Forum » Strojna oprema » Trdi Disk - pomoč
Trdi Disk - pomoč
Morenov ::
Kupujem trdi disk, klasičen za stacionarca, kapaciteta 500GB, morda tudi kaj več (640Gb?). Kupil bi ga pri enaa.com, ker mi je blizu in mi rabi čim prej.
Zanima me katerega se mi bolj splača (katere karakteristike moram dejansko gledati) vzeti, kateri paše na stacionarca (velikost) itd.
500GB diski: LINK
640GB diski: LINK
Za disk sem pripravljen dati največ 60€.
Thx za help.
Zanima me katerega se mi bolj splača (katere karakteristike moram dejansko gledati) vzeti, kateri paše na stacionarca (velikost) itd.
500GB diski: LINK
640GB diski: LINK
Za disk sem pripravljen dati največ 60€.
Thx za help.
matej_jack ::
Kar se tiče hitrosti, Samsung F3 500GB ali WD 640GB black (morda pride v poštev še blue).
Če pa bo disk namenjen samo shranjevanju podatkov (slike, video, ...) pa je praktično vseeno. S tem, da bi naj bi zelena serija pri WD malo pogosteje crkovala - no, sam s 500gb različico nimam težav že par let.
Če pa bo disk namenjen samo shranjevanju podatkov (slike, video, ...) pa je praktično vseeno. S tem, da bi naj bi zelena serija pri WD malo pogosteje crkovala - no, sam s 500gb različico nimam težav že par let.
Morenov ::
matej_jack je izjavil:
Kar se tiče hitrosti, Samsung F3 500GB ali WD 640GB black (morda pride v poštev še blue).
kaj si mislil s hitrostjo?
ps: F3 je od 1TB...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Morenov ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri disk kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1378 (1214) | GrimReaper |
» | Trdi diskOddelek: Kaj kupiti | 3132 (2031) | aleden |
» | trdi diskOddelek: Kaj kupiti | 969 (830) | st0jko |
» | Kateri HDD kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1990 (1362) | AapocalypseE |
» | WD 640GB Black SATA 2? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5432 (4100) | tilinho20 |