Forum » Problemi človeštva » Slovenska levica
Slovenska levica
Temo vidijo: vsi

T-h-o-r ::
haha ta državni svet je res treba takoj skinit
priority number 1 bi rekel no
priority number 1 bi rekel no
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?

LordTado ::
Jaz bi temu rekel državna izdaja,ker bi po zakonu morali delovati v dobro državljanov,tako pa si lepo utirajo poti za naslednje bogatenje posameznika/ov...

Mr.B ::
Ja a res, jaz lahko odprem podjetje s štirimi formalno zaposlenimi, to je dovolj za ustanovitev formalnega podjetja tudi v EU. Potem pa delam pralnico denarja in svetovanje preko pogodb. Zakon je Bullshit. Človek ki zaserje ne samo da kazensko in odškodninsko odgovarja z LASTNIMI MUDI, on naslednjih n čet ne sme srati več , nič na tem področju. Zakaj je problem prepisati zakon iz NEmške zakonodaje. JA porkamadona, kdo bo pa še vodil državo...
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

jype ::
Mr.B> Ja a res, jaz lahko odprem podjetje s štirimi formalno zaposlenimi, to je dovolj za ustanovitev formalnega podjetja tudi v EU.
?
Za ustanovitev podjetja ne potrebuješ nobenih zaposlenih.
?
Za ustanovitev podjetja ne potrebuješ nobenih zaposlenih.

jype, me zanima kako boš črpal evropska sredstva.

djordjevic ::
Če jih s.p. lahko, zakaj jih ne bi on na d.o.o.? Ključna je sposobnost, ne toliko organizacijska oblika.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Mr.B> jype, me zanima kako boš črpal evropska sredstva.
A če tega ne počnem, je nekaj narobe z mano?
A če tega ne počnem, je nekaj narobe z mano?

Saj veš, za večino so evropska sredstva kot jeti. Menda obstajajo, nihče pa jih še ni videl.

Jah, jaz sem jih že videl, ampak zame (ki nimam zaposlenih administrativnih delavcev, da bi izpolnjevali obrazce) evropska sredstva niso vredna dela, ki ga je treba vložiti za njihovo pridobitev.
Precej več zaslužim, če dejansko delam koristne reči, začuda.
Precej več zaslužim, če dejansko delam koristne reči, začuda.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

USS Liberty ::
http://www.rtvslo.si/slovenija/gorenjsk...
aleluja, levaki so nam končno dokončali gorenjsko avtocesto... gorenjci smo prišli zadnji do avtoceste... je pa tipično slovenska folklora, da se slikajo, režejo trakove, po avtocesti se bo pa možno normalno voziti šele čez nekaj tednov...
So pa za to sranje okoli odseka Peračica-Podtabor krivi tako levi kot tudi desni politiki z gorenjske, ki se ne znajo za lokalne interese potegniti kot to počnejo Štajerci. Gorenjce nas zastopajo razne Beblerce, Ruparji, Sajovici, Perneti... ki nisi nikoli znali povzdigniti glasu za lokalne interese... edino Branka Grimsa sem enkrat slišal, da je Vlačiča malo pritiskal, da naj čimprej zgradijo...
aleluja, levaki so nam končno dokončali gorenjsko avtocesto... gorenjci smo prišli zadnji do avtoceste... je pa tipično slovenska folklora, da se slikajo, režejo trakove, po avtocesti se bo pa možno normalno voziti šele čez nekaj tednov...
So pa za to sranje okoli odseka Peračica-Podtabor krivi tako levi kot tudi desni politiki z gorenjske, ki se ne znajo za lokalne interese potegniti kot to počnejo Štajerci. Gorenjce nas zastopajo razne Beblerce, Ruparji, Sajovici, Perneti... ki nisi nikoli znali povzdigniti glasu za lokalne interese... edino Branka Grimsa sem enkrat slišal, da je Vlačiča malo pritiskal, da naj čimprej zgradijo...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Malajlo ::
Ja, saj sem zadnjič videl Vlačiča, ki je vihtel lopato na gradbišču... Še dobro, da je Grims stegnil jezik, ane.

Mipe ::
USS Liberty je izjavil:
http://www.rtvslo.si/slovenija/gorenjsk... gorenjci smo prišli zadnji do avtoceste...
Res? Mi pokažeš avtocesto na Notranjskem in v Beli Krajini? kaj pa Posočje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mipe ()

BlueRunner ::
USS Liberty je izjavil:
Ha, ha, ha... v Belo krajino se bo bojda dalo pripeljati po AC čez kakšne dva ali tri leta. Čeprav je tudi to pod vprašajem, ker je vsaj ena civilna iniciativa že ustanovljena, ker jim predvidena trasa ni všeč. Pa ne me razumeti narobe. Vam jo privoščim, da ste jo končno dobili, vam bi tudi privoščil, da bi jo dobili že leta nazaj. Ampak zadnji pa zagotovo niste.

Utk ::
BlueRunner je izjavil:
Ha, ha, ha... v Belo krajino se bo bojda dalo pripeljati po AC čez kakšne dva ali tri leta.
Po avtocesti nikdar, po hitri morda čez 15 let. Čez 15 let pa to ne bo več pomembno. Avtocesta je na Hrvaškem, do Reke je bližje kot do Kopra, do Zagreba z milijon prebivalci je glih tako ena ura kot do največje slovenske vasi, še ena leva vlada pa nas bo Hrvaška dohitela, v vsakem primeru pa bo to prej kot narejena ta cesta. Nova podjetja bojo to situacijo upoštevala, morda celo izkoristila, stara so pa itak propadla.

Karaya 52 ::
Neverjetno kako dalec so pripravljeni iti, da zascitijo tovarisijski kapitalizem... da posljejo Udbo, pardon Sovo v boj za lastniske deleze, na kaj takega si nikoli nisem upal pomisliti. Zdaj je jasno v kaksno kloako se lahko drzava spremeni, ce igra na igriscu kot sodnik in igralec hkrati. Podjetja-AUKN-SOVA-politicna klika. Katastrofa...

Ti se rajš spomn, kdo in predvsem kako je Mercator prodajal, medtem ko je imel polna usta odprodaje državnih deležev.
Verjetno je mislu, da bo še enkrat izvoljen, haha.
Verjetno je mislu, da bo še enkrat izvoljen, haha.

Glede na tup tup narod, zagotovo.

Gregor P ::
... in to je bila njegova kapitalna napaka oz. izjemna kratkovidnost, da je mislil, da bo kar tako na lepe oči izvoljen; morda kdo drug, on pa zagotovo ne ... človek se vpraša, kaj si je sploh mislil?!?

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Okapi ::
Sovo v boj za lastniske deleze, na kaj takega si nikoli nisem upal pomisliti.Sploh ne veš, kaj so počeli, in že nekaj tuliš. Ko bi izvedel, da so pri prodaji pol vtaknili v svoj žep, bi se pa na ves glas repenčil, da pravna država ne deluje.
O.

(Janković & Viran ) VS Janša = Zmagovalna kombinacija levice proti Janševi +50%
Janković VS Janša = Najman sodba v imenu Ljudstva na temo Patrija. Samo kot kaže to ni problem, saj je Virant tudi obsojen kaj šele ostalo. Imamo pa nove obraze, kar so nekateri želeli.
Janković VS Janša = Najman sodba v imenu Ljudstva na temo Patrija. Samo kot kaže to ni problem, saj je Virant tudi obsojen kaj šele ostalo. Imamo pa nove obraze, kar so nekateri želeli.

Dud ej, to so isti obrazi že nekaj, ne že več kot desetletje....

Pšenični ::
"Janković & Viran ) VS Janša = Zmagovalna kombinacija levice proti Janševi +50%
Janković VS Janša = Najman sodba v imenu Ljudstva na temo Patrija. Samo kot kaže to ni problem, saj je Virant tudi obsojen kaj šele ostalo. Imamo pa nove obraze, kar so nekateri želeli."
Včeraj je bila anketa, (spletna), ki je raziskovala veredostojnost tehle raziskav, na katerih je podprta tale debata. N= je bil okol 2 jurja in čez...
Da so veredostojne je menilo mislim da 3 ali 4%.
Iz tega sledi, da so same sebi namen, to pomeni, da se debatira o kandidatih, ki nimajo za burek.
Je pa dosežen osnovni namen manipulacije, da se o Ljubljanskemu Zoranu govori, kar naprej in neprestano....ko se začne preveč, mislim kritizirat se sicer pojavi Ziga Dolhar in temo konča-zapre.... Ker da imamo blodnje..."meta" blodnje...nekej tazga, se ne spomnim točno...
V bistvu so to volitve - prve, ki jih bojo zgleda mediji poskusili zmanipulirati v pravem smislu besede. Tko da je moj zaključek, da poskušajo mediji slovence spravit v množično halucinacijo, da bi volili spet leve. Heh,heh....nice, very nice.
Torej da so tele ankete kredibilne meni 3-4% "spletnih anketirancev"....
Mediji nam vsiljujejo Viranata in Jankoviča. Dobesedno nas pupmpajo s tem, da bomo izbirali med temi tremi (še Janša) kandidati...kar sploh ni res.
Danes prelistam Dnevnik, 2 velike slike Jankoviča notri....
Torej ne vem, zakaj bi morali izbirati le med temi tremi....na podlagi anket, ki so same sebi namen, narejene bog si ve kje. Ustvarjajo pa virtualen svet v katerem obstajajo le Jankovič, Virant, Janša. Verodostojne so pa 4%.
Janković VS Janša = Najman sodba v imenu Ljudstva na temo Patrija. Samo kot kaže to ni problem, saj je Virant tudi obsojen kaj šele ostalo. Imamo pa nove obraze, kar so nekateri želeli."
Včeraj je bila anketa, (spletna), ki je raziskovala veredostojnost tehle raziskav, na katerih je podprta tale debata. N= je bil okol 2 jurja in čez...
Da so veredostojne je menilo mislim da 3 ali 4%.
Iz tega sledi, da so same sebi namen, to pomeni, da se debatira o kandidatih, ki nimajo za burek.
Je pa dosežen osnovni namen manipulacije, da se o Ljubljanskemu Zoranu govori, kar naprej in neprestano....ko se začne preveč, mislim kritizirat se sicer pojavi Ziga Dolhar in temo konča-zapre.... Ker da imamo blodnje..."meta" blodnje...nekej tazga, se ne spomnim točno...
V bistvu so to volitve - prve, ki jih bojo zgleda mediji poskusili zmanipulirati v pravem smislu besede. Tko da je moj zaključek, da poskušajo mediji slovence spravit v množično halucinacijo, da bi volili spet leve. Heh,heh....nice, very nice.
Torej da so tele ankete kredibilne meni 3-4% "spletnih anketirancev"....
Mediji nam vsiljujejo Viranata in Jankoviča. Dobesedno nas pupmpajo s tem, da bomo izbirali med temi tremi (še Janša) kandidati...kar sploh ni res.
Danes prelistam Dnevnik, 2 velike slike Jankoviča notri....
Torej ne vem, zakaj bi morali izbirati le med temi tremi....na podlagi anket, ki so same sebi namen, narejene bog si ve kje. Ustvarjajo pa virtualen svet v katerem obstajajo le Jankovič, Virant, Janša. Verodostojne so pa 4%.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()

"Sprijazni se, NSi te zastonj plačuje, da ji delaš reklamo po forumih."
Zadevo spravljat na osebni nivo ni pošteno.
Zanima me, če je možno z mediji dobiti izgubljene volitve? Jaz mislim da ne. Jaz mislim da gre v omenjenem primeru za medijsko manipulacijo. Vsi mediji nas dnevno bombandirajo z Jankovičem in Virantom...
Včeraj so je začela sicer kampanja z spotom, namenjenem J.J.
Zanimivo, nikjer ni spletnega očesa? Gre za posredno povezovanje....Janeza ...z
Če bi to naredili z desne, mislim takle spot, bi bil pa cirkus....tko pa nič.
http://www.zurnal24.si/jansa-in-virant-...
Virant, stranko ustanovil pred par dnevi, sedaj že prvi.....to je možno le v centru ki dela tele ankete.....
Kaj sledi.
Takele ankete še 3 tedne, potem, pa se bodo zaradi verodostojnosti začele premikat v pravo smer. Verjetno bodo le preprečile totalno katastrofo levih na volitvah....za par%.
Zadevo spravljat na osebni nivo ni pošteno.
Zanima me, če je možno z mediji dobiti izgubljene volitve? Jaz mislim da ne. Jaz mislim da gre v omenjenem primeru za medijsko manipulacijo. Vsi mediji nas dnevno bombandirajo z Jankovičem in Virantom...
Včeraj so je začela sicer kampanja z spotom, namenjenem J.J.
Če bi to naredili z desne, mislim takle spot, bi bil pa cirkus....tko pa nič.
http://www.zurnal24.si/jansa-in-virant-...
Virant, stranko ustanovil pred par dnevi, sedaj že prvi.....to je možno le v centru ki dela tele ankete.....
Kaj sledi.
Takele ankete še 3 tedne, potem, pa se bodo zaradi verodostojnosti začele premikat v pravo smer. Verjetno bodo le preprečile totalno katastrofo levih na volitvah....za par%.
Zgodovina sprememb…

telbanc> Takele ankete še 3 tedne, potem, pa se bodo zaradi verodostojnosti začele premikat v pravo smer. Verjetno bodo le preprečile totalno katastrofo levih na volitvah....za par%.
Aha, torej se le splača prirejat ankete?
No, jaz pravim, da bo za Jankovića volilo vsaj 88%!
Aha, torej se le splača prirejat ankete?
No, jaz pravim, da bo za Jankovića volilo vsaj 88%!

Ramon dekers ::
mislim JJ razočaral si me. Stojan Aver, Rupel (again)? Kje vlečeš te smeti? Pa še Šobo sio kresnil notri? Da se sedaj povezuješ še s popovičevimi padalci je pa tudi ubitačno.
Janez Janša pa ti se boš sam pokočal, Virantu in Zokiju sploh ne bo treba nič delat... In tako boš spet večna opozicija... Tvoj naslednik pa bo po možnosti Rupl...
edit>: lepo te prosim poveži se še s Hanžkom pa imaš cel komplet...
Janez Janša pa ti se boš sam pokočal, Virantu in Zokiju sploh ne bo treba nič delat... In tako boš spet večna opozicija... Tvoj naslednik pa bo po možnosti Rupl...
edit>: lepo te prosim poveži se še s Hanžkom pa imaš cel komplet...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()

poweroff ::
Si poslal prijavo?
Kolikor vem, je Denis Sarkič zaedvo prijavil policiji.
Precej bolan film, še bolj njegovi ustvarjalci, bi se pa znalo izkazat, da gre tukaj morda za dvojno igro...
sudo poweroff

"Precej bolan film, še bolj njegovi ustvarjalci, bi se pa znalo izkazat, da gre tukaj morda za dvojno igro..."
Se delno strinjam, da gre za precej izprijeno zadevo, na meji sprejemljivega in normalnega......Zadeva je dost čudna. Da bi pa Janša na račun igranja žrtve šel posredno v to skoraj ne verjamem. Gre namreč za zelo umazano zadevo. In nevarno.
Prijavil nisem, ker ne bi imelo smisla. Gre pa za odkrito "ščuvanje" pač posredno povezovanje z temle..Na Dnevnikovi spletni strani danes pa še vedno link, ki to predvaja...kljub tožbam ki se obetajo. Torej bi bila moja prijava, kot "scanje proti vetru"...
http://narocanje.dnevnik.si/novice/slov...
Se delno strinjam, da gre za precej izprijeno zadevo, na meji sprejemljivega in normalnega......Zadeva je dost čudna. Da bi pa Janša na račun igranja žrtve šel posredno v to skoraj ne verjamem. Gre namreč za zelo umazano zadevo. In nevarno.
Prijavil nisem, ker ne bi imelo smisla. Gre pa za odkrito "ščuvanje" pač posredno povezovanje z temle..Na Dnevnikovi spletni strani danes pa še vedno link, ki to predvaja...kljub tožbam ki se obetajo. Torej bi bila moja prijava, kot "scanje proti vetru"...
http://narocanje.dnevnik.si/novice/slov...
Zgodovina sprememb…

poweroff ::
Saj sem rekel. Sarkič je prijavil. Upam, da bodo bolnika izsledili. Pa upam, da te ni strah tega.

sudo poweroff

"Saj sem rekel. Sarkič je prijavil. Upam, da bodo bolnika izsledili. Pa upam, da te ni strah tega."
Mislim, da bi moral kakšen urednik pri Dnevniku "letet". Da se postavijo eni standardi.
To je šlo po moje čez neko mejo, ki mora pač biti. Če bi naredili spot z politično nasprotno vsebino, bi zahteval isto.
Mislim, da bi moral kakšen urednik pri Dnevniku "letet". Da se postavijo eni standardi.
To je šlo po moje čez neko mejo, ki mora pač biti. Če bi naredili spot z politično nasprotno vsebino, bi zahteval isto.
Zgodovina sprememb…

Itak se govori samo o Jankoviću, ker se pač mora. Pač mediji so, aja politično najbolj nevtralni vsaj v Sloveniji. Bok ne daj da bi dreznil v njih z vprašanjem izgube priliva ,če bi govorili drugače.

jype, malo težko, glede na to da so vsi taglavni Slovenski mediji politično korekni, najbolj nevtralni in resnicoljubni....
jype, jaz žal človeka s tako preteklostjo in tako žlahto žal iz moralnih razlogov ne morem voliti, pa čeprav mi obljubljajo med in mleko. Pač taki osebi ne morem zaupati. Kot kaže pa je drugače mislečih kar dosti. Vključno s tabo.
In res Slovenskih medijev, razen takrat ko se vozim in nimam izbire preklapljanja postaje, ne poslušam in ne prebiram. Pač človek postane utujen od utopije. Resni medij pa vsaj v tujini ne začne zgodbe NAJ BI, politiki s tako preteklostjo v tujini pa ne obstajajo, saj ima stranka preveč za zgubiti.
jype, jaz žal človeka s tako preteklostjo in tako žlahto žal iz moralnih razlogov ne morem voliti, pa čeprav mi obljubljajo med in mleko. Pač taki osebi ne morem zaupati. Kot kaže pa je drugače mislečih kar dosti. Vključno s tabo.
In res Slovenskih medijev, razen takrat ko se vozim in nimam izbire preklapljanja postaje, ne poslušam in ne prebiram. Pač človek postane utujen od utopije. Resni medij pa vsaj v tujini ne začne zgodbe NAJ BI, politiki s tako preteklostjo v tujini pa ne obstajajo, saj ima stranka preveč za zgubiti.

Gregor P ::
Ramon dekers je izjavil:
Janez Janša pa ti se boš sam pokočal, Virantu in Zokiju sploh ne bo treba nič delat... In tako boš spet večna opozicija..Kaj pa veš, mogoče je pa ravno to njegova strategija

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.

"Kaj pa veš, mogoče je pa ravno to njegova strategija>:D Bo zopet skorajda tik zmagal, a izgubil in bil zopet še en mandat v opoziciji, dokler se tele gospodarske zadeve ne razrešijo "same od sebe" in pokopljejo za sabo še eno vlado8-)"
Ne si želet tega. Pa kdorkoli bo pršu gor.
Sicer zaenkrat desnica stoji fantastično. Teli spoti in prirejene ankete povedo vse kar je potrebno vedeti.
Ne si želet tega. Pa kdorkoli bo pršu gor.
Sicer zaenkrat desnica stoji fantastično. Teli spoti in prirejene ankete povedo vse kar je potrebno vedeti.

desnica mora sedaj samo še spokati notri Hanžka pa je na vrhuncu. Lepo te prosim Rupl? Tega cmakača je dal notri. Mislim Samuel Žbogar je kot zunanji minister odličen proti temu kar bo sedaj tu.
Stojan Aver? Ja wtf?
Stojan Aver? Ja wtf?

Ne, najboljša je Šoba. Sej je bilo že takrat jasno, ampak zdaj je še toliko bolj - protesti z eskalacijo pred parlamentom. Slučaj? I don't think so.

Mah nevem če je bilo takrat že kaj jasno s Šobo. Nevem tudi zakaj si izbira tak kader. A ne more med svoje vrste povabiti/privabiti meneđerje, zdravnike - skratka nek SPOSOBEN KADER...
Ne pa Rupla? Pa ta bi moral prvo h logopedu...
Kakšna zgaga je bil Rupl v prejšnem JJ mandatu, pa je spet notri. Virant ima vse možnosti da ga prekosi...Žal
Ne pa Rupla? Pa ta bi moral prvo h logopedu...
Kakšna zgaga je bil Rupl v prejšnem JJ mandatu, pa je spet notri. Virant ima vse možnosti da ga prekosi...Žal

Čudi me v bistvu, da je pripustil Turka v stranko (ki je bistveno pametnejši in pragmatičnejši od Janše). Ampak temu verjetno botruje tudi to, da se Turk očitno komot pusti dominirati in je hitro strumno stopil v četo. Tu ima Virant ogromno prednost. Neobremenjen levo-desno in dejansko išče sposobne, dela željne kadre. S takim receptom mu ne glede na končni volilni rezultat in the long run ne more spodleteti.