» »

Galaxy s visi na netu?

Galaxy s visi na netu?

nitramcek ::

Zgoraj se mi je pojavila ikona E in pa dve puščucu sta spodaj. To naj bi kazalo da sem povezan v omrezje EDGE. Sicer imam paket osnovni internet, samo me zanima katera aplikacija uporablja povezavo, oziroma kako to izklopit? Če prižgem wi-fi potem se E ikona ugasne. Nebi rad nabil si računa zaradi tega. Tel. mam pa en dan, tko da nevem kasnih programov še nimam gor. Sam v začetku pa ni kazalo te ikonce, tko, da sem verjetno jaz neki ušpiču?

MonkeyHead ::

Mobile network off. Vsaj tako je pri desireju če dalj časa držiš on/off gumbek.

Na samsungu ne gre tko, na žalost. Mam sicer 200mb zastonj, sam nevem niti kok porablja zdej ker nikjer nič ne piše. Mogoče obstaja kakšen program za to na marketu? Pa tut ni treba da sm zmeri prkloplen na net. Izklopit pa nevem :)

jeanmike ::

@jeanmike tnx! Super zadevca! Kdo mogoče ve kako se pri simobilu odšteva internetni prenos? Mislim ali od 1 ali 15 v mesecu ali pač na tisti dan ko ti priklopjo ta paket?

Sem pisal na Simobil. Bojo tam najbolje vedl.

Zgodovina sprememb…

matonson ::

Nevem, če se prav spomnim, ampak vseeno.
Če hočeš, da je offline imaš v opcijah pod sinhronizacijo eno opcijo, ki ugasne vse skupaj.

Hmm..nisem najdu. Sem pa dal prog gor da vidm kok mi pobira. Pa kokr slišim in vidim itak nebom presegu 200MB na mesec. Itak je doma na wi-fi. Tko da tut če je ni problema. Sam vseen bi blo fajn vedet ga izklopit.

JohanP ::

Ena od opcij je da potrdiš kljukico v: Nastavitve / Brezžična komunikacija in omrežje / Mobilna omrežja / Uporabljaj samo omrežja 2G

Druga od opcij je da pobrišeš nastavitve za 3G povezljivost za tvojega operaterja.

Grey ::

Naloži si APNdroid ali kakšen podoben program in s pomočjo tega programa onemogoči povezovanje na GPRS.

Vklopiš takrat, ko potrebuješ in izklopiš takrat ko ne. Brisal nastavitev pa ne bi ker ne veš, kdaj boš rabil povezavo na net in ravno ko boš, ne boš imel nastavljene...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Grey ()

Hvala za pomoč vsem.

Lonsarg ::

Zakaj komplicirati z APNDroid. Vse se da preko settings. Pod Account & Sync mas nastavitev za samodejno sihroniziranje, ter nastavitev za dovoljenje aplikacij, da v ozadju uporabljajo internet. Ce oboje ne dovolis se ti sam ne bo nikoli povezal na internet. Simpl. Sam background data pomeni, da v ozadju aplikacija ne bo mogla nic lovdat z neta, kar lahko zmoti funkcionalnost kake take aplikacije. Sihronizacija pa pomeni da se kontakti ter maili ter gtalk ne bojo sihroniziral z google streznikom, lahko seveda se vedno rocno sihroniziras tle v nastavitvah.

darkolord ::

Še eno opozorilo - zgleda da vgrajeni mail program po defaultu pri sinhronizaciji pošte vleče dol tudi VSE attachmente, ne glede na velikost... Drugače povedano, *poof* par 100 eur

jernejl ::

Kako pa je z gostovanjem v tujini?

Telefona sicer še nimam, me pa zanima, ali je privzeto tako nastavljen, da v takem primeru samodejno ne prenaša podatkov, oziroma ali se da to kje nastaviti?

Zaradi visokih cen prenosa podatkov pri gostovanju v tujini si tega namreč niti najmanj ne bi želel.

Ted ::

V nastavitvah moraš za prenos podatkov v tujini označiti podatkovno gostovanje. V kolikor tega nimaš označenega prenosa podatkov v drugih omrežjih ne bo. Preverjeno letos :).
Mah...

Lonsarg ::

In po defultu je roaming data izklopljen, tako da nič bati. Se spomnim boge Nokije, ki sem jo imel, ko sem moral ko sem šel v tujino za vsako aplikacijo posebaj izklapljat internet, pa še vedno nisem bil šur, da nisem katere pozabil...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

telemach - reklamacija računa

Oddelek: Mobilne tehnologije
4414528 (276) tomlin
»

Izi mobil vs Bob (strani: 1 2 3 )

13642459 (25506) MrStein
»

Android fon me je suvereno obral za 75€ (strani: 1 2 3 )

10728821 (23622) Marat
»

paketni prenos omogocen le za MMS

148519 (8172) bajsibajsi

Več podobnih tem