Forum » Mobilne tehnologije » mobi naročnina
mobi naročnina
bigbada ::
Ko sem kupil nokio 5800xm sem pač sklenil naročnino paketa itak džabest ki traja 2 leti se mi zdi..
Zdaj pa me zanima, kaj se zgodi po teh 2 letih? Pač a se naročnina normalno prekine, pač da ne dobivaš več položnic pa to? A številka ti ostane? In a potem lahko recimo normalno z karticami polniš mobitel ali si moraš iti po novo naročnino ali pa podaljšati to?
Kako je s tem ?
lp
Zdaj pa me zanima, kaj se zgodi po teh 2 letih? Pač a se naročnina normalno prekine, pač da ne dobivaš več položnic pa to? A številka ti ostane? In a potem lahko recimo normalno z karticami polniš mobitel ali si moraš iti po novo naročnino ali pa podaljšati to?
Kako je s tem ?
lp
mirage ::
Naročnina, če je ne prekineš teče normalno dalje, nisi pa več vezan in jo lahko prekineš kadarkoli želiš brez, da plačeš pogodbeno "kazen".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peticija Vezava za oba (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8731 (7020) | MrStein |
» | Pogodbena obveznost pri TelemachuOddelek: Mobilne tehnologije | 1864 (1678) | St235 |
» | Podražitev telekom naročnin???Oddelek: Mobilne tehnologije | 3754 (1994) | Cruz |
» | Tusmobil-kateri telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 4218 (3537) | Redneck |
» | Prekinitev pogodbe SIOLOddelek: Pomoč in nasveti | 4163 (3840) | connel |