ne, v bistvu se nihče ne boji njega - bojimo se predvsem njegovih poslovnih in koalicijskih partnerjev.

Pusiji.

noraguta je izjavil:

kolesarski promet je povsem neučinkovit razen v zelo specifičnem primeru. kolesarske steze niso džabe znotraj mesta

Ljubljanske so stale nekaj cenene barve in kak robnik. In dostikrat nekaj cestišča ali pločnika. Neke namenske "gradnje" je bilo bolj malo.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

USS Liberty je izjavil:

Če si prave barve, firmo ukradeš, zaposlene pahneš na Karitas, se pa ne zgodi nič. Zanimivo je tudi kako naš sistem obravanava v rokavicah razne Jakliče. Tip, ki ima zaledje pri Jankoviču, se dobesedno norce dela in grabi premoženje, protizakonito gradi hiše, zgodi pa se nič. Slovenija je slabša kot Zimbabve. Sram me je v kakšni državi živim...

Živiš v državi slovencev:
Investitorju Matevžu Proju je urbanistični inšpektor v letu 1990 naložil ustavitev gradnje strojne lope, ker je pričel z gradnjo pred pridobitvijo lokacijskega dovoljenja. Ker je investitor kasneje z deli nadaljeval, dovoljenja pa ni pridobil, je urbanistični inšpektor v istem letu izdal odločbo, s katero je naložil odstranitev objekta.
[...]
Upravno sodišče je v letu 2009 tožbo investitorja zavrnilo, prav tako tudi zahtevo za odlog izvršbe inšpekcijske odločbe.
Izvršilni postopek ni zaključen, inšpektor ga nadaljuje.

Pazi priimek(kleni domač) in leta(dve desetletji).

redstrasse ::

Pahorček nas je zopet nategnil, za Grčijo bo vsak Slovenec star od 0 do 199 let prispeval 1800€ in ne se slepiti, da se to nebo zgodilo,ccc... mislm 40% letnega BDPja za Grčijo, there will be blood.

Matako je izjavil:

jype je izjavil:

Pusiji.

noraguta je izjavil:

kolesarski promet je povsem neučinkovit razen v zelo specifičnem primeru. kolesarske steze niso džabe znotraj mesta

Ljubljanske so stale nekaj cenene barve in kak robnik. In dostikrat nekaj cestišča ali pločnika. Neke namenske "gradnje" je bilo bolj malo.

nekaj barve in robnikov omogoči nekaj ljudem da za silo lahko varno uporabljajo kolo znotraj mesta. še zdaleč pa ni in ne more bit prometna politika mesta.

noraguta> nekaj barve in robnikov omogoči nekaj ljudem da za silo lahko varno uporabljajo kolo znotraj mesta. še zdaleč pa ni in ne more bit prometna politika mesta.

Rekel sem na vozišče, ne na pločnik.

redstrasse je izjavil:

Pahorček nas je zopet nategnil, za Grčijo bo vsak Slovenec star od 0 do 199 let prispeval 1800€ in ne se slepiti, da se to nebo zgodilo,ccc... mislm 40% letnega BDPja za Grčijo, there will be blood.

jebat ga kar smo izvolili to mamo. šizofrenika.

jype je izjavil:

noraguta> nekaj barve in robnikov omogoči nekaj ljudem da za silo lahko varno uporabljajo kolo znotraj mesta. še zdaleč pa ni in ne more bit prometna politika mesta.

Rekel sem na vozišče, ne na pločnik.

to ni bil odgovor tebi tepec . zase beri višje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: noraguta ()

Sem prebral in vztrajam na svojem stališču, ker se motiš popolnoma.

No, stranka, ki obljubi resnejše ukvarjanje s kolesarsko infrastrukturo, se bo zagotovo slabo odrezala na volitvah, ker se zavaljeni lenuhi pač ne boste odpovedali svojim plehnatim podrtijam, ampak eventuelno bo kritična masa dosežena in meni ne bo treba več na delovno mesto skozi bojišče.

"No, stranka, ki obljubi resnejše ukvarjanje s kolesarsko infrastrukturo, se bo zagotovo slabo odrezala na volitvah, ker se zavaljeni lenuhi pač ne boste odpovedali svojim plehnatim podrtijam, ampak eventuelno bo kritična masa dosežena in meni ne bo treba več na delovno mesto skozi bojišče."

Npr. jaz imam 2500 km letos s kolesom. Tistega ki nam obljubi normalno cesto Borovnica Vrhnika, ali spelje tle celo kolesarsko stezo.....bom častil po božje in seveda volil do konca svojega življenaja.

telbanc> Npr. jaz imam 2500 km letos s kolesom. Tistega ki nam obljubi normalno cesto Borovnica Vrhnika, ali spelje tle celo kolesarsko stezo.....bom častil po božje in seveda volil do konca svojega življenaja.

Ne ga lomt, no. Kaj pa, če bo ravno Pahor?

A nisi ravno ti trdil, da je treba najprej uredit _toliko_ drugih reči, preden se s takimi malenkostmi ukvarjamo?

Jaz naredim približno 500 na mesec skozi vse leto in bi mi resna kolesarska infrastruktura močno dvignila kvaliteto življenja. Prepričan sem tudi, da bi se ob varni povezavi periferije s centrom precej večji delež Ljubljančanov odločal za uporabo kolesa. Mislim, da je to stvar občin, ne države, zato pričakujem od parlamentarcev, da se s tem ne ukvarjajo prav dosti, lahko pa v zakonodajo zapišejo, da imajo kolesarji vedno povsod prednost, da ne bodo vozniki motornih vozil ves čas v dvomih.

"Jaz naredim približno 500 na mesec skozi vse leto in bi mi resna kolesarska infrastruktura močno dvignila kvaliteto življenja. Prepričan sem tudi, da bi se ob varni povezavi periferije s centrom precej večji delež Ljubljančanov odločal za uporabo kolesa. Mislim, da je to stvar občin, ne države, zato pričakujem od parlamentarcev, da se s tem ne ukvarjajo prav dosti, lahko pa v zakonodajo zapišejo, da imajo kolesarji vedno povsod prednost, da ne bodo vozniki motornih vozil ves čas v dvomih."

Skozi Ljubljano je zadeva dokaj dobro urejena. Sem šel zadnjič na Vič, Zaloško in sem bil prav zadovoljen. Skoz kolesarska, od UKC ja res nekoliko ožja potem pa ok. Se mi je kar milo storilo. Cesta Vrhnika Borovnica je v bistvu cesta smrti.

"Ne ga lomt, no. Kaj pa, če bo ravno Pahor?

A nisi ravno ti trdil, da je treba najprej uredit _toliko_ drugih reči, preden se s takimi malenkostmi ukvarjamo?"

Napišem ti po dolgem času nekaj resnega in življenskega, ti pa takole.

telbanc> Sem šel zadnjič na Vič, Zaloško in sem bil prav zadovoljen. Skoz kolesarska, od UKC ja res nekoliko ožja potem pa ok.

Do obvoznice, ko kar nenadoma izgine. Zdaj sicer podirajo neke stare bajte tam, kar je dober znak - morda bo kolesarska do "centra Polja" še v tem desetletju.

Potem pa spet "cesta smrti" brez kolesarske, do zaloškega podvoza.

telbanc> Napišem ti po dolgem času nekaj resnega in življenskega, ti pa takole.

Pravim, da je kolesarstvo problem lokalnih samouprav, ne države. Država se mora s tem ukvarjat čim manj.

Libertarian ::

A nis ravno ti še pred parimi urami pisal kako bi v zameno za urejene kolesarske poti imel Gojkota "dr. Marx in Engels Partija" Staniča za generala?
Sic semper tyrannis

poweroff ::

Čist tako mimogrede, ko so že nekateri spraševali...

Mislim, da je tale zapis poslanca SDS dovolj zgovoren: http://www.vinkogorenak.net/2011/09/26/...

In ja, v načrtu in izdelavi so še nove zadeve, podobne in "hujše" kot Supervizor. More is coming boys.

Če je bila tisto atomska bomba, sledi sedaj vodikova. In udarci pod pasom ne morejo preprečiti neizogibnega.

Nuff said.
sudo poweroff

Limit-sky ::

ouu, yeah. MaKo is back.

Libertarian> A nis ravno ti še pred parimi urami pisal kako bi v zameno za urejene kolesarske poti imel Gojkota "dr. Marx in Engels Partija" Staniča za generala?

Ne.

Limit-sky je izjavil:

ouu, yeah. MaKo is back.

MaKo is not Matej Kovačič.

Mako is a template library written in Python. It provides a familiar, non-XML syntax which compiles into Python modules for maximum performance. Mako's syntax and API borrows from the best ideas of many others, including Django and Jinja2 templates, Cheetah, Myghty, and Genshi. Conceptually, Mako is an embedded Python (i.e. Python Server Page) language, which refines the familiar ideas of componentized layout and inheritance to produce one of the most straightforward and flexible models available, while also maintaining close ties to Python calling and scoping semantics.
Dve šivanki...

http://www.doublejj.com/

Cowboy Gus

Welcome to Michigan's premier family vacation destination, Double JJ Ranch, Waterpark and Golf Resort!

Jihaaa! :))
sudo poweroff

-valvoline- ::

jype je izjavil:

Sem prebral in vztrajam na svojem stališču, ker se motiš popolnoma.

No, stranka, ki obljubi resnejše ukvarjanje s kolesarsko infrastrukturo, se bo zagotovo slabo odrezala na volitvah, ker se zavaljeni lenuhi pač ne boste odpovedali svojim plehnatim podrtijam, ampak eventuelno bo kritična masa dosežena in meni ne bo treba več na delovno mesto skozi bojišče.

Jaz pa bi takoj uvedel obvezno registracijo še za kolesa in vse kar se premika,ne vidim nobenega razloga proti.Kdo bo plačal novih in urejanje obstoječih kolesarskih poti?Prometnih nesreč z udeleženim kolesarjem? Več podivljanih kolesarjev videš po cestah kot pa voznikov avtomobilov,izsiljujejo prednost vsepovsod,pravi teroristi.

Zgodovina sprememb…

"Čist tako mimogrede, ko so že nekateri spraševali..."

Oh, a zdej maš službo za nedoločen čas.

Okapi ::

Si mu fouš, ne?>:D

O.

donfilipo ::

poweroff je izjavil:

http://www.doublejj.com/

Cowboy Gus

Welcome to Michigan's premier family vacation destination, Double JJ Ranch, Waterpark and Golf Resort!

Jihaaa! :))

Ja to so kraji in časi kjer se desci še ločijo od bab.

kavbojska klasika kjer je desnica doma8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Pšenični je izjavil:

Ne, zakaj vprašaš?
sudo poweroff

poweroff je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Ne, zakaj vprašaš?

Cause Freddy got fingered >:D
Sic semper tyrannis

Hehe, slabih filmov ne gledam (film s tem naslovom je bil razglašen za najslabši film ever).
sudo poweroff

Limit-sky ::

Matthai, predlagam naslednje: Deny everything!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Limit-sky ()

Se lepo sklada z levo mantro...

"Leave them nothing, but take from them..EVERYTHING!" >:D
Sic semper tyrannis

Saj vem kaj vas boli fantje.

Gobcali ste o Kresalovi, da so se tipkovnice krivile, ampak "odnesel" sem jo pa jaz. :))
sudo poweroff

ampak "odnesel" sem jo pa jaz
Sem precej prepričan, da je vsaj 90% vseh najetih prostorov javne uprave oziroma državnih podjetij prav enako koruptivnih. Enako velja tudi za veliko večino razpisov za delovna mesta (in sploh za vse razpise).

O.

Jaz sem pa prepričan, da 90% od teh 90% prostorov niso najele blondinke, ki bi jih kdo želel kam odnašat (če že moramo ves čas poslušat primitivne šale, ki vobče namigujejo na spolnost)!

No, saj to sem hotel povedati. Da se komisija ni lotila najbolj koruptivnih primerov (če ji lahko to, da se vseh, ker jih je preveč, ne more lotiti, nekako oprostimo).

O.

Jaz moram pa zdaj trditi, da si izdajalec, ker si vedno bil naš, zdaj pa takole.

Ja, fino bi bilo, če bi pravilno posortirali osumljence, da ne lovijo kurjih tatov, ko so botri še na prostosti.

Okapi je izjavil:

No, saj to sem hotel povedati. Da se komisija ni lotila najbolj koruptivnih primerov (če ji lahko to, da se vseh, ker jih je preveč, ne more lotiti, nekako oprostimo).

Hmm, kateri pa so najbolj koruptivni primeri?

Če mi jih našteješ in vsaj minimalno utemeljiš, bom to smatral kot prijavo in zadeva se bo raziskala.
sudo poweroff

luli ::

poweroff je izjavil:

Saj vem kaj vas boli fantje.

Gobcali ste o Kresalovi, da so se tipkovnice krivile, ampak "odnesel" sem jo pa jaz. :))

Ampak v nogo od stola smo prvi nabrcali mi. Ti si ji samo hinavsko spodnesel, ko je že hotela vstati, zdaj pa si po svoji samovšečni navadi pripisuješ zasluge.

Atlas, Joy, Atlas in Matthai, hvala vam.

luli je izjavil:

Ampak v nogo od stola smo prvi nabrcali mi.

LOL, ti resno misliš, da Kresalova kaj da na forumsko nabijanje? Da ji forumski nesposobneži gredo kaj do živega???? Da kaj da na vaše mnenje?

Pa kje ti živiš človek, no? Sem pa mislil, da si bolj inteligenten.

Si pa dal dobro primerjavo z "baričevičevimi" psi. Vaše forumsko nabijanje je zgolj bevskanje, ob katerega se Katarina Velika niti ne spotakne...
sudo poweroff
««
162 / 219
»»