Forum » Programska oprema » Težava Outlook 2010 pri pošiljanju na Gmail
Težava Outlook 2010 pri pošiljanju na Gmail
Crasowc ::
Lep pozdrav!
Imam eno težavico, ki me spravlja ob živce. Pred kratkim sem kupil nov PC, z Windows 7 in inštaliral MS Office 2010 vključno z Outlookom 2010. Poštni predal imam od Siola,
težava pa je v tem da sicer dobivam maile z Gmail računov, ko pa jim odgovorim ti ostanejo v predalu "Odpošlji" in to je to. Aja pa s tem mi onemogočijo pošiljanje vseh ostalih mailov.
S tem sem že imel težave pri Outlooku 2003, pa sem ga preprosto k vragu poslal ker je bil moj PC :), vendar pa je ta PC od lokalnih gasilcev in je tokrat težava malo večja.
Če ima kdor koli izkušnje s tem, prosim pomagajte!
Imam eno težavico, ki me spravlja ob živce. Pred kratkim sem kupil nov PC, z Windows 7 in inštaliral MS Office 2010 vključno z Outlookom 2010. Poštni predal imam od Siola,
težava pa je v tem da sicer dobivam maile z Gmail računov, ko pa jim odgovorim ti ostanejo v predalu "Odpošlji" in to je to. Aja pa s tem mi onemogočijo pošiljanje vseh ostalih mailov.
S tem sem že imel težave pri Outlooku 2003, pa sem ga preprosto k vragu poslal ker je bil moj PC :), vendar pa je ta PC od lokalnih gasilcev in je tokrat težava malo večja.
Če ima kdor koli izkušnje s tem, prosim pomagajte!
jurre ::
a imas internet tam tudi od Siola? Ker ce nimas, moras vklopit avtentikacijo pod odhodno posto - verjetno ti zato ne dela.
Crasowc ::
Ja tud internet je od Siola, pač celotne internetne storitve so od Siola - mislm da Trio paket (internet, telefonija, TV)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol mail, T-2 internetOddelek: Omrežja in internet | 18709 (17057) | barakus |
» | Težave z pošiljanjem iz Outlooka 2010 na GmailOddelek: Pomoč in nasveti | 1407 (1307) | neeno |
» | Mobilni internet (Instant od mobitela - neomejeno) in poštni predal od siolaOddelek: Pomoč in nasveti | 4489 (4366) | fulgur |
» | Mail na Siolu, želim pa T2Oddelek: Omrežja in internet | 3678 (3410) | Jan987 |
» | e-mail nadlegovanjeOddelek: Omrežja in internet | 3090 (2722) | SLOWWWeb.net |