» »

Windows xp problem

Windows xp problem

zaj_tam ::

Ko dam zaustavitev in na ugasni mi izpise okno zapiranje programa za enih par programov, med drugim za explorer. Ne rabim kliknit na gumb koncaj ampak mi jih zapre kar samo in se zaustavi noramlno. SAmo vseeno mi ni glih vsec. Resitev?

KAko to da nihce ne ve:(

andrej ::

to ni nic kaj kriticnega. ko ti sistem shutdowna "poklice" vse programe in jim pove, naj se zakljucijo. Ce se sami ne koncajo v dolocenem casu potem dobis okno in jih sistem sam ubije. To lahko spremenis preko registrya.

tocnega kljuca nimam v glavi - poisci ga malo po googlu.l

:) Pomirjen sem. Samo nimam pojma kaj vpisat v iskalnik.

Zdaj se mi, ko zazenem sistem ne pozenejo vse aplkikacije takoj. Samo 16. Pol moram se cakat 2 minuti ali vec da se zazenejo ostale in se lahko connectam.

DJ-Ayi ::

To se je meni tudi dogajalo na začetku. Ko sem računalnik prižgal, cse ok, razen ASUS Probe se ni zagnal, pol sn mogo čakat cca. 2 min, da se je zagnal, pol pa sn lahko se connectal na net. Pa sn winXPPro na novo dal gor, pa laufa kot ura.
>>>>>>>>Hear the music deep inside!<<<<<<<<

Dusko ::

To se da rešit s programovm antispy.Se mi zdi je neka taka opcija samo izklopiš pa je.

Hja. Nimam pojma kaj odkljukat. Mi lahko pomagas pls? Ker se nimam namena reinstalirat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wolfeinstain ET - LINUX !

Oddelek: Igre
322158 (1711) WamPIRe-
»

Racunalnik med igranjem zmrzne... a je to napajlc kriv?

Oddelek: Pomoč in nasveti
8770 (664) SmeskoSnezak
»

Windows Xp in težava ob poskusu namestitve

Oddelek: Pomoč in nasveti
91073 (875) kelmat
»

tezave z Radeon 9000pro

Oddelek: Strojna oprema
121551 (1367) ali3n
»

Age of Mythology problemi.