Forum » Pomoč in nasveti » Ram-ne zazna
Ram-ne zazna
flekec ::
lep pozdrav, v računalniku imam nameščenih 4 krat po 2gb ramov, do zdaj mi jih je zaznalo 8gb, zdaj pa še samo 7gb-uporabno, če dam 3 plošče not v bilo kater slot, mi zazna 6gb, kak pa dam še četrtega, pa samo 7gb. Bios sem flashal, pa še zmer isto, vsi sloti delujejo v računalniku vredu, tudi rami, plato imam -asus-m3n-htdeluxe mempipe, windows 7-x64. Hvala za kak odgovor, oz pomoč
- spremenil: flekec ()
ja, vseeno kam dam, če dam 6gb not, bilo kateri slot-recimo-1,2,3, ali 1,3,4 itd, zazna 6gb, ko dam 8 gb, pa mi zazna 7gb, če grem pod sistem gledat mi kaže nameščen pomnilnik 8gb(uporabno 7gb), tudi v everestu kaže 7gb, upravitelj opravil isto
Zgodovina sprememb…
- spremenil: flekec ()
damirb03 ::
Poglej kaj ti piše v msconfigu / boot / advenced options / maximum memory , če je kljukica in še vrednost , potem izklopi kljukico in ponovni zagon.
damirb03 hvala, sem naredil, kljukico ven, pa je zazna zdaj vse, sem pa to sam zadnjič zajebo, sem mislo da mora bit pa sem dal kljukico not, nisem pa si niti spomnil, da je to napaka, hvala še enkrat, lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup novega prenosika POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1802 (1398) | shadeX |
» | Uporabno samo 50 % RAM računalnikaOddelek: Strojna oprema | 4856 (4057) | solo5 |
» | Ram!!! nujnoOddelek: Strojna oprema | 2047 (1618) | Xserces |
» | Asus P6T Deluxe in 3 x 2 GB RAM ( DDR 3 ) problemOddelek: Strojna oprema | 847 (752) | drzni86 |
» | Windows 7 64-bit mi ne uporablja 6gb ram-aOddelek: Pomoč in nasveti | 4561 (4082) | amigo_no1 |