» »

Slovenska levica

Slovenska levica

Temo vidijo: vsi
««
27 / 219
»»

marS ::

haha, evo vam spletne trovince, hehe http://www.ezdetox.net/universal_detox_...
...no more heroes...
https://ilbis.com/

Mati ::

Okapi je izjavil:

A sem mogoče kje kaj takega rekel? Meni je čisto vseeno, če od časa do časa kakšno črtico potegne. Za razliko od hribovcev sem namreč prepričan, da to ni nič zelo strašnega. V resnici me precej bolj skrbijo vsi tisti politiki, mlajši od 60 let, ki trdijo, da niso nikoli v življenju niti enega džojnta skadili.

O.

Odgovarjam le na tvojo provokacijo, če nisem kaj zamešal in da sem moral plasirat izmišljotino o Kresalovi.
V bistvu pa sam veš kako je na stvari in zato se ti ne zdi ni kaj takšnega. Bog ne daj, da bi kak Janša, Grims ali kdo podoben, ki ga imaš v želodcu potegnil špuro in bi to mediji plasirali. Kar kričal bi po kamenjanju slednjih.

Meni se zdi v toliko problematično, da ti ljudje so na odgovornih položajih in pod vplivom koke naduvajo samozavest, se prepričajo o njihovi superiornosti in sprejmejo kak glup zakon o RTV ali kaj podobnega. ;)
A veš, da smo dobili spet novo kazen in sicer 125€ v kolikor poteče rok kakšni stvari iz prve pomoči...Toliko o njihovi superiornosti.

Okapi ::

Hotel sem reči, da se precej ukvarjaš z nekom, za katerega trdiš, da te sploh ne briga.

In ne, tudi če bi JJ ali Grims kdaj kakšno potegnila, me čisto nič ne moti. Nasprotno, sem skoraj prepričan, da bi bilo bolje, če bi.

O.

marS je izjavil:

haha, evo vam spletne trovince, hehe http://www.ezdetox.net/universal_detox_...

Le naj Kresalova uporabi karkoli hoče, želim le videti verodostojen test, ki bi ga naredil kak športnomedicinski inštitut v Nemčiji, kjer ne bo mogla klicati kolege iz Barsos-a na pomoč, kaj naj piše na izvidu in postavljati pogojev kako se bo test naredil. Po možnosti, da celo las sama prinese na test, kot je to naredila z urinom.

Je pa tudi res, da vsa zadeva pokaže kako glupe novinarje imamo v Sloveniji, da vsi zdaj na veliko objavljajo, da Kresalova postavlja nove smernice...:)) , namesto da bi ravno zdaj posegli, ko se očitno norca dela iz vseh.

Ampak ok, zadeva ni relevantna, ker Katarina nikoli ne bo naredila tega testa, ker sama prdobro ve kaj bo pokazalo. :|
Žal.

djordjevic ::

Mati je izjavil:

Kar kričal bi po kamenjanju slednjih.

Ne bi, bi pa se strašno naslajal nad morebitno hinavščina nekoga, ki bi se, recimo, javno zgražal nad mamili, potem pa bi ga zasačili s popopranim bankovcem v nosu. ;)
No grave is deep enough to keep us in chains.

djordjevic je izjavil:

Mati je izjavil:

Kar kričal bi po kamenjanju slednjih.

Ne bi, bi pa se strašno naslajal nad morebitno hinavščina nekoga, ki bi se, recimo, javno zgražal nad mamili, potem pa bi ga zasačili s popopranim bankovcem v nosu. ;)

A se trenutno pravtako naslajaš nad hinavščino Katarince?

Okapi je izjavil:

Hotel sem reči, da se precej ukvarjaš z nekom, za katerega trdiš, da te sploh ne briga.

In ne, tudi če bi JJ ali Grims kdaj kakšno potegnila, me čisto nič ne moti. Nasprotno, sem skoraj prepričan, da bi bilo bolje, če bi.

O.

Kako to misliš precej, če sem danes prvič karkoli zapisal v to temo? Povod pa je bil Katarinin test in sem malo preveril, če je uspela koga napizdit s to finto. Pa vidim, da še svojih "navijačev" ni prepričala.
Konec je z njo. Ena še kar dobra mrha manj v parlamentu. Torej samo ona Irglca nam še ostane...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mati ()

Pšenični ::

"A sem mogoče kje kaj takega rekel? Meni je čisto vseeno, če od časa do časa kakšno črtico potegne. Za razliko od hribovcev sem namreč prepričan, da to ni nič zelo strašnega. V resnici me precej bolj skrbijo vsi tisti politiki, mlajši od 60 let, ki trdijo, da niso nikoli v življenju niti enega džojnta skadili."

Vsi ne menimo tako. Kot biolog bi moral vedeti, kakšno so učinki mamil na telo. Zato te lepo prosim, da ne blefiraj. Vse ima eno razumno mejo.
Tvoje pisanje vse bolj namiguje na to, da je v resnici res nekaj zadaj, da nekaj veš in da hočeš zadevo prikazat kot nedolžno, kar pa v nobenem primeru ni.

Mamila sploh pa kokain so izredno škodljiva. Drugo smo že pri mamilih. O spremembi osebnosti, značaja, manipuliranju zasvojencev, laganju....izsiljevanju....vspostavljanju iluzij in svojega sveta....druženje z podobnimi-zasvojenci.., evforija, počasnem in hitrem propadanju človeka, zanikanje, znaki krize, nervoza, potenje,...

Zgodovina sprememb…

PaX_MaN ::

Tvoje pisanje vse bolj namiguje na to, da je v resnici res nekaj zadaj, da nekaj veš in da hočeš zadevo prikazat kot nedolžno, kar pa v nobenem primeru ni.

A ti še zmer nisi pokazu pildka, ki ovrgel insinuacije, da si na SLSovi plačilni listi?

Mati je izjavil:

Ne. Kar se mene tiče, je opravila preizkus na prisotnost psihoaktivnih substanc z odliko. Za razliko od premnogih teoretikov zarote in nadvlade temnih sil uradnim ustanovam, kot je klinični center, še zaupam. Call me naive!

Mamila sploh pa kokain so izredno škodljiva.
Ja, telbanc, točno tako je, pa roka se ti posuši, če drkaš.

O.

djordjevic je izjavil:

Mati je izjavil:

Ne. Kar se mene tiče, je opravila preizkus na prisotnost psihoaktivnih substanc z odliko. Za razliko od premnogih teoretikov zarote in nadvlade temnih sil uradnim ustanovam, kot je klinični center, še zaupam. Call me naive!

Naive! :)

Gregor P ::

Okapi je izjavil:

V resnici me precej bolj skrbijo vsi tisti politiki, mlajši od 60 let, ki trdijo, da niso nikoli v življenju niti enega džojnta skadili.

Sedaj nisem politik, ampak ne vem, zakaj naj bi bilo sedaj tako negativno, če človek še nobenega "džojnta ni skadil"? Mar se naj bi sedaj tega morali sramovati?8-O Jasno in glasno povem, da še nikoli nobenega "džojnta" nisem skadil in tudi nikoli nisem imel želje po tem; obenem pa ne preprečujem nobenemu da ga, če je dovolj star da ve, ali vsaj misli, da ve, kaj počne in za to nosi polno odgovornost. Morda celo res pomaga pri določenih zdravstvenih težavah, kar pa prepuščam presoji zdravnikov. In morda ga nekega dne celo bom moral skaditi, zaradi nezaželenih zdravstvenih težav, če mi bo ustrezno kvalificiran zdravnik strokovnjak svetoval to.

Mislim saj ne sedaj, da koga tu pretirano zanima, kaj jaz kadim, ampak vseeno se mi zdi tvoj komentar malo mimo.:|
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

"A ti še zmer nisi pokazu pildka, ki ovrgel insinuacije, da si na SLSovi plačilni listi?"

Kakšne insinuacije?

"Ne. Kar se mene tiče, je opravila preizkus na prisotnost psihoaktivnih substanc z odliko. Za razliko od premnogih teoretikov zarote in nadvlade temnih sil uradnim ustanovam, kot je klinični center, še zaupam. Call me naive!"

Tudi Kacin je bil po tisti nesreči uradno trezen. Sicer mi je svojo zgoodbo povedala kolegica zaposlena v UKC ju. Ne reče se da si naivnež.

Reče se, kdor zaupa, večkrat obupa.

"Ja, telbanc, točno tako je, pa roka se ti posuši, če drkaš."

Z vulgarnostjo boš povzročil, da te ne bomo več jemali resno. To pa bi bila velika škoda. Navsezadnje imaš zanimiv pristop k nevtraliziranju nasprotnika. Sicer je pred mamili svarila že moja stara mama. Ker so škodljiva. Uničujejo svobodo duha.

Zgodovina sprememb…

zakaj naj bi bilo sedaj tako negativno, če človek še nobenega "džojnta ni skadil"?
Ker bodisi laže, ali pa je tako indoktriniran in prestrašen, da si ni upal poskusit. No, mogoče je tudi samo pohorc, ki se mu zdi, da je šnopc čez in čez dovolj;)

"A ti še zmer nisi pokazu pildka, ki ovrgel insinuacije, da si na SLSovi plačilni listi?"
Kakšne insinuacije, saj je pa že priznal.>:D

O.

"Kakšne insinuacije, saj je pa že priznal."

Sploh mi ni jasno, na kaj namiguješ? Če si lahko malo bolj konkreten.

Sicer če namiguješ da me podkupujejo, no saj veš da je to kaznivo. Če ne boš dokazal svojih trditev.

Okapi je izjavil:

Ker bodisi laže, ali pa je tako indoktriniran in prestrašen, da si ni upal poskusit
... in zakaj točno bi moral človek sedaj to nujno poskusiti? Kakšne so neizpodbitne prednosti oz. koristi poizkušanja? Mar se ne znamo učiti iz izkušenj drugih? Moramo vse še enkrat sami poskusiti?:|

Sploh mi ni jasno, na kaj namiguješ?
A misliš, da ti bo kaj pomagalo, če se boš neumnega delal?

Moramo vse še enkrat sami poskusiti?
Ja, določene stvari mora vsak sam poizkusit, ni druge.

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Double_J ::

http://www.rtvslo.si/slovenija/sirca-se...

Po teh fotkah gre prej za hormone kot mamila. Edino ne vem zakaj bi jih nekdo jemal, če se športno ne udejstvuje? Smo že tako daleč, da je tudi politika postala vrsta športa, v katerem je potrebno nakrasti čim več?
Dve šivanki...

http://www.rtvslo.si/slovenija/avstrijs...

Kdo sedaj postavlja nove standarde? Ali smo to res mi?
Dve šivanki...

http://www.rtvslo.si/slovenija/jansa-pr...

Med njimi naj bi bili po njegovih besedah celo sodelavci nekdanjega generala in haaškega obtoženca Ratka Mladića. Poudaril je, da to niso "pavšalne govorice", SDS pa dokumentacijo še zbira in jo bo predstavil na izredni seji parlamentarnega odbora za obrambo.

Me pa resno zanima kaj bodo levičarji tokrat povedali v zagovor, ko bomo kakega takega našli na posnetkih kako žene muslimane na morišče.

Verjetno bo podobna pesem kot pri Masleši...
Dve šivanki...

http://24ur.com/novice/slovenija/se-zad...

Tudi SLS za pokojninsko reformo. Še ena stranka, ki se igra z vstopom v parlament. "Državotvorno" politiko bojo volilci nedvomno nagradili. Takrat ko so kolaborirali z Drnovškom se je slabo končalo za njih. Podobnik pa je končal kariero. Zgleda da se niso ničesar naučili iz zgodovine, ki se rada ponavlja.

Ko sem prvič prebral ta stavek
Jaz dobim vsak teden v nabiralnik kakšno plavo kuverto.

... sem najprej mislil, da je rekel, da vsak teden prejme kakšno podkupnino8-O:))

"... sem najprej mislil, da je rekel, da vsak teden prejme kakšno podkupnino"

Hočejo ga "zjebat", sicer če bo raja to prenesla, če ne bo, si pa naj pripiše posledice tisti ki tole pelje.

Sicer sem pogledal, da je Žerjav podpru zakon, ki ne upošteva vojaščine-vojaškega roka. Hja, nekateri ki jih poznam so v vojski delali tri izmene. Za dve škatli cigaret-celo leto. No sej bo dobil svoje na volitvah. Sej sploh ne ve kaj je naredil. Je pa zelo lepo od njega, da je pokazal svoj pravi obraz.

Da vemo s kom imamo opravka.

Zgodovina sprememb…

oldguy ::

Sicer sem pogledal, da je Žerjav podpru zakon, ki ne upošteva vojaščine-vojaškega roka. Hja, nekateri ki jih poznam so v vojski delali tri izmene. Za dve škatli cigaret-celo leto. No sej bo dobil svoje na volitvah. Sej sploh ne ve kaj je naredil. Je pa zelo lepo od njega, da je pokazal svoj pravi obraz.

Njega ne skrbi naša vojaščina. Njega skrbi prazna blagajna.

Problem je le, da bo blagajna kljub temu ostala prazna. Namreč, niso poštudirali, da jih jebe smer, ne stanje.

USS Liberty ::

SLS je že od nekdaj bila vaška LDS...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Mr.B ::

Na način, kako so prišli do penezev kemtov, definitivno da.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

http://www.rtvslo.si/svet/slovenija-se-...

Lepe ocene iz tujine, vendar vseeno mislim, da niso dovolj informirani. Bolj ustrezna bi bila pomojem uvrstitev med hibridne režime.
Dve šivanki...

ivanuscha ::

Ja in kdo misliš da je kriv za tako sranje od stanja, kot je trenutno v državi? Janša, kdo pa drug!

donfilipo ::

http://www.rtvslo.si/svet/slovenija-se-...

Ni mi čisto jasno kako so merili, recimo -> politično kulturo.
Kot pripravljenost ljudi participirati z volitvami, in civilno družbo, morda celo referendumi pri aktualni politiki?
Kot zaupanje v lastne politike in njih dober namen?
No pri teh dveh smo padli resda precej nizko.
Problem je, če so merjenje naravnali na politično filozofijo, ....in to po možnosti na egalitarno liberalno kapitalistično. Tu pa bi že imel pomisleke!
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

revvs ::

Zdaj se je zgodilo nemogoče, Pahor ga je totalno zasral. Prvič v zgodovini da vladajoča stranka ni prevzela nacionalne televizije. Do sedaj je vsakič televizijo prevzela trenutno vladajoča stranka (oz. stranka ki se poslavlja). Zdaj pa bo očitno Janez Janša imel dvakrat toliko dolgo nacionalno televizijo, tako da spoh ne bo kritike za njega med tem ko bo vladal naslednji mandat, ko levi izgubijo.

Morda je to nov obraz na levici. Sicer take državotvorne manevre SLS ja že poznamo iz preteklosti. Kot je bil narejen ob sprejemanju tele pok. reforme. Zanimivo bo spremljat javnomnenske raziskave paralamentarnih srank in SLS a. Je pa lahko to znak da se nekaj pripravlja, morda politična eliminacija J.J. Kar je tudi lahko verjetno. In hoče omenjeni gospod, pač doseči določene pozicije. Za naprej.

http://www.finance.si/297652/Zalar-Prav...

Tale je pa sploh močna. Vsaj zdej, ko je veseli december, bi lahko levica dala mir s svojimi pogruntavščinami.

Zgodovina sprememb…

donfilipo ::

V nagovoru je zavrnil očitke, da je v Sloveniji pravna država >>klinično mrtva<< in podaril, da je vsaj glede hitrosti zagotavljanja sojenja v boljši kondiciji kot kadar koli v zadnjih 15 letih.

Takole gre gospod minister. Glede na to, da imate visoko ali celo zelo visoko izobrazbo:), jaz pa nedokončan vrtec, bi človek pričakoval, da boste očitne stvari znali sami skleniti.

Če imamo jasno sliko iz medijev, po katerih se velikim lopovom, nekaterim celo malce zagrozi, da morajo plačevati drage kolege pravnike in odvetnike, se obsodilo ni še praktično nikogar. Če smo zato zaprli in 'orubili' morje revežev, to TEGA ne odtehta. Simple. Razen če se delaš budalo:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Sedaj sem zopet poslušal želje po omejevanju referenduma na Odmevih (RTVS) in me je zopet kar malo pogrelo; sam sem namreč kot že veste proti vsakršnemu poskusu, kakršnegakoli omejevanja "moje" demokratične pravice oz. tega orodja demokracije, sploh pa ne po samo 20 letih že tako okrnjene demokracije kot jo imamo pri nas:| ... edino o boljši organizaciji le tega je morda smiselna javna razprava:)

P.S.: sem preprosto moral napisati ker to se pa tiče nas vseh in ne samo levih, desnih, srednjih itd.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

lexios ::

@Don
...nevermind, tale g. minister je en nadut, zoprn tip, ki se žal ne dela budalo, ampak je povsem izgubil stik s povprečnimi ljudmi - že zdavnaj! Najbrž pri vsakem od ministrov izkušen psiholog brez večjega problema najde kakšen kompleks, od narcisoidnosti in egotripa do avtizma...

Zanimivo je pa to, da pri nas če f*kaš pse, ti tega ne moremo dokazat! Na švedskem pa ti sodijo že, če f*kaš brez kondoma oz. le ta poči! Dokazi? Ka pa vem, počen kondom odplaknem, na švedskem jih najbrž shranijo? ;((

Hrvati nas prehitevajo na področju prava in zakonodaje! Pol pa nekateri najdete JJ in zadeva je rešena! Tko al drugače, za nekatere mesija, za druge glavni krivec... Dejmo se že zbrihtat, jebemu! ;((

PS: Aja, pa sj veš! Lies, lies, all LIES!! Mediji lažejo! ;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

donfilipo, to je razlog.

Slovenia—full democracy to flawed democracy
Slovenia was previously one of only two countries in
eastern Europe that was considered a full democracy
(in addition to the Czech Republic). In 2008
Slovenia ranked 30th out of 167 countries, putting
it at the bottom of the list of full democracies.
Slovenia’s relatively strong position owes much
to its high scores in the electoral process and civil
liberties categories. In these areas it compares
well with some long-established democracies.
However, political participation in Slovenia has
been declining and there is widespread popular
apathy and disaffection with the political elite.
In recent years, there has been an extraordinary
deterioration in a range of attitudes associated
with democracy, In particular, surveys show a
sharp decline in public confidence and trust in
political institutions (political parties, government
and parliament). Scarcely more than one-third
of Slovenes are satisfied with the way democracy
functions in their country—a significantly lower
proportion than in any west European state.
Dve šivanki...

PaX_MaN ::

sem namreč kot že veste proti vsakršnemu poskusu, kakršnegakoli omejevanja

Po tejle anketi si ljudje kar precej želijo spremenit zakonodajo o referendumih.:))

lexios ::

Zanimivo, da je to opet EDINI kandidat za (po Zalarju)... Mislim da je to dovolj zgovorno dejstvo:

a) ki govori o neodvisnosti...
b) ali zgolj o tem kako v p. je slovensko pravo in sodstvo - niti dovolj sposobnih ljudi ne premoremo za najvišje položaje (ali pa zgolj niso prave barve);((

Bravo naši! Samo še spletno cenzuro in naslednje leto ponovno poskusimo z zakonom o rtv, da zj.. ta "populizem" - pa smo zmagal, Slovenija gre naprej!;((

lufthammer ::

PaX_MaN je izjavil:

sem namreč kot že veste proti vsakršnemu poskusu, kakršnegakoli omejevanja

Po tejle anketi si ljudje kar precej želijo spremenit zakonodajo o referendumih.:))

Ja, ker imajo ljudje občutek, da gremo za vsako figo na referendum, imamo pa povprečno enega na leto.

Za spremembo je dovolj uvesti referendumski dan, kot ga imajo v Švici, ki nam je bila vzorec za referendum.

V Švici z 7,5 miljona prebivalstva je potrebno nabrati 100 000 podpisov, pri nas 40 000, kar je čisto primerljivo. Se pa pri njih na referendumu odloča tudi o tem (v kantonu, ne v celi državi), če so za to, da npr Paxman, ki je zaprosil za državljanstvo, le tega tudi dobi, ker je že opravil vse potrebne izpite in imaš srečo, če jih je 75% za to.

Se pa politiki bojijo referenduma kot hudič križa, saj lahko "pade" tudi zahteva po znižanju davkov - se je že zgodilo, ali pa gradnja minaretov...

http://www.finance.si/297734/SCT-ne-bo-...

Na to smo opozarjali že pred meseci, da gre vse v maloro. In kaj je Pahor naredil. Paradiral po Libiji, in nas prepričeval o "poslu stoletja"...

In kar je najbolj pomenljivo, država nima denarja da bi pomagala SCT ju. Bojim se še, da bo držalo, ko sem napovedal, da bojo čez pol leta problemi z izplačilom penzijonov.

Ne manipuliraj. Kje si prebral, država nima denarja? Lepo piše, da SCT-ja ne bodo reševali, ker je zasebna firma. Čisto korektna pozicija, imo.

"Ne manipuliraj. Kje si prebral, država nima denarja? Lepo piše, da SCT-ja ne bodo reševali, ker je zasebna firma. Čisto korektna pozicija, imo."

Heh,heh, imajo le izgovor. Ker je SCT dolžan ogromne količine denarja podizvajalcem.

V bistvu bo en kup privatnikov propadlo. Zidarju bo tista visoka ograja okrog hiše verjetno še odlično služila....Sicer so ga včasih varovali Sintalovci....

Najlažje je dvignit roke od vsega. Te težave niso od včeraj...

Kje je zdej Libija in ostale pravljice? Mislim....

http://24ur.com/novice/gospodarstvo/pos...

Zgodovina sprememb…

Pa dobro, kaj bi radi? :D Ko država najavi, da se bo vmešala v reševanje kakega podjetja, pizdite, naj ga pusti propasti. Ko reče, da se ne bo vmešala, ker je zasebno podjetje, je država spet bad guy. Kdo bi vas razumel ... Naj država (posredno - bolje rečeno, sodstvo) raje poskrbi, da bodo neplačani podizvajalci lahko sploh prišli do kakšnega dela svojih terjatev. Pa da ne bo pomote - SCT je bil eden najslabših plačnikov v državi že takrat, ko ga še ni imel v lasti 'vampir' Zidar.

edit: popravil iz vodil v imel v lasti

Zgodovina sprememb…

"Pa dobro, kaj bi radi? :D Ko država najavi, da se bo vmešala v reševanje kakega podjetja, pizdite, naj ga pusti propasti. Ko reče, da se ne bo vmešala, ker je zasebno podjetje, je država spet bad guy. Kdo bi vas razumel ... Naj država (posredno - bolje rečeno, sodstvo) raje poskrbi, da bodo neplačani podizvajalci lahko sploh prišli do kakšnega dela svojih terjatev. Pa da ne bo pomote - SCT je bil eden najslabših plačnikov v državi že takrat, ko ga še ni vodil 'vampir' Zidar."

Gre se za to, da bi lahko že prej ukrepali. Našli kej na DURSU ali kje drugje in ga še pravi čas odstavili. Zdej bo pač, kar bo. En kup ljudi bo propadlo. Ker jih je veliko več ko v primeru Vegrada, se zna kaj zaplesti. Tle gre za maso podizvajalcev, no meni osebno ne bi bilo vseeno, da toliko ljudi propade.

Čisto korektna pozicija,
Do neke mere. Vprašati se je namreč treba, kdo bo imel več škode. Zidar gre itak lahko v penzijo, star je 72 let in ima 40+ let delovne dobe, poleg tega ima varno spravljenega denarja dovolj do konca življenja.

Kaj pa zaposleni v SCT-ju? Pa vse znanje, ki je tam akumulirano, v obliki inženirjev, projektantov ... A je res bolje vse to zjebati, samo zato, ker je lastnik firme falot?

Pravi način ukrepanja bi bila v tem primeru verjetno razlastitev Zidarja, državna pomoč, da lahko podjetje začne poslovati, nato pa prodaja najboljšemu ponudniku.

O.

Pšenični je izjavil:

Gre se za to, da bi lahko že prej ukrepali. Našli kej na DURSU ali kje drugje in ga še pravi čas odstavili. Zdej bo pač, kar bo. En kup ljudi bo propadlo. Ker jih je veliko več ko v primeru Vegrada, se zna kaj zaplesti. Tle gre za maso podizvajalcev, no meni osebno ne bi bilo vseeno, da toliko ljudi propade.

Zadnji krog 'gradbinske konsolidacije'. Še zdaleč ne pravim, da podpiram kazino logiko šefov večjih gradbenih firm, ampak ti bi kar odstavljal šefe zasebnih firm? Malo skregano z logiko. En velik problem tu je, da je imo država skozi Durs in ostalo gledala takim firmam skozi prste ravno zato, da bi se izkopale iz jam, uprave pa so začele to izkoriščat in s piramidnimi investicijami firme spravile še bolj globoko, kot so že bile. In ja, na žalost bo nekje treba potegniti črto. Če je to zdaj, pri SCT-ju, so be it. Naj se vsaj v bodoče firme vodi transparentno, pa ne bo več potreb ne po loose nadzoru in ne po izrednih ukrepih vmešavanja.

Ej okap, bo lahko šel na socilano prosit pomoč, ko ga bojo, kot praviš razlastili...Torej plačal boš n-krat za to ker si vedel, pa še ploskal..

bo lahko šel na socilano prosit pomoč, ko ga bojo, kot praviš razlastili...
Zakaj? Saj penzije mu ne bodo vzeli. Kvečjemu ga lahko zaprejo.

O.

"Kaj pa zaposleni v SCT-ju? Pa vse znanje, ki je tam akumulirano, v obliki inženirjev, projektantov ... A je res bolje vse to zjebati, samo zato, ker je lastnik firme falot?"

Tud v IUV d.d.; LTH, in ostalih firmah je bilo ogromno znanja, ki ga sedaj ni več. To znanje je nastajalo desetletja, in nato propadlo zaradi nespososbnega vodstva. V veliko primerih. Tko, da ogromno znanja propade če podjetje po stečaju ne posluje naprej.

Kaj z Zidarjem? Ne vem, na to naj odgovorijo tisti, ki so ga še pol leta nazaj hvalili in podpirali, npr. Pahor....

Tisti bogi inžinirji, joj a res : če imajo znanje se nimajo bati dela tudi v sloveniji, saj drugega kot investirati v gradbince itak ne znano. No razen tistih ki so celovške dvore zidali.

Kartel, ki bi porpadel, če se nebi dogovarjal, bi lepo vsakega posebej zapru za 20 let. Razlastil vse premoženje saj je pridoblejno z goljufijo in načrtno, in tu ni bilo nekih slepih kur si so pogledale stran, da se je to dogajalo, in to je rešitev za naprej. Dokler pa nekdo ne občuti, da je to lahko velik adrenalin, pa se bo delalo naprej....
««
27 / 219
»»