Forum » Strojna oprema » External drive
External drive
šnopc ::
Zdravo!
Rabim pomoč!!!! Kupil sem zunanji disk Seagate Expansion external drive 1 TB. Problem je pa ta, da mi je, ko sem hotel prenesti podatke na disk, javilo napako pri zapisovanju in shranjevanju. Izgubil sem podatke katere sem hotel shraniti na omenjeni disk. Opazil sem tudi, da se kar sam izključi in ko ga izključim iz el.omrežja in nato spet priključim, se ponovno zažene.Moj operacijski sistem je Windows XP (sp 3).
Če mi lahko kdo pomaga se mu že vnaprej zahvaljujem.
Rabim pomoč!!!! Kupil sem zunanji disk Seagate Expansion external drive 1 TB. Problem je pa ta, da mi je, ko sem hotel prenesti podatke na disk, javilo napako pri zapisovanju in shranjevanju. Izgubil sem podatke katere sem hotel shraniti na omenjeni disk. Opazil sem tudi, da se kar sam izključi in ko ga izključim iz el.omrežja in nato spet priključim, se ponovno zažene.Moj operacijski sistem je Windows XP (sp 3).
Če mi lahko kdo pomaga se mu že vnaprej zahvaljujem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk zopet deluje-čudež?Oddelek: Strojna oprema | 3341 (2763) | potepuh |
» | Problem z diskom pomoč prosim!!!Oddelek: Strojna oprema | 716 (608) | bigboss16 |
» | WD Disk povezava preko firewire in Capture iz kamere na ta disk preko firewireOddelek: Strojna oprema | 1469 (1378) | Opkow |
» | [Windows XP ] NTLDR Missing...Oddelek: Operacijski sistemi | 1379 (1114) | BigWhale |
» | win2k uporabnikiOddelek: Programska oprema | 982 (865) | CWIZO |