Forum » Pomoč in nasveti » Obnovitev sistema
Obnovitev sistema
kozjakovec ::
Danes sem s Comodo system cleaner-om čistil računalnik in sem očitno nekaj zaj...Po ponovnem zagonuso vse ikone ter večina bljižnic neaktivne ter mi vse kar kliknem vrže ven namizje.Ko sem hotel iti na obnovitev sistema ,ga prav tako ne morem zagnati(tudi ime se mi je spremenilo iz slovenskega v angleški).A obstaja še kakšen način da zaženem obnovitev sistema?
Imam program Advancet system care in s tem programom sem prišel do obnovitev sistema.Vendar,ko sem ga zagnal na obnovitveno točke prejšnega dne,ni ta našel nobene spremembe.Še kakšna ideja?
XP
Počasi vspostavljam delovanje,nekateri programi delajo brez problema,edino Picase ne morem zagnati.Še to ,sistem sem skušal obnoviti preko restor točk,vendar brez uspeha.Zdi se mi ,da je bilo pobrisano eno vrsto datotek(predvsem bljižnice in podobno).Poskušal sem tudi z reinštalacijo Windowsa(nekatere sistemske datoteke ne morem zagnati),vendar jih ne morem,češ da setup ne more zagnati,popraviti,itd datoteko C:BOOT.INI ,katera je nujno potrebna za inštalacijo Win-sov.
Počasi vspostavljam delovanje,nekateri programi delajo brez problema,edino Picase ne morem zagnati.Še to ,sistem sem skušal obnoviti preko restor točk,vendar brez uspeha.Zdi se mi ,da je bilo pobrisano eno vrsto datotek(predvsem bljižnice in podobno).Poskušal sem tudi z reinštalacijo Windowsa(nekatere sistemske datoteke ne morem zagnati),vendar jih ne morem,češ da setup ne more zagnati,popraviti,itd datoteko C:BOOT.INI ,katera je nujno potrebna za inštalacijo Win-sov.
fosil ::
Predlagam da nekam shraniš podatke in nato formatiraš disk in na novo naložiš windowse.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ponovno zažene namesto ugasneOddelek: Strojna oprema | 6892 (3705) | solatko |
» | Računalnik se ne zažene - nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 7682 (7087) | solatko |
» | XP - skupna raba samo ene mapeOddelek: Operacijski sistemi | 1887 (1494) | tonccy |
» | problem z virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 4748 (4453) | solatko |
» | Samodejno polnjenje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1571 (1200) | bukev |