Forum » Strojna oprema » instalacija ati nadzorne plošče
instalacija ati nadzorne plošče
vbknez ::
A mi lahko kdo razloži, kaj naj naredim da bom lahko ponovno instaliral popovn nabor ati gonilnikov. Pač sm šu na nov driverje instalirat(windows 7) pa sm po unistalu še z driver cleanerjem izbrisal preostanek in zgleda da sm stem zajebal vse. Sicer se da driverje instalirat, ceprav instaler gonilnika javi na neke opazke (ne ravno napake) vendar iz tistga info-ja ki ga lahko odpreš ni nč za razbrat, razen tega kolk je ati-jeva nadzorna plošča zavzela prostora na disku. Instaler nato sploh ne zahteva ponovnega zagona. Nadzorne plošče pa ni nikjer tudi po njem. Kar pa ni cool za me, saj mi driverji zmrzujejo na namizju - grafična kartica(hd 5750) ne deluje stabilno pri nizkih frekvencah(da pa lahko te spremenim, potrebujem nadzorno ploščo ) !
Prosim za pomoč !
Prosim za pomoč !
galu ::
Ja, ko je ravno tok, čist za vsak slučaj naredil sliko sistema, 10 min pred deinštalacijo driverjev, a ne?
Tako to gre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Posodobitev driverjev, zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 1254 (917) | drekodovce |
» | Windows 7 ne namesti potrebnih driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1436 (1257) | WinXP |
» | Zunanji monitor ne deluje priklopljen na HDMI izhod.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2911 (2653) | shadeX |
» | 8800 gtx ali 8800 gts640mbOddelek: Kaj kupiti | 2526 (1901) | Izi |
» | Novi "predelani" gonjači za nForce 2 chipset. (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5193 (3508) | JIM22 |