Forum » Omrežja in internet » Arnes gostovanje
Arnes gostovanje
Phantomeye ::
Okej, stvar je sledeča. Pri nekem društvu so me prosil, da jim zrihtam spletno stran, ki jo delajo po dukenukovskem principu že precej let.
V glavnem, ker gre za društvo, sem prišel na idejo, da bi gostovanje uredil preko Arnesa... Ampak z arnesom se nisem nikoli ukvarjal in kljub prebiranju njihove spletne strani, še nisem prišel do ugotovitve.
Koliko je za plačat? (gostovanje + domena). Nikjer nisem opazil nobenega cenika, nobenih posebnih specifikacij (leti predvsem na virtualne strežnike)
A je sploh za plačat?
Bi se lahko nekdo, ki se spozna na to malce razpisal in me polinkal... ker nekak tavam v temi.
Thank you very much ^^
V glavnem, ker gre za društvo, sem prišel na idejo, da bi gostovanje uredil preko Arnesa... Ampak z arnesom se nisem nikoli ukvarjal in kljub prebiranju njihove spletne strani, še nisem prišel do ugotovitve.
Koliko je za plačat? (gostovanje + domena). Nikjer nisem opazil nobenega cenika, nobenih posebnih specifikacij (leti predvsem na virtualne strežnike)
A je sploh za plačat?
Bi se lahko nekdo, ki se spozna na to malce razpisal in me polinkal... ker nekak tavam v temi.
Thank you very much ^^
jozagulikoza ::
Gostovanje za upravičene organizacije je BREZPLAČNO. Kriterije upravičenosti dobiš tukaj Če nisi prepričan, če je "društvo" upravičeno ali ne, ti svetujem, da vseeno pošlji izpolnjen obrazec za gostovanje (o upravičenosti bo potem odločala komisija). Več info na www.arnes.si/gvs
lp
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jozagulikoza ()
fosil ::
Mislim da pri arnesu ne moreš imet svoje domene.
Sicer pa dobiš osnovno komercialno gostovanje že za 15 eur na leto + domena 15 eur.
Sicer pa dobiš osnovno komercialno gostovanje že za 15 eur na leto + domena 15 eur.
Tako je!
jozagulikoza ::
Tudi domena .si je za upravičene organizacije brezplačna:
http://www.arnes.si/storitve/splet-post...
lp
http://www.arnes.si/storitve/splet-post...
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletno gostovanjeOddelek: Omrežja in internet | 2127 (1802) | neoserv |
» | Nakup domene!Oddelek: Omrežja in internet | 4776 (3669) | c3p0 |
» | Nakup domene com, si ali netOddelek: Izdelava spletišč | 6019 (5568) | Vice |
» | brezplacna domena .si pri arnesuOddelek: Izdelava spletišč | 2147 (1946) | SaXsIm |
» | Postavitev domeneOddelek: Izdelava spletišč | 2776 (2500) | Ales |