Forum » Mobilne tehnologije » Nakup Mobitela
Nakup Mobitela
trnvpeti ::
Koda poznaš vse uporabnice nokie da lahko rečeš kaj bojo one rekle
tiste katere osebno poznam, in imajo nokie
in kot je razvidno iz postov, so se igrale z kitajci
in _vse_ so razocarane
pa se en wp navdusenc
ko je vzel kitajca v roke, ni verjel da je cena 90eur
tudi, ko sem mu pokazal originalni racun, ne verjame
kar gre v prid nokii
prides v trgovino , jo lahko vzames v roko
in razlicne barve
zanimivo,da barve tako palijo
PrihajaNodi ::
Koda poznaš vse uporabnice nokie da lahko rečeš kaj bojo one rekle
tiste katere osebno poznam, in imajo nokie
in kot je razvidno iz postov, so se igrale z kitajci
in _vse_ so razocarane
pa se en wp navdusenc
ko je vzel kitajca v roke, ni verjel da je cena 90eur
tudi, ko sem mu pokazal originalni racun, ne verjame
kar gre v prid nokii
prides v trgovino , jo lahko vzames v roko
in razlicne barve
zanimivo,da barve tako palijo
pa si jim povedal da kitajci nimajo updejtov, da garancije ni...
Nevem, pri nas vsi stavimo na Nokie in wp. sistem, brez problem. Sicer pa nove zadeve delajo ko je pa malo več aplikacij pa trokira. Vsaj pri mojem Androidu Sony xperiji je bilo tako.
In pri večjem bolšem ekranu se baterija dva krat hitreje prazni windows phone šteka dosti manj proti androidu je dosti bolj pregleden in pri nokii je podpora dosti večja in glede garancije je manj zajebavanja
in jz ti naj verjamem, da wp steka dosti manj?
uporabnice nokie bodo rekle drugace
kako ti naj verjamem, da je wp bolj pregleden?
uporabnice nokie recejo, da se kr ne morejo navaditi na wp
za garancijo ti naj verjamem pri kaksnem teleray in ram servisu?
ti mi verjames, da se nisem rabil garancije za kitajca?
pri windows phone se vse nekako nasloni na "verjemi mi" in na fotografiranje
In jaz ti naj verjamem da WP šteka ko imamo 3 pri bajti. Ne ga lomt. In ja je dosti bolj pregleden, da ne omenjam Here drive+
Nevem s kakšnimi uporabnicami se družiš samo če wp ni preglden potem pa se družiš s prijateljicami, ki imajo nizek IQ.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
ne vem kaksen iq imajo, tudi ne bi vprasal
koliko imas pa ti iq? s koliko se lahko pohvalis?
imajo pa zelo common sense vprasanja, kmecka, uporabna
nic fanovska, ce kapiras
dosti bolj pregleden, kako si to izmeril?
koliko imas pa ti iq? s koliko se lahko pohvalis?
imajo pa zelo common sense vprasanja, kmecka, uporabna
nic fanovska, ce kapiras
dosti bolj pregleden, kako si to izmeril?
Ja sorry, če imaš velike ikone ljudje, imenik, fotografije...Kako hudiča je to nepregledeno? Meni dosti bolj kot iskanje majhinih ikonc.
In ja sem si izmeril IQ koliko je, ne bom razglabljal na forumu. Mi je pa trapasto da nekdo izjavi da WP ni enostaven meni ker je narejen za uporabo otroka, ki je pismen.
In ja sem si izmeril IQ koliko je, ne bom razglabljal na forumu. Mi je pa trapasto da nekdo izjavi da WP ni enostaven meni ker je narejen za uporabo otroka, ki je pismen.
velike ikone na 800x480 :)
in na drugi strani gesture, najde hitro po veliko kontaktih
samo prej si rekel, da si to nekako zmeril, da ima neko prednost,torej iq(izmerjen, ampak ne poves) bi lahko povedal, da moras to nekako podkrepiti
pa se narobe citiras, ni bila izjava, da ni enostaven
in na drugi strani gesture, najde hitro po veliko kontaktih
samo prej si rekel, da si to nekako zmeril, da ima neko prednost,torej iq(izmerjen, ampak ne poves) bi lahko povedal, da moras to nekako podkrepiti
pa se narobe citiras, ni bila izjava, da ni enostaven
kakšna je pa razlika med pregleden in enostaven? Je user friendly.
Sicer je pa iq off topic.
Sicer je pa iq off topic.
PrimozR ::
Sicer tako, za ilustracijo. Sestra je šla s HTC 8S na Nexus 4. Nad spremembo je navdušena. Moto G je pa komaj kaj slabši od N4.
Aja, za mape, pomojem more bit to delo kake Nataše Pirc ali kaj podobnega. Na Hrvaškem dela, na Madžarskem sicer ne, ampak v Italiji, Avstriji in Nemčiji pa. In v Srbiji, Romuniji, Črni Gori (v Bosni sicer ne), itd.
Aja, za mape, pomojem more bit to delo kake Nataše Pirc ali kaj podobnega. Na Hrvaškem dela, na Madžarskem sicer ne, ampak v Italiji, Avstriji in Nemčiji pa. In v Srbiji, Romuniji, Črni Gori (v Bosni sicer ne), itd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()
nekako je nakazal, da wp ni za glupe babe alias zenske z nizjim iq
po drugi strani je pa enostaven in podkrepljen z otroci
po drugi strani je pa enostaven in podkrepljen z otroci
Formula 1 ::
Večina otrok je precej bolj dojemljivih za nove stvari. Je pa dejstvo da je WP bolj bolj simpl kot Android. Mama ima novo Nokio Lumio 520 in ko je oče v roke vzel telefon je bil navdušen kako je to vse preprosto. Kaj ima oče ? LGja Optimus L3. Motorola je morda najboljša izbira med Androidi ampak overall pa ni nujno da bo vsem ustrezala. Za moja starša pade najprej v tem da nima slovenščine, ne je mogoče kupiti pri nas kar pomeni da ni garancije pri nas.
hojnikb ::
Nevem, pri nas vsi stavimo na Nokie in wp. sistem, brez problem. Sicer pa nove zadeve delajo ko je pa malo več aplikacij pa trokira. Vsaj pri mojem Androidu Sony xperiji je bilo tako.
pri taki ceni ko dobiš kitajca, lahko kupiš 2-3 in jih maš na rezervi, če kir crkne
O updejtih pa nebi, ker tudi veliki igralci niso nič kaj bolši.
#brezpodpisa
s6c-gEL ::
Večina otrok je precej bolj dojemljivih za nove stvari. Je pa dejstvo da je WP bolj bolj simpl kot Android. Mama ima novo Nokio Lumio 520 in ko je oče v roke vzel telefon je bil navdušen kako je to vse preprosto. Kaj ima oče ? LGja Optimus L3. Motorola je morda najboljša izbira med Androidi ampak overall pa ni nujno da bo vsem ustrezala. Za moja starša pade najprej v tem da nima slovenščine, ne je mogoče kupiti pri nas kar pomeni da ni garancije pri nas.
Od kje ti ideja da Moto G nima slovenščine??
Preprost je pa WP res bolj.
pri taki ceni ko dobiš kitajca, lahko kupiš 2-3 in jih maš na rezervi, če kir crkne
O updejtih pa nebi, ker tudi veliki igralci niso nič kaj bolši.
Še enkrat, Moto G je 4.4 dobil prej kot Nexus 4.
Zgodovina sprememb…
hojnikb ::
In kaj ima sedaj to veze s tem, kako dobivajo noname kitajci updejte ?
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Formula 1 ::
Se ti zdi da bi ljudi spraševali kako dobiti SLO jezik na Moto G če bi ga imel ?
http://slo-android.si/forum/viewtopic.p...
In kaj ima sedaj to veze s tem, kako dobivajo noname kitajci updejte ?
Nobene, ima pa veze s tvojim stavkom 'O updejtih pa nebi, ker tudi veliki igralci niso nič kaj bolši.'. Citat in odgovor torej jasno povesta, da nekateri veliki igralci SO boljši. Veliko boljši. Ampak je potrebna res skrbna izbira.
Se ti zdi da bi ljudi spraševali kako dobiti SLO jezik na Moto G če bi ga imel ?
http://slo-android.si/forum/viewtopic.p...
Svašta, dejansko ni mogoče vključiti slovenščine?? AOSP jo namreč popolnoma lepo podpira že vsaj od 4.0, Motorola pa uporablja praktično AOSP.
Zgodovina sprememb…
m0LN4r ::
Evo to zdrži 5 dni z telefoniranjem, vklopljenim wifijem, 10 slik na dan recimo, mogoče poglem še vreme preko rtvja. Aja pa še muzka v fitnesu malo.
Ima 2800mah baterijo.
http://www.evolveo.eu/en/strongphone-q4
lahko pa dokupiš tole: http://www.evolveo.eu/en/battery-pack
4500mah in predvidevam, da bo zdržalo ene 7 dni.
V popolni temi cirka 50m od odra. Slika je pač taka kot je. Zvok pa je presenetljivo dober:
Pa ma še razne, hdri, panorama funkcije, manual iso, fokus, itn.
Ni pa za šminkerje. Bolj za teren.
Ima 2800mah baterijo.
http://www.evolveo.eu/en/strongphone-q4
lahko pa dokupiš tole: http://www.evolveo.eu/en/battery-pack
4500mah in predvidevam, da bo zdržalo ene 7 dni.
V popolni temi cirka 50m od odra. Slika je pač taka kot je. Zvok pa je presenetljivo dober:
Pa ma še razne, hdri, panorama funkcije, manual iso, fokus, itn.
Ni pa za šminkerje. Bolj za teren.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
m0LN4r ::
Evo rešitev, za pametne telefone :D
http://www.banggood.com/10000mAh-Solar-...
http://www.banggood.com/10000mAh-Solar-...
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
šernk ::
Tista solarna celica je bolj za okras gor, da ti napolni 10000mAh traja ravno celo poletje, imam eno 1000mAh z verjetno le malenkost manjšo solarno celico in po 3 dneh na pekočem soncu (35+ stopinj v senci) mi je zmoglo napolnit mobitel z 830mAh baterijo iz 10 na 30% vrženih 5€ stran sem si takrat rekel, ker bi dodal 2€ in vzel 4000mAh baterijo brez sončnih celic
je pa res da z vgrajeno baterijo takšne kapacitete lahko ene 5x napolniš mobitel do nekje 50-60% ampak kaj ko je tista sončna celica samo za okras tam.
najboljša izbira je majhen bencinski agregat za cca 80-100€, pa imaš tistih 0,8kW elektrike še za kaj drugega zraven.
je pa res da z vgrajeno baterijo takšne kapacitete lahko ene 5x napolniš mobitel do nekje 50-60% ampak kaj ko je tista sončna celica samo za okras tam.
najboljša izbira je majhen bencinski agregat za cca 80-100€, pa imaš tistih 0,8kW elektrike še za kaj drugega zraven.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
jernejl ::
Kupujem Android telefon "kompaktnih" dimenzij (velikosti S4 mini, Z1 compact).
Kateri telefon je trenutno best buy oz. kateri je trenutno najboljši telefon v tem velikostnem razredu?
Xperia Z1 compact se pri telekomu ob vezavi dobi za 300€ oz. 264€, kar se mi zdi dokaj ugodno.
Ali se splača še malo počakati na S5 mini, Z2 compact ali na kaj drugega?
Kateri telefon je trenutno best buy oz. kateri je trenutno najboljši telefon v tem velikostnem razredu?
Xperia Z1 compact se pri telekomu ob vezavi dobi za 300€ oz. 264€, kar se mi zdi dokaj ugodno.
Ali se splača še malo počakati na S5 mini, Z2 compact ali na kaj drugega?
Z1 compact je edina smiselna izbira, ampak naj te diagonala ne zavede. Pri 4,3" diagonale ima Z1 Compact enake zunanje mere kot Moto X, ki ima 4,7" zaslon. Pa še ergonomijo ima Moto X boljšo. Prodajajo ga Nemci za ~350 € brez naročnine.
Peklo ::
Kupujem nekaj od teh Nokia Lumia 625, 630 pa mogoče 720. 630 mi je sicer zelo všeč samo nima flsha pri 625 me pa pritegne večji zaslon samo berem da ima slabo resolucijo za to velikost. Kaj priporočate ?
Prihaja v bližnji prihodnosti kakšna Lumia v tem rangu k Simobilu ali Mobitelu in bi se splačalo počakati ?
Prihaja v bližnji prihodnosti kakšna Lumia v tem rangu k Simobilu ali Mobitelu in bi se splačalo počakati ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Peklo ()
Netrunner ::
Moj stari HTC desire mi je crknil in se odločam za novi telefon.
Odločam se med nexus 5 in lumia 925.
Lumia 925 - plusi in minusi ki jih vidim
- nisem še imel WP, tako da nevem kako se obnese
- malo možnosti prilagoditve
- baterija
- resolucija slabša kot na nexusu
+ ima nokia maps za gps kar mi pride zelo prav
+ dober fotoaprat
+ dobra integracija z MS cloud, skype, exchange ... kar potrebujem za delo
+ dobre izkušnje z starejšimi modeli nokie
Nexus 5 - plusi in minusi ki jih vidim
+ androida sem že vajen
+ prilagoditev telefona po želji
+ integracija z google storitvami
+ full hd resolucija
- baterija ..še slabša kot pri lumia
- slabe izkušnje z LG telefoni
- ...
to je tako na hitro .. ima kdo izkušnje za podat kako mnenje ?
hvala
- baterija
+ dober fotoaprat
+ androida sem že vajen
+ full hd resolucija
- ...
hvala
Vzami lumio. Imam Lumio 920, ki je po specifikacijah enaka 925 le dizajn je drugačen, in sem več kot zadovoljen. Se hitro navadiš na zadeve.
Poleg tega imaš here drive+ ki je po mojem mnenju najboljša navigacija. Kar je zanimivo je to da baterija pri uporabi navigacije zdrži dlje kot recimo do garmina.
Je pa seveda odvisno od prioritet. Če ti je bolj pomembna integracija z google storitvami potem N5.
Poleg tega imaš here drive+ ki je po mojem mnenju najboljša navigacija. Kar je zanimivo je to da baterija pri uporabi navigacije zdrži dlje kot recimo do garmina.
Je pa seveda odvisno od prioritet. Če ti je bolj pomembna integracija z google storitvami potem N5.
galu ::
Glede resolucije... Tisti 720p na L925 je čist dovolj, ker ima WP po defaultu same ostre robe, zato ne glej na to. Ima pa Lumia 925 IMO lepše barve na zaslonu (zaradi kontrastnih barv, pa črna je res črna), pa še viewing angli so super.
Kamera na L925 je precej slaba, če hočeš slike uporabiti na PC-ju in ne zgolj za FB, zato se ne zanašaj preveč na tisto kamero.
Pa integracija z "MS cloud, skype, exchange" je tudi na Androidu zelo dobra.
Kamera na L925 je precej slaba, če hočeš slike uporabiti na PC-ju in ne zgolj za FB, zato se ne zanašaj preveč na tisto kamero.
Pa integracija z "MS cloud, skype, exchange" je tudi na Androidu zelo dobra.
Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()
Thunder wave ::
Če si sedaj imel android, bo potrebno precej truda, da se navadiš na WP. Ni nemogoče, so pa določene stvari, ki te enostavno razp******. Moja sestra je šla iz Nexus S na Ativ S, ki pa ga je po mesecu dni zamenjala za Galaxy S4. 5 ljudi nas je poskušalo ustvariti playlisto v default predvajalniku, na kateri bi bile samo določene pesmi in ne vse, ki so naložene na telefonu. Nekako nam ni uspelo in to je bila tista zadnja pika na i, da je šla nazaj na android.
Verjamem da se je potrebno navadit. Po pravici povedano se mi tisti kockast vmesnik ne dopade kaj preveč, vendar tudi na androidu si nisem kaj extra prilagajal vseh namizij katera so bila na voljo.
Telefon v prvi osnovi potrebujem za komunikacijo (telefon, internet) in kot drugo za navigacijo in shrambo raznih informacij ki jih potrebujem. Sem pa tja pride prav še kak dodaten app kot je "QR code scanner" in še kaj .. vendar večinoma ga hočem imet čimbolj clean brez nepotrebne navlake.
Razni media predvajalniki za mp3 ali video ... glavno je da prkažejo tisto kar s telefonom posnameš ..
v bistvu telefon bo v 70% za poslovno rabo, 20% za navigacijo in preostalih 10% za fun ko mi bo dolgčas.
Telefon v prvi osnovi potrebujem za komunikacijo (telefon, internet) in kot drugo za navigacijo in shrambo raznih informacij ki jih potrebujem. Sem pa tja pride prav še kak dodaten app kot je "QR code scanner" in še kaj .. vendar večinoma ga hočem imet čimbolj clean brez nepotrebne navlake.
Razni media predvajalniki za mp3 ali video ... glavno je da prkažejo tisto kar s telefonom posnameš ..
v bistvu telefon bo v 70% za poslovno rabo, 20% za navigacijo in preostalih 10% za fun ko mi bo dolgčas.
cips101 ::
Lumio 925 imam trenutno kakšne tri tedne, in zaenkrat ni še nikjer razočarala. Windows phone je pa res malo drugačen sistem od androida, ampak v 10ih minutah se ga navadiš brez problema. Ko telefon držiš v roki tiste ploščice izgledajo precej lepše kot v kakšnih youtube videih, z 8.1 se bo pa verjetno dalo še kaj več spreminjati. Fotoaparat res ni slab za mobilnik. Drugače pa tudi Nexus ni slaba zadeva, karkoli boš že vzel pomoje ne boš razočaran. Lumia je vseeno cenejša. Kar se tiče aplikacij na windowsu jih res ni toliko kot na Androidu. Osnovne so dobro pokrite. To moraš pač prej pogledat brez česa ne moreš funkcionirat. Meni zadostujejo, mogoče mi manjka kakšen to-do list za vse platforme, ker mam še tablico z Androidom..
Sam sem šel z Desire na Nexus 4, sestra je šla s HTC 8S (WP8) na Nexus 4. Oba seveda zadovoljna ;)
EDIT: je pa minus navigacije, dokler si v Sloveniji in imaš zalogo podatkov dela, v tujini je pa problem, ker Maps ves čas tanka podatke z interneta, nima lokalnih zemljevidov.
EDIT: je pa minus navigacije, dokler si v Sloveniji in imaš zalogo podatkov dela, v tujini je pa problem, ker Maps ves čas tanka podatke z interneta, nima lokalnih zemljevidov.
Zgodovina sprememb…
Kaj ni google maps pred kratkim omogočil da si v naprej pobereš zemljevide dol tako da jih lahko uporabljaš za offline navigacijo ?
replenish ne pred kratkim, že dolgo nazaj, ampak smo pa nedolgo nazaj gledali in ugotovili da v Sloveniji to ni mogoče. v okoliških državah večinoma je. Ampak vseeno to ni trotlziher...
vorantz ::
mislim, da ni tolko pobiranje zemljevidov kot cachiranje določenih kosov mape
kar je useless
kar je useless
ProBook4740 ::
Pozdravljeni!
Zanima ,kako na Nokijah deluja ta navigacija Here drive; ali je uporaba brezplačna ali se ti zaračunavajo stroški (prenos podatkov)!?
Hvala za odgovor
Zanima ,kako na Nokijah deluja ta navigacija Here drive; ali je uporaba brezplačna ali se ti zaračunavajo stroški (prenos podatkov)!?
Hvala za odgovor
mm46 ::
- baterija
+ dober fotoaprat
+ androida sem že vajen
+ full hd resolucija
- ...
hvala
Imam oba in sem po enem tednu uporabe 925 kot primarni telefon dal simko nazaj v Nexus 5
+ opazno hitrejši
+ baterija drži dlje, tudi s 4.4.3 in 4.4.4, kjer so malo poslabšali battery life
+ razlika v resoluciji se zelo opazi, ker ima nokia poleg nižje resolucije tudi pentile (2 subpixla namesto 3), predvsem se to vidi na textu
+ bolje lovi tako wifi kot mobilni signal
+ veliko boljša izbira aplikacij
- malo slabša kamera, čeprav je razlika vidna predvsem, če se igraš z Nokia Cam, pri point and shoot ni neke bistvene razlike. Dela pa sam Camera app na Nexusu bistveno hitreje
- na soncu je 925 bolj uporabna
- ni free offline navigacije
hvala za vse informacije.
kar sem gledal sta nexus in lumia v istem razredu. Verjamem da je na določenih področjih nexus boljši, ponekod pa lumia. Lumio sem že imel v rokah in odzivnost je super .. tako da če je nexus še boljši, mi to kaj dosti ne doprinese.
Kakorkoli, verjamem da bi bil z obema zadovoljen, pa glede na to da androida sem že imel, bom testiral kako se windows obnese... predvsem pa vzamem lumio zaradi navigacije in podpore MS programom na katere sem žal vezan.
kar sem gledal sta nexus in lumia v istem razredu. Verjamem da je na določenih področjih nexus boljši, ponekod pa lumia. Lumio sem že imel v rokah in odzivnost je super .. tako da če je nexus še boljši, mi to kaj dosti ne doprinese.
Kakorkoli, verjamem da bi bil z obema zadovoljen, pa glede na to da androida sem že imel, bom testiral kako se windows obnese... predvsem pa vzamem lumio zaradi navigacije in podpore MS programom na katere sem žal vezan.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Netrunner ()
- baterija
+ dober fotoaprat
+ androida sem že vajen
+ full hd resolucija
- ...
hvala
Imam oba in sem po enem tednu uporabe 925 kot primarni telefon dal simko nazaj v Nexus 5
+ opazno hitrejši
+ baterija drži dlje, tudi s 4.4.3 in 4.4.4, kjer so malo poslabšali battery life
+ razlika v resoluciji se zelo opazi, ker ima nokia poleg nižje resolucije tudi pentile (2 subpixla namesto 3), predvsem se to vidi na textu
- malo slabša kamera, čeprav je razlika vidna predvsem, če se igraš z Nokia Cam, pri point and shoot ni neke bistvene razlike. Dela pa sam Camera app na Nexusu bistveno hitreje
No tole pa lažeš. Opazno hitrejši? Kdaj se ti je pa Nokia zatikala? Oziroma zakaj. Zatikajo se Androidi. Poleg tega je aplikacij več kot dovolj, osnovne so čisto vse podprte. Še več, fino je da ni vsega dreka tam in je neka selekcija.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
DDevil ::
Zdravo, iščem telefon za mamo, ki ima že rahle probleme z vidom (rabi očala za branje). Trenutno ima stari Htc Wildfire z nameščenim Big Launcher. Nad samim launcherjem je navdušena, kar pa ne mormo več reči za telefon (je v uporabi že 3to leto).
Študiral sem sedaj dve možnosti: android + Big launcher VS Windows Phone (mislim, da pod 4'' velikosti zaslona ni vredno razmišljati). Kaj predlagate?
EDIT: telefon uporablja predvsem za klicanje, sms in poredko mms. internet in mail, trenutno, ne uporablja :)
Študiral sem sedaj dve možnosti: android + Big launcher VS Windows Phone (mislim, da pod 4'' velikosti zaslona ni vredno razmišljati). Kaj predlagate?
EDIT: telefon uporablja predvsem za klicanje, sms in poredko mms. internet in mail, trenutno, ne uporablja :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DDevil ()
Se mi je kar zdelo, da bo spet nekdo mešal hitrost in gladkost delovanja Dokler 925 odvrti tisto animacijo imam na Nexusu 2x odprto aplikacijo, še večja razlika pa je pri multitaskingu.
Edini app, ki ne dela gladko na N5 je google+ in recimo fb, ki pa dela enako slabo na 925 (g+ itak ne obstaja na wp).
Če recimo samo pogledam vse dropbox appe (uradnega pač ni), je po mojem mnenju tole bolj slaba selekcija glede na (ne)kvaliteto le-teh.
Edini app, ki ne dela gladko na N5 je google+ in recimo fb, ki pa dela enako slabo na 925 (g+ itak ne obstaja na wp).
Če recimo samo pogledam vse dropbox appe (uradnega pač ni), je po mojem mnenju tole bolj slaba selekcija glede na (ne)kvaliteto le-teh.
+ opazno hitrejši
4.4.4 je po izkušnjah uporabnikov kvečjemu izboljšal porabo baterije oz. avtonomijo.
PrihajaNodi je izjavil:
No tole pa lažeš. Opazno hitrejši? Kdaj se ti je pa Nokia zatikala? Oziroma zakaj. Zatikajo se Androidi. Poleg tega je aplikacij več kot dovolj, osnovne so čisto vse podprte. Še več, fino je da ni vsega dreka tam in je neka selekcija.
Sprobaj kdaj Nexusa preden govoriš bedarije. Ni samo Windows Phone gladek, daleč od tega.
Zdravo, iščem telefon za mamo, ki ima že rahle probleme z vidom (rabi očala za branje). Trenutno ima stari Htc Wildfire z nameščenim Big Launcher. Nad samim launcherjem je navdušena, kar pa ne mormo več reči za telefon (je v uporabi že 3to leto).
Lumia 620 al kaj je že tista, ki je 4,7". Za kratke roke se mi zdi da idealka.
Zgodovina sprememb…
Sprobaj kdaj Nexusa preden govoriš bedarije. Ni samo Windows Phone gladek, daleč od tega.
Mi ne potegne android, tako da ne hvala.
Imaš pa onedrive.
4.4.4 je po izkušnjah uporabnikov kvečjemu izboljšal porabo baterije oz. avtonomijo.
Po mojih izkušnjah (oz moji uporabi) je 4.4.4 malo boljši v primerjavi s .3, mi je pa na .2 vseeno držal dlje.
PrihajaNodi je izjavil:
Imaš pa onedrive.
Ga uporabljam tudi na androidu.. poleg Dropbox, Copy (ta je tudi na wp) in seveda google drive. Od teh ima vsaj po mojem mnenju Dropbox najboljši desktop client in je zato zame prva izbira.
Sicer pa je bil point citiranega v tem, da je tudi na wp store veliko sranja kljub selekciji in dokaz za to, so vse low quality alternative popularnim aplikacijam za ios in android. Seveda se najdejo izjeme kot npr MetroTube.
Pa ko smo že pri aplikacijah... veliko uporabljam tudi Skype, ki na wp ne omogoča prejemanja datotek...
ProBook4740 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Je kot garmni. Ne rabiš satelita vozit s seboj.
Ok; to pomeni, da ti ne zaračunava prenosa podatkov (uporaba mobilnega omrežja)? Če uporabljam Zemljevide na mojem HTC-ju obvezno potrebujem vklopljeno mobilno omrežje, saj GPS ne zadostuje.
To pomeni, da HERE DRIVE deluje tako kot ostala navigacija (npr.: Garmin) ---> nastaviš nek cilj in te lepo vodi ter ti ne požira prenosa podatkov ---> TOREJ JE BREZPLAČNO?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri telefon priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20715 (13990) | sift |
» | Kateri telefon naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23473 (12321) | boris82 |
» | Kateri telefon za žensko cena telefona do 200€ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37398 (34156) | Ghost7 |
» | Poceni Android telefon za ženo (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17352 (13705) | 1krat |
» | Nakup novega telefona - pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 26392 (23014) | zadetek |