» »

Slovenska levica

Slovenska levica

Temo vidijo: vsi
««
133 / 219
»»

Pšenični ::

"Kaj češ, telebanc ima očitno slabo vest zaradi tistega, kar so storili njegovi, pa poskuša krivdo prevaliti na druge. Ni druge razlage za takšno pritlehno po...."

Ali si ti Juretova "nova mama"? Verjetno prej nadomestni ata?

"LOL, levaki so nam spet pripravili Kons 5 proslavo na dan državnosti... "

"Se boš kmalu odselil? Al te nikjer nočejo?"

"http://www.vaseljenska.com/svet/dzaba-i...

NE samo on...heh,heh.....dober glas gre v deveto vas...

Zdej so vsi levaki na enkrat veliki osvoboditelji, heh, sploh če se spomnimo Školjča, Šetinca in ostalih, kaj so takrat počeli....(kako je bilo z njihovimi gatami ne vem, mislim če so ble pohne) vemo koliko je ura. Demenca jih daje, ko gre za povojne izvensodne poboje, pri osamosvojitvi pa nasprotno, imajo bujno domišlijo, vsaj kaj se tiče zaslug za "osvobodilni boj". Kera tragikomika. LOL:...

Zdej so oni pozabili kako so glasovali za "razoorožitev" TO. Kera targikomika.

Gremo še naprej....danes so slovenske ovce bolj glasno meketale in menda se je slišalo ; dol z vlado.

http://www.zurnal24.si/pahorja-pred-pro...

Še citat..."Med svojim prihodom v spremstvu soproge na prizorišče proslave je namreč premier lahko od gledalcev slišal vzklike "Dol z vlado"."

HEh, kdo je zdej "pička"?

Zgodovina sprememb…

djordjevic ::

Pšenični je izjavil:

Gremo še naprej....danes so slovenske ovce bolj glasno meketale in menda se je slišalo ; dol z vlado.

http://www.zurnal24.si/pahorja-pred-pro...

Še citat..."Med svojim prihodom v spremstvu soproge na prizorišče proslave je namreč premier lahko od gledalcev slišal vzklike "Dol z vlado"."

Komur se to dopade, nima treh čistih, kaj je kultura. In to ne visoka ali kakšna abstraktna, temveč osnovna, človeška.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Zgodovina sprememb…

"Komur se to dopade, nima treh čistih, kar je kultura. In to ne visoka ali kakšna abstraktna, temveč osnovna, človeška."

Temu se po domače reče, da se bliža ulica. Tako kot smo napovedovali. Če ne bo kaj prišlo vmes. Dokler raja žvižga in pizdi je še v redu. Ko jih bodo hotli odnest iz parlamenta, pol bo pa druga.

USS Liberty ::

@dordjevic
tudi janšo so že ižvižgali, pa so what... ne vem, zakaj pa ne bi smeli tudi Pahorja, ki je to državo uničil. V tej državi so očitno žaljivi lahko samo tisti, ki napadajo desnico, razni marxistični filozofi, anarhisti, pa razne coprnice kot je Svetlana Makarović.

Te levake bi morali ne samo izžvižgat, ampak z gnilimi jajci obmetavat. S to afriško proslavo so pa levaki tudi načrtno provocirali in na največji državni praznik žalili čustva Slovencev.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Če izžvižgajo Pahorja na lokalnem sprejemu kakšnega primorskega športnika, kateremu bi se metal okoli vratu - izžvižgajte ga, zaradi mene. Na državni proslavi pa se, oprosti, to ne spodobi. Pa naj bo to Pahor, Janša ali kdorkoli. To se preprosto ne počne.

bluefish ::

Ni kaj, primitivizem folka, ki potem od svojih izvoljenih predstavnikov pričakuje neko visoko moralno držo.

Na državni proslavi pa se, oprosti, to ne spodobi. Pa naj bo to Pahor, Janša ali kdorkoli. To se preprosto ne počne.

Ceausescu je padel, ko se je najprej peščica ljudi opogumila in mu začela na neki proslavi na osrednjem trgu v Bukarešti žvižgat.

Mater, jaz pa sem mislil, da živim v demokratični republiki, kjer predstavnike oblasti zamenjujemo na volitvah ... ;((

"Mater, jaz pa sem mislil, da živim v demokratični republiki, kjer predstavnike oblasti zamenjujemo na volitvah ..."

Situacja se razvija kokr se. Če levica ne bo sestopila sama, tvega socialne nemire. Najmanj. Tisti ki še vpijejo viva Pahor, nej se vsaj zamislijo, kaj počnejo.

Te dni sem bral, da SCT jevi delavci niso dobili plač več kot pol leta. Pa to ni normalno kaj se dela. Da dam lep primer pravne države, Bananistana.

Zgodovina sprememb…

lambda ::

Res je, ne spodobi se in ne počne se. Ampak ne spodobi se pa tudi marsikaj drugega. Ne spodobi se na taki poziciji, kot določena oseba je, določenih zadev klasificirati kot drugorazredne. Ne spodobi se to, da so lansko leto to proslavo mešali z marsičem, kar ni sodilo zraven. Pa še marsikaj drugega (na levi in na desni, da ne bo pomote).

Najprej naj bodo za zgled, potem pa naj kdo pridiga ljudem ...

jype ::

nubes> Najprej naj bodo za zgled

Joj, nikar.

Politiki, ki so lahko za zgled, niso nikoli popularni, ker niso populisti.

Alexius Heristalski ::

USS Liberty je izjavil:

Te levake bi morali ne samo izžvižgat, ampak z gnilimi jajci obmetavat.

Odvisno ali bi metali jajca zaradi preveč ali zaradi premalo "levakanja".
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Limit-sky ::

djordjevic je izjavil:

Če izžvižgajo Pahorja na lokalnem sprejemu kakšnega primorskega športnika, kateremu bi se metal okoli vratu - izžvižgajte ga, zaradi mene. Na državni proslavi pa se, oprosti, to ne spodobi. Pa naj bo to Pahor, Janša ali kdorkoli. To se preprosto ne počne.

Lahko pa gledaš iz druge perspektive. Vlada ne vidi, kakšno podporo ima v javnosti, vlada je postala skupina izbranih iz dveg strank, referendumi se vrstijo, ne zaradi slabih zakonov, ampak izključno zaradi nepodpore vladi, kar blokira celo slovenijo, in tako ljudje ne vidijo drugega načina, da vladi povedo, da nima več njihove podpore in da nočejo, da pahor sprejema odločitve v njihovem imenu in za "njihovo dobro".
Ni drugega načina, tako, da ljudje tudi kulturo spregledajo.

Limit-sky> Vlada ne vidi, kakšno podporo ima v javnosti

Če je to res, potem se jo po moje da odstranit s kakšno medicinsko intervencijo.

Meni se precej bolj verjetno zdi, da vlada dobro razume, kaj se dogaja, računa pa na to, da bo rast nemškega gospodarstva eventuelno tudi Slovenijo potegnila iz krize in se bodo lahko tolkli po prsih in šli na naslednje volitve s številkami, za katere si bodo jemali zasluge.

A ni ravno v teh mesecih brezposelnost začela bistveno upadat, komaj nekaj mesecev za tem ko se statistika izvoza počasi popravlja? Jaz sem prepričan, da vlada nima niti ene zasluge za to, kvečjemu obratno, hkrati si pa ne predstavljam, da ne bi Pahor eventuelno pokazal teh številk in trdil, da je vedno v srcu čutil, da z barko jadra v pravo smer!

Gregor P ::

To tudi jaz že kar nekaj časa špekuliram, ker sicer bi res težko razumel vse skupaj ...

Gregor P je izjavil:

Sam menim, da bo ta vlada na žalost vztrajala do zadnjega, ampak ne zato ker se čuti tako odgovorno in nas resnično želi popeljati ven iz krize, ampak ker čaka kot sem že dejal, da bomo "sami" prišli iz krize zaradi izboljšanja gospodarstva v ostalih večjih državah EU (Nemčija itd.), medtem pa bo poskušala obdržati nad gladino vode še ostale politične prijatelje oz. gospodarske naveze (in v njihov obstoj pretakala denar iz proračuna) ... brez dvoma ni slaba politična strategija za obstanek na oblasti, težava bo le, če bo ta proces trajal predolgo:8)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

jype je izjavil:

Limit-sky> Vlada ne vidi, kakšno podporo ima v javnosti

Če je to res, potem se jo po moje da odstranit s kakšno medicinsko intervencijo.

Saj jih ne misliš diskriminirat zaradi tega, ne?

"A ni ravno v teh mesecih brezposelnost začela bistveno upadat, komaj nekaj mesecev za tem ko se statistika izvoza počasi popravlja? Jaz sem prepričan, da vlada nima niti ene zasluge za to, kvečjemu obratno, hkrati si pa ne predstavljam, da ne bi Pahor eventuelno pokazal teh številk in trdil, da je vedno v srcu čutil, da z barko jadra v pravo smer!"

Pride kmalu 8 tisoč študentov na zavod...poleg tega bo SCT naredu štalo. Ni pa vse statistika. Ljudje dosti slabše živijo. To je dejstvo....da firme propadajo...še naprej...

Sicer glede na to, da si začel še ti "adrat....z barko"..., lahko morda še poveš, kako je z radarjem, je vklopljen ali ne?

Zgodovina sprememb…

Limit-sky> Saj jih ne misliš diskriminirat zaradi tega, ne?

Koga?

telbanc, če nisi pismen, ni treba pisat. Hvala.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

jype je izjavil:

Limit-sky> Saj jih ne misliš diskriminirat zaradi tega, ne?

Koga?

Invalide.

Limit-sky> Invalide.

Bo spet treba razlagat osnove, al kako?

Seveda lahko diskriminiraš zoper vsakega invalida posebej. Če nima rok, ne more igrat rokometa.

To pa ne pomeni, da sme obstajati zakon, v katerem piše, da več kot 50% invalidom ni dovoljeno igrati rokometa.

Dajte se malo izobrazit, preden zapišete takšno neumnost, no!

"telbanc, če nisi pismen, ni treba pisat. Hvala."

Se opravičujem, ampak tvoji čustveni izbruhi so že smešni ;"hkrati si pa ne predstavljam, da ne bi Pahor eventuelno pokazal teh številk in trdil, da je vedno v srcu čutil, da z barko jadra v pravo smer!"

Smešno in patetično.

jype je izjavil:

Limit-sky> Invalide.

Bo spet treba razlagat osnove, al kako?

Seveda lahko diskriminiraš zoper vsakega invalida posebej. Če nima rok, ne more igrat rokometa.

To pa ne pomeni, da sme obstajati zakon, v katerem piše, da več kot 50% invalidom ni dovoljeno igrati rokometa.

Dajte se malo izobrazit, preden zapišete takšno neumnost, no!

Svašta. Neumnosti si začel trositi ti z nekimi medicinskimi posegi. Sicer pa imaš prav!

telbanc> Smešno in patetično.

Če nisi pismen, so črke verjetno res videti smešne, morda celo patetične, vendar je ključ bralnega razumevanja v izluščitvi pomena besedila.

Ker nisi pismen ni smiselno pričakovati, da bi karkoli od napisanega razumel, tako da bom vljudno prosil, da prenehaš smetiti temo, če ne prenehaš pa bom zahteval sprejem represivnih ukrepov.

Limit-sky> Svašta. Neumnosti si začel trositi ti z nekimi medicinskimi posegi. Sicer pa imaš prav!

Medicinsko intervencijo. Človeka, ki ne more demonstrirati, da mu kognitivne funkcije delujejo, smemo (za dobro vseh) izločiti iz procesov, pri katerih odloča o pomembnih rečeh, sploh na državni ravni. Če bi Pahor bil resnično "odrezan od realnosti", bi tak ukrep podprl - pa se mi zdi, da samo šahira, kot se mu zdi najbolje _zanj_.

Zgodovina sprememb…

Smemo?

Sicer pa imaš prav!

Limit-sky> Smemo?

Smemo.

http://bou.si/movies/lawyer.mp4

Let me use a quote from a smart person:
"Sicer pa imaš prav!"
:)

Karaya 52 ::

Ob deseti obletnici osamosvojitve sem bil v tujini in si zelel, da bi praznoval v Ljubljani. Ob dvajseti obletnici osamosvojitve sem v tujini in sem vesel, ker nisem v Ljubljani.

"Hvala vsem", ki so zaribali "vas domaco".

Mipe ::

Jaz se pa kar dobro počutim tu v domači Sloveniji. Ravno sem se najedel pristne slovenske jedi, se po slovensko pogovarjal s sosedi, se sprehodil po slovenskem parku brez strahu, da bi me kdorkoli ustrahoval. Pa tudi slovenke so dokaj brhke v teh kratkih hlačkah in majčkah.

Danes je fino biti Slovenec!

Hlapec.

Ob deseti obletnici osamosvojitve sem bil v tujini in si zelel, da bi praznoval v Ljubljani. Ob dvajseti obletnici osamosvojitve sem v tujini in sem vesel, ker nisem v Ljubljani.

Res nisi prav nič zamudil, če nisi praznoval v Ljubljani... Včeraj so levaki v Ljubljani organizirali drugo epizodo Kons 5 "gnoj je zlato in zlato je gnoj" proslave, začinjeno z afriškimi neuvrščenimi ritmi iz Zimbabveja. Še v Moldaviji bi organizirali boljšo in manj morbidno državno proslavo. Bojim se, da se bo med tistimi, ki so včeraj to gledali, pri nas že tako visoka samomorilnost še povečala za 100%.

Zgodovina sprememb…

Moram pa res pogledat to čudo, če gre tolk v nos Nimitzu...

Ima kdo link?

Morda na time-lapse, da ne bom izgubljal preveč časa?

Zgodovina sprememb…

http://tvslo.si/#ava2.108910578;;

Se lahko brez težav pomikaš po posnetku.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Preletel, ni slabo, nisem opazil nobenega "afriškega ritma iz Zimbabveja" niti nobenih konstruktivističnih prvin.

Morda bi moral USS Nimitz k zdravniku, da mu prilagodi dozo, ker tale očitno nima željenega učinka?

Malajlo ::

Problem proslave je v tem, ker je ni vodil Mario in ni bilo vsaj petih polk s podlago harmonik. A smo v Sloveniji al kje!? Pa najbrž so na štantih čevape in kebap prodajali namesto kranjskih s kislim zeljem.

Double_J ::

Zakaj pa je Pahor ob prihodu dvigoval tisto roko, kot da žanje aplavze...

Da bi preslepil gledalce pred zasloni, kako popularen je?
Dve šivanki...

Mogoče ga je pa v rami trgalo po treh urah tenisa?

Mr.B ::

Mogoče je prebral : Revizijsko poročilo glede najema prostorov NPU naj bi bilo negativno , potem pa je koalicijska partnerica izjavila : Slovenija po 20. letih strašansko potrebuje liberalno misel. Problem je le da morda manjka nekaj črk pred ali kaka beseda po besedi liberalno.
Verjetno je vadil, da bo zbatl jajčka, in bo vrgel koalicijsko partnerico iz vlade :D
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Takoj, ko boste nekateri dojeli, da bi se v letih krize JJ in njegovi podrepniki usrali, bolje bo za vas.
Če niso uspeli v konjukturi nič narediti, a v krizi bi pa znali?

Double_J ::

http://www.politikis.si/?p=28335

Pahorju vendarle lahko uspe veliko delo. Če bo uspešno tole vlekel še kakšno leto, bo na volitvah moral oditi tudi Tuerk.

To bi bil pomemben prispevek, če bi se izvolil nek pretežno sredinski predsednik(desni je utopija), ker dosedaj te možnosti ni bilo. Doslej so bili takšni, ki so že v začetku jasno povedali kateri so prvorazredni, kateri pa drugorazredni državljani.

Spomnimo se, ko je Pahor ki je preveč sredinski hotel postati predsednik. So mu dovolj jasno povedali, da lahko izbira med predsednikom vlade, ter pokopališčem. Predsednik RS pa ni opcija...
Dve šivanki...

Kvazi desni se lahko tako kot kvazi levi podajo v predsedniško tekmo. Problem je le, da nekako ne kažejo interesa. Podobno kot pri županskih volitvah v LJ.

8-)Malajlo , odlično odlično, kar tako razmišljaj naprej8-). To je razmišljanje, ki ga hočemo ali hočejo od volivcev, ljudje ki vodijo lutke. Še malo dodaj, da če se nič ne spremeni bo toše najbolje:D, nas bo Nemška gospodarska rast rešila. No sej je ok, sej sedaj že razumeš da vsi kradejo, vsi lažejo, samo desnim gre samo za oblast, pa oni so edini ki so kradli državi, v orožarskih aferah. Oni kradejo največ, če še tega ne veš, tadesni z JJ na čelu, še kmetom krade....8-) Samo računaj danase vlada 5.6mil€ na dan zadolži državljane, veš koliko orožja je bilo potrebno prešvercati za toliko denarja. Res so bili nekateri nesposobni, morda pa se po teh markah kolca komu drugemu ?:)

Ko se boš zbudil, se pa strezni in malo razmisli katere resorje bo prevzela Kresaka ? Te kar zmrazi, glede na to da je negativno mnenje Slovenskega FBI urada, danes formalno potrjena, ah ne kdo pa bo zaradi teha odstopil. Šoltes vrjetno ne, so prveč v njega investirali;). Pa ko boš računal, malo pobrskaj, če je za leto 2010 že objavljen rezultat demokarcije medijev za slovenijo. Verjetno bodo spet ta desni krivi, ki tožijo novinarje...
Malajlo evo odličen si ni kej, samo da se nebi nič spremenilo, hm skoraj imam občutek, da si na ziskih države.8-O Kaj misliš da bomo imeli leta 2012 15% gospodarsko rast ? No tolikšna rast je potrebna, da se poplača tekoče obresti kreditov države, in da se zadolženost začne stabilizirati in padati.

Ali se bo kaj spremenilo ali ne je težko reči, vendar je dejstvo, da vlada SDS v času konjunkture ni naredila nič konkretnega. Kaj ti daje misliti, da bodo v prihodnje ravnali drugače oz. bili bolj uspešni?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Meni bi bilo pa zanimivo, če bi recimo tokrat tudi Pahor kandidiral za predsednika države in če ga ljudje izvolijo, bo to tudi neka "zanimiva" informacija:D

Vloga predsednika države bi mu veliko bolj ustrezala.

Takrat vsekakor; verjetno bi celo bil najbolj priljubljen predsednik države zaradi njegovega "poziranja", ampak sedaj me zanima, po tem vladnem fiasku (ne toliko zaradi njega, ampak bolj da vidim reakcijo ljudstva)8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

@Mr.B: Ja, saj so dali nekaj novih zakonov ven, ki so vsekakor bolje kot "naj ostane, kot je", pa ste jih ta desni sesuli s svojim populizmom in izkrivljanjem dejstev in (konec koncev) laganjem. Golobček se skrije pred tvojimi.
Pahor pa nobenemu ne seže niti do gležnja. (Tebi očitno) žal.

V bistvu res ne, še vedno ne razumem, kdaj bomo res začeli delati :)).
Veš samo en zakon pri davkariji bi morali spremeniti, samo če to spremenijo, bodo morali zapreti pol sekretarjev. Ah raje rešujemo problem posvojitve istospolnih partnerjev, ki tako nimajo pogojev za posvojitev, kar Malajlo misli da družina po formuli RKC-ja, lahko vsak dan posvoji enega....V glavnem LDS sedaj nadzoruje vse vzvode nadzora državljanov, me zanima zgodba NPU-ja, le kaj bodo odkrili ?
Kaj misliš kaj je bolje cca 6 mil€/na dan za to ker so desni slabši, ali morda bi bilo dobro, da se LDS odstrani z vlade, ter kakšno ptičko malo zaprli... Ne ne te kradejo najmanj, kaj misliš če bi desni bili na oblasti, še vse državne tajkune bi zaprli, recimo Merkator rešuje družino, pa bomo sedaj na pike bencin kupovali. Ampak za to so itak vedno ta desni krivi.

kaj misliš če bi desni bili na oblasti, še vse državne tajkune bi zaprli
Jih ne bi. So imeli odlično priliko, pa dlje od medijske predstave pred volitvami ni šlo. Da seveda ne omenjamo takih in drugačnih zaprtih pogovorov s temi istimi "tajkuni".

Ti da samo en namig. Veš kakšna panika bi bila, če bi nad državnimi bankami imel prste čez nasprostniki trenutne garniture. Milsim da bi kučan ne samo posivel, še lase bi zgubil...

Za banke je že zadnji čas, da čez njih dobi prste nek tuj lastnik.
««
133 / 219
»»