» »

Spletno organiziranje

Spletno organiziranje

psychoshorty ::

Pozdravljeni,

za potrebe svoje firme iscem nekaj simple in po moznosti zastonj: online organizator framework, ki vkljucuje simple koledar in pregled kaksnih dogodkov (moznost dolociti dolzino trajanja dogodkov, opominnanje vnaprej vnesenih opravil ipd.). Idealna bi bila moznost namestitve pri ponudniku gostovanja. Za vse predloge se najlepse zahvaljujem!

neeno ::

Um po opisu sodeč bi google calendar bil odličen. V kolikor bi zadevo povezal še z android telefonom bi blo pa še tolko bolje. Sam mam naprimer oboje, vsakič ko vpišem kaj v koledar - kak dogodek, se instantno synca s telefonom. En dan pred dogodkom me telefon ustrezno na dogodek opominja, prav tako pa dobiš mail z ustreznim opomnikom za sam dogodek. Z določenimi aplikacijami je calendar možno integrirati tudi v thunderbird ali kak drugi poštni odjemalec.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: neeno ()

Tody ::

Ja, Google Apps so ti najboljša izbira, sploh če maš še kakega sodelavca. Ali pa kaj takega če ni preveč kompleksno zate https://www.manymoon.com

psychoshorty ::

Hvala za vse odgovore. Zelel sem predvsem kaksno "lastno" resitev in na koncu nasel Plone, kateri je po vrhu se freeware (open source). Zadeva se odlicno obnese. Hvala vam za vse predloge.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows Phone - katere aplikacije

Oddelek: Mobilne tehnologije
163394 (1871) sodnicaN
»

Sinhronizacija dveh MS Outlook preko Google Calendar Sync [ne dela]

Oddelek: Programska oprema
71614 (963) lopov
»

Koledar za Androida ki bo težil do nezavesti

Oddelek: Programska oprema
233252 (2447) Oldi
»

Programček za shranjevanje tel št.?

Oddelek: Programska oprema
171327 (847) k4vz0024
»

Organiziranje svojega življenja

Oddelek: Programska oprema
353793 (2829) neres

Več podobnih tem