» »

Nakup Mobitela

Nakup Mobitela

««
26 / 51
»»

PrimozR ::

Z razlogom se deremo Moto G. Zadeva ima za to ceno neprimerljive specifikacije in ima Android brez preobleke ter je zaenkrat dobil nove verzije Androida občasno celo hitreje, kot npr. Nexus 4. Odgovor je torej samo en, slabši je.

m0LN4r ::

Ampak talk time in stanby time piše, da ma večji in to je OP vprašal/a
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Master_Yoda ::

Ima kdo link kje se najbolje splaca Moto G nabaviti (Ya staro in novo verzijo me zanima)?

balluf ::

Milanista je izjavil:

Balluf potem pa nepoznaš vredi ženk, ker njim je najbolj pomembno da je enostavno za uporabo in da je lepo urejeno vse in pregledno kar WP vsekakor je :)

Sem šel v trgovino mobitel(poblaščen prodajalec) malo gledat telefone predusem nokie ker ste jih hvalili.
:O mi pravi pridajalka, da jih nimajo ker jih nobeden ne kupuje in ,da itak bodo šli iz prodaje, jaz pa usi? ona ja , ok nisem več spraševal ker drugače bo mislila da se delam pametnega.
Potem mi vrže Samija (sem ga imel in ga nočem več meti), pravim samija TREND LITE pa ne pokaže LG L6 II.
ji pravim saj skoraj takega ma žena že sedaj.
Očitno hočejo prodati kar jim ne gre.
Sem ji rekel naj mi vsaj pokaže nekaj srednjega ranga ,mi vrže dva telefona brez komentarja ,jaz rečem hvala in odidem.
Mater ;(
Sedaj me pa zanima kaj res nokie metlje mobitel iz prodaje ali samo na silo hočejo prodati samija.
Aja pa še nekaj sem pozabil Ker ja ženin stari telefon Sony uprašam kaj pa soni : ona pa sony ima slab servis in mi jih niti pokaže ne 8-O.

Komentar na napisano ???

PrihajaNodi ::

Fant moj Nokije se prodajajo odlično. Sem dobil novo iz servisa prodal v parih dneh na Bolhi. Najtežji za prodajo so Samsungi, ker jih je res ogromno. Pa kdo bo kupoval ta ACE model jajca...

Zgodovina sprememb…

trnvpeti ::

nokia je zelo precenjena(5x,6x)
fotoaparat ni nic posebnega, ne vem kaj se tolk hvali fotoaparat
baterija je slabaaaa!!!!
wp ni nic posebnega

problem je, ker tudi drugi(samsung) nima nic kaj
edino ostane od brand telefonov moto g

kitajcev dobis dobrih full veliko(v tem cenovnem), ce ne gledas na fotoaparat

tako, da ce reces, dober, pa dober(kolikortoliko) fotoaparat, ostane samo moto g(spet)

eh pa jade. Zdej ga pa serješ. Nokija se prodaja dobro zato ker dela. Ne pa kot androidna jajca, še posebno kitajska. Da ne omenjam navigacije +here drive. Fotoaparat je pa itak top, poglej si malo na gsm areni in pa recenzije.

Zgodovina sprememb…

par uporabnic nokie, zanimivo vse so zenske
in se bolj zanimivo, vse nezadovoljne
vzele, ker so nokie cenejse od samsungov
pa barvite

hojnikb ::

Ne pa kot androidna jajca, še posebno kitajska.

s tako izjavo žal izgubiš vso svojo kredibilnost.
#brezpodpisa

Chev ::

PrihajaNodi je izjavil:

Fant moj Nokije se prodajajo odlično. Sem dobil novo iz servisa prodal v parih dneh na Bolhi. Najtežji za prodajo so Samsungi, ker jih je res ogromno. Pa kdo bo kupoval ta ACE model jajca...

Torej nokio kupiš, da jo lahko na bolhi prodaš. Večina folka išče telefon za uporabo, ne prodajo.

PrihajaNodi je izjavil:

eh pa jade. Zdej ga pa serješ. Nokija se prodaja dobro zato ker dela. Ne pa kot androidna jajca, še posebno kitajska. Da ne omenjam navigacije +here drive. Fotoaparat je pa itak top, poglej si malo na gsm areni in pa recenzije.

Spet, nokio kupiš zaradi navigacije in kamere? Navigacijo imaš vgrajeno v avto ali pa kupiš navigacijo namenjeno navigiranju, za kamero pa je dovolj vsak telefon, če si več kot amater pa kupiš DSLR.

Vem, da smo ljudje različni in imamo drugačne potrebe, ampak daj no. Igračo zamenjuješ za profi zadeve.

Samo poglej na forumu, kup problemov, sony xperia p, Z, go, samsungi...

Kaj je šele s kitajci. Potem je potrebno rootat zadeve da delujejo tako kot treba. Navigacija itak ni. No razen če si pirat....

A nikjer pa ne vidiš takšnih množičnih problemov z kitajci in nekaterimi manj zvenečimi brandname znamkami :)
#brezpodpisa

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj je šele s kitajci. Potem je potrebno rootat zadeve da delujejo tako kot treba. Navigacija itak ni. No razen če si pirat....

Itak da je. Tudi če nisi pirat.

PrihajaNodi je izjavil:

Torej nokio kupiš, da jo lahko na bolhi prodaš. Večina folka išče telefon za uporabo, ne prodajo.

Potreboval sem telefon z večjim ekranom. Kje je problem?

Spet, nokio kupiš zaradi navigacije in kamere? Navigacijo imaš vgrajeno v avto ali pa kupiš navigacijo namenjeno navigiranju, za kamero pa je dovolj vsak telefon, če si več kot amater pa kupiš DSLR.

Vem, da smo ljudje različni in imamo drugačne potrebe, ampak daj no. Igračo zamenjuješ za profi zadeve.

Hej a tega pa androidi ne zmorejo? Navigacije pa tega? Aha ja je, podatkovni google maps.

Telefon hočem da ima vse in dela. Kje je problem? Če pa hočeš aparat, s fejsbuk aplikacijami in ostalimi igračkami so pa pač androidi.

A po novem android sploh nima nič druga za navigacijo kot google maps :))
#brezpodpisa

Itak da je. Tudi če nisi pirat.

Smo se matrali z igo. Pa nekako ni šlo,

A nikjer pa ne vidiš takšnih množičnih problemov z kitajci in nekaterimi manj zvenečimi brandname znamkami :)

Tam je to že samouvemevno da so jajca. Zato pa dajo dve baterije po 6000MAH, ker rade crkujejo.

A po novem android sploh nima nič druga za navigacijo kot google maps

Ko boš primerjal here maps+ bova dalje debatirala.

Zgodovina sprememb…

Tam je to že samouvemevno da so jajca. Zato pa dajo dve baterije po 6000MAH, ker rade crkujejo.

spet posplošuješ brez kakršne koli osnove.

Ko boš primerjal here maps+ bova dalje debatirala.

yey, torej imajo superiorne builtin mape. Ampak realno, koliko ljudi koristi GPS na telefonu ?
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Ja za 6000MAH baterije res potrebujem osnovo. Sicer pa, če si zadovoljen ok. Pri Nokiji dobiš pač all inclusive brez balastnih aplikacij.

PrihajaNodi je izjavil:

Ja za 6000MAH baterije res potrebujem osnovo. Sicer pa, če si zadovoljen ok. Pri Nokiji dobiš pač all inclusive brez balastnih aplikacij.

In kaj so balastne aplikacije pri androidu in iosu?

PrihajaNodi je izjavil:

kje si ti vidu kitajca z 6000mAh ?
#brezpodpisa

zanimivo, da novi uporabniki niso zadovoljni z novim telefonom
edino jim preostane, da pac niso imeli neke izbire

tako, da je se veliko moznosti za vse proizvajalce
ampak, kako hudica samo kitajci izkoriscajo to
pa se to tako, da je treba narocevati iz druge strani sveta

Fake sgs4, appli

ios baje deluje tekoče, android pa že prednaložene fb, aplikacije in ostali blooatware, kjer je potreben root da se jih losaš. Sonji, samsungi...

Zakaj dajemo android v slab koš samo na podlagi bloatheavy zadev kot so samsung in podobno. če bi kdaj probal vanilla android (ala nexus) nebi govoril teh bedarij.

PrihajaNodi je izjavil:

Fake sgs4, appli

ios baje deluje tekoče, android pa že prednaložene fb, aplikacije in ostali blooatware, kjer je potreben root da se jih losaš. Sonji, samsungi...

jah od fejkov pač nemoreš veliko pričakovat. Ampak tukaj ni govora o fejkih.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

v fake apple, v torej isti volumen, si ne predstavljam, da bi spravil 6000mah
tako, da sklepam, da je malo(oz veliko) pretiraval z mah-ji, da bi podkrepil svoje argumente

v nasprotnem primeru, so kitajci zelo veliko naredili pri baterijah, da naredijo male a tako/6000 zmogljive baterije

Zgodovina sprememb…

• spremenil: trnvpeti ()

PrihajaNodi je izjavil:

iOS deluje tekoče, da. Tudi android deluje tekoče. FB ni prednaložen. Pa četudi bi bil, se ga da odstranit brez roota.

Pa nekaj trolat.

Oprosti, Nexus je drugi razred, edini skupaj z motorolo, kjer bojda uporabniki nimajo težav in zadeve delajo.

Ostale sem uporabljal.

Če govorimo o kitajcih sem spadajo tudi fejki. Bojda pa so tudi Huawei in kakšen Xaomi dobri.

trnvpeti je izjavil:

v fake apple, v torej isti volumen, si ne predstavljam, da bi spravil 6000mah
tako, da sklepam, da je malo(oz veliko) pretiraval z mah-ji, da bi podkrepil svoje argumente

v nasprotnem primeru, so kitajci zelo veliko naredili pri baterijah, da naredijo male a tako/6000 zmogljive baterije

Saj ni 6000mah, ampak oni dajo takšne cifre. Pobrskaj na netu.

iOS deluje tekoče, da. Tudi android deluje tekoče. FB ni prednaložen. Pa četudi bi bil, se ga da odstranit brez roota.

Ne na moji xperiji p

Zgodovina sprememb…

Chev je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Pa nekaj trolat.

in tudi wp deluje tekoce na novem, praznem telefonu
isto kot ios in android

sem danes linkal eno novico
5000mah baterija
in je ogromna

ogromna je tudi avtonomija
vsaj proti ostalim(kamor nokie ne morem steti)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: trnvpeti ()

PrihajaNodi je izjavil:

Ne na moji xperiji p

Iz sony xperie SP se da.

Super. Jaz ne grem več na androida. Vsakomur svoje.

m0LN4r ::

Kaj pa Sygic si že probal?
Jaz ga uporablja BP na puncinem enojedrnem fonu (And 2.2), z skor nč rama in nč spomina: http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_990-...
Sem prevozil tudi na morju, balatonu in avstriji z tole navigacijo in bogim telefonom.

Zdaj ga imam na svojem in dela še boljše, hitreje, odzivnejše.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

PrihajaNodi je izjavil:

A je kdo priporočal kateregakoli izmed teh? Še enkrat, z razlogom se nas ene par dere Moto G. Če ne verjameš, preberi test.

PrihajaNodi je izjavil:

Fake sgs4, appli

Še enkrat, Moto G. Nima bloata.

Aja, kitajce pustite pri miru, tam je podpora in updejtanje neobstoječe.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

A je kdo priporočal kateregakoli izmed teh? Še enkrat, z razlogom se nas ene par dere Moto G. Če ne verjameš, preberi test.

Nevem kdo je omenjal kitajce. Sicer pa da, ta izbira, ali pa kakšna od Lumij če želi boljšo kamero in navigacijo.

Google Maps prav tako ponuja turn-by-turn brezplačno navigacijo. ČE te tako moti prenašanje podatkov pa lahko shraniš odsek, ki ga potrebuješ za offline rabo. Fotič smo pa že ugotovili da na nobene izmed poceni telefonov ni in ne more biti kaj prida.

Fotič smo pa že ugotovili da na nobene izmed poceni telefonov ni in ne more biti kaj prida.

To so tvoje ugotovitve?
http://www.gsmarena.com/six_way_camera_...

Lumije delajo boljše slike kot kompaktni fotiči iz 2009,10

Kar se map tiče se mi pa ne da hecat s tem, če dobim to že vse out of the box.

PrihajaNodi je izjavil:

Fotič smo pa že ugotovili da na nobene izmed poceni telefonov ni in ne more biti kaj prida.

To so tvoje ugotovitve?

bravo, linkal si review fotkičev highend telefonov ;((
#brezpodpisa

Jah no, moja 920 Lumia nevem če spada v high end telefone. Je bolj nekje srednji višji rang, slike pa boljše kot fotič iz leta 2008. Pa tudi iz Lumie 620 so slike super, vsaj zame. No ja kakorkoli moj namen ni prepiranje, trdim pa da so Lumie boljši telefoni od marsikaterega Androida še posebno kitajcev. Razen Nexusov, Motor G, pa kak xperia compact.

ja recimo en kitajc HTM
60eur z carino vred
baterija drzi vsaj dvakrat toliko kot nokia 5xx
vse deluje hitro
nokia samo boljsa v fotkanju, samo po slabi svetlobi

drug kitajc, LENOVO
2G rama, 4.7" , 1280x720, kitekat 4.4
kako naj to primerjam z nokio(razen fotoaparata)? 5xx, 6xx, 9xx?
aja, da se ceno povem, prislo me malo preko 90eur, z carino, vsemi dajatvami,...

s6c-gEL ::

PrihajaNodi je izjavil:

To so tvoje ugotovitve?

You wish.

This
http://www.alter.si/tabla/printthread.p...

Milanista ::

Trnvpeti verjemi ni vse v specifikacijah in nemoreš primerjat android pa windows phone.

Milanista je izjavil:

Trnvpeti verjemi ni vse v specifikacijah in nemoreš primerjat android pa windows phone.

jz ti povem iz prve roke, in ko lastnica nokie vzame android v roke ...
in ti reces, naj ti verjamem?

si ze imel kitajca 4.7" 1280x720 , 2G rama v rokah?

Bmk za specifikacije ker kaj ti pomagamo specifikacije če os ni vredi optimiziran

Milanista je izjavil:

Bmk za specifikacije ker kaj ti pomagamo specifikacije če os ni vredi optimiziran

4" 800x480
ali pa 4.7" 1280x720 je zate specifikacija?
ali pa drzi baterija pri vecjem _boljsem_ ekranu dvakrat dlje?

optimiziran?
odpres pocket,btsync,mail,browser,viber,skype,...
na 512M rama
ali pa na 1G ali celo 2G

sam android ali pa wp naa 512M rama bo delal bp

lej nokia je jajc pri uporabi,nonstop jo je treba filat, pri malo vecji uporabi se cel dan ne zdrzi
v prid kitajcu imajo barvitost, ime, ki bledi, in da jo kupis v sloveniji

galu ::

PrihajaNodi je izjavil:

[L 920] je bolj nekje srednji višji rang, slike pa boljše kot fotič iz leta 2008. Pa tudi iz Lumie 620 so slike super, vsaj zame.

Ja, od povprečne '08 kamere za 100e že mogoče. L620 slike so spodobne za gledanje na telefonskem screenu, kakor hitro jih pa daš na 1080p PC zaslon, pa vidiš, kakšna polomija so.
Tako to gre.

In pri večjem bolšem ekranu se baterija dva krat hitreje prazni windows phone šteka dosti manj proti androidu je dosti bolj pregleden in pri nokii je podpora dosti večja in glede garancije je manj zajebavanja

Milanista je izjavil:

In pri večjem bolšem ekranu se baterija dva krat hitreje prazni windows phone šteka dosti manj proti androidu je dosti bolj pregleden in pri nokii je podpora dosti večja in glede garancije je manj zajebavanja

in jz ti naj verjamem, da wp steka dosti manj?
uporabnice nokie bodo rekle drugace
kako ti naj verjamem, da je wp bolj pregleden?
uporabnice nokie recejo, da se kr ne morejo navaditi na wp
za garancijo ti naj verjamem pri kaksnem teleray in ram servisu?
ti mi verjames, da se nisem rabil garancije za kitajca?

pri windows phone se vse nekako nasloni na "verjemi mi" in na fotografiranje

Jap, ker z telefonom delaš profi slike, da je fotoaparat največjega pomena ;((
#brezpodpisa

Trenutno mam android prej sn pa imel wp in sn z slednjim bil bolj zadovoljen
In jaz ti iz svojih izkušenj pravim se pa nerabiš strinjat ker vsak ma svoj okus samo da pa se prav trudiš vsako moje mnenje dol potolčt ti pa res ni pomoči smiliš se mi in obnašaš se koda vse veš. Drugače pa fon ni namenjen nekim profi slikam ker za to so profi fotoaparati.

rekel si mi , naj ti verjamem
in ker ti ne verjamem, te po tvoje zelim potolci
dal sem ti argumente, ti si meni dal samo "verjemi mi"

Master_Yoda ::

PrimozR je izjavil:

Google Maps prav tako ponuja turn-by-turn brezplačno navigacijo. ČE te tako moti prenašanje podatkov pa lahko shraniš odsek, ki ga potrebuješ za offline rabo. Fotič smo pa že ugotovili da na nobene izmed poceni telefonov ni in ne more biti kaj prida.

Nazalost ne gre shranjevati odsekov sem ravno vceraj probal. V Search sem napisal OK Maps (ali nekaj podobnega) izbral odsek in ga zmanjseval, dokler mi je nehalo pisati da je Area too large. Potem mi je napisalo Area not available.

Je se kaksna druga metoda, ki dela ?

Koda poznaš vse uporabnice nokie da lahko rečeš kaj bojo one rekle
««
26 / 51
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri telefon priporočate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7420715 (13990) sift
»

Kateri telefon naj kupim? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7023473 (12321) boris82
»

Kateri telefon za žensko cena telefona do 200€ (strani: 1 2 3 )

10237399 (34157) Ghost7
»

Poceni Android telefon za ženo (strani: 1 2 )

6717353 (13706) 1krat
»

Nakup novega telefona - pomoč (strani: 1 2 )

8726392 (23014) zadetek

Več podobnih tem