Forum » Omrežja in internet » RJ-45 connector cable??
RJ-45 connector cable??
JPub ::
Zdravo fantje!
Bol kot gledam po internetu manj najdem:)
No... da povem, rad bi si kupil nov RJ45 connector cable (v bistvu sploh nevem če se mu tako prav reče?) za laptopa hp8710p. Z zdajšnim sem mel nesrečo ( nisem bil preveč nežen z njim:)). Odstranil sem ga po navodilih, ki so na hp-jevi strani.
Kabel zgleda nekako takole:
http://www.lappy.com.au/product_info.ph...
Slika
Zanima me v keri trgovini bi se dalo to dobit, je takšne zadeve potrebno prej naročit?...ima kdo od vas takšen kabel od več in bi ga prodal?
Hvala za vašo pomoč in odgovore.
lp, Kristijan
Bol kot gledam po internetu manj najdem:)
No... da povem, rad bi si kupil nov RJ45 connector cable (v bistvu sploh nevem če se mu tako prav reče?) za laptopa hp8710p. Z zdajšnim sem mel nesrečo ( nisem bil preveč nežen z njim:)). Odstranil sem ga po navodilih, ki so na hp-jevi strani.
Kabel zgleda nekako takole:
http://www.lappy.com.au/product_info.ph...
Slika
Zanima me v keri trgovini bi se dalo to dobit, je takšne zadeve potrebno prej naročit?...ima kdo od vas takšen kabel od več in bi ga prodal?
Hvala za vašo pomoč in odgovore.
lp, Kristijan
popster ::
link ti ne dela
mislim da rabiš ali LAN kabel ali pa konektor, oboje lakho poceni prodam. Je pa konektor gor na laptopu..
če pa rabiš telefonski kabel (RJ45) @ Wikipedia mam..
mislim da rabiš ali LAN kabel ali pa konektor, oboje lakho poceni prodam. Je pa konektor gor na laptopu..
če pa rabiš telefonski kabel (RJ45) @ Wikipedia mam..
popster ::
(mi je poslal avtor teme)
eh na mojem starem laptopu sta tako dialup kot ethernet-lan vtikača brez kabla, se pravi direktno na matično "zacinjena"
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik za gamingOddelek: Kaj kupiti | 4361 (3820) | igor0203 |
» | Cat6 FTP kabelOddelek: Omrežja in internet | 7616 (5373) | SodVina |
» | Končno kupujem malo bolj mašino =) Nasveti dobrodošliOddelek: Kaj kupiti | 1767 (1414) | Glodko |
» | Sestavimo moj računalnikOddelek: Kaj kupiti | 2299 (1715) | dzinks63 |
» | Je vredno svoje cene in ali bi kaj spremeniliOddelek: Kaj kupiti | 1263 (1016) | mitjaje |