» »

Nakup Mobitela

Nakup Mobitela

««
22 / 51
»»

FlyingBee ::

glede poceni telefonov ima čisto prav, ne bi pa šel wp8 z nad 300 EUR

house ::

Jaz imam v mislih Android... Prosim za nasvet

PacificBlue ::

SLO_Matej je izjavil:

house je izjavil:

Zakaj pa ravno ta? :)

Ker je najcenejša Lumia z WP8.

PacificBlue je izjavil:

SLO_Matej je izjavil:

Izogibaj se poceni robotkom, če nočeš po vsakem pritisku čakati še lep čas. Vzemi raje Lumio 520, ki bo delovala hitro, tekoče, brez zatikanja tudi, ko boš namestil več aplikacij in iger.

a se hecas?

Ne, primi kdaj kakšno v roke, pa boš videl, da deluje odlično kot vse Windows Phone naprave. ;) 512 MB RAM-a pa pomeni, da se nekaterih zahtevnejših iger in aplikacij ne bo dalo namestiti. Zagotovo pa bi Galaxy Mini 2 poganjal vse najzahtevnejše igre, kajne? >:D

Hayabusa je izjavil:

Ker je SLO_Matej na plačilni listi M$ in zna priporočati samo WP naprave.

Kaj res? Imate mogoče napačen TRR? :))

Ne mi o MS telefonih. Sodelavec ima lumnio, pa se mu med pogovarjanem zatemni zaslon, tko da ne more niti prekinit klica. Sam sem že imel ducat androidov in raje vzamem android kot lumnio. Android, če ga ne posodabljaš postane zatikajoč, to vsi dobro vemo. Če pa skrbiš za telefon, ti bo pa tudi lepo delal.
I’m out.
:3

SLO_Matej ::

Eni poročajo, da se začne zatikat šele ko ga posodobiš, če sploh dočakaš posodobitev. Koliko dobro poznaš Lumie je pa razvidno že iz tega, da niti ne veš kako se jim reče. Dovolj z moje strani.

:) you are funny.

house

vzami nekaj iz nexus linije.
I’m out.

Nizek budget...

Lonsarg ::

@house Nekaj kar ti lahko povem je, da zagotovo ne Galaxy Mini 2. Zdaj če si omejen na Simobil je najcenejši Android telefon, ki je sploh uporaben za vsaj klicat Optimus L4 II. Ampak jaz bi ti priporočal, da greš na minimum brez izgubljanja živcev uporabnega Androida, ki je HTC Desire X.

Basicly, nujno hočeš vsaj 1Ghz dvojedrni, če hočeš kaj več kot SMS in klice početi. Naslednji najcenejši, ki temu ustreza pri Simobilu je Galaxy S3 mini. Odvisno od paketa, ampak zna bit, da se ti bolj splača vzeti 50EUR popust(to še obstaja najbrž?) in nato telefon v prosti prodaji.

Edit: Vidim da po tanovem SImobil namesto 50EUR popusta ponuja popust na naročnino v primeru da ne vzameš mobitela. Torej recimo pri paketu Orto Bombastik(1GB interneta ostalo neskončno) Plačuješ 16EUR namesto 20EUR, kar pomeni 96EUR popusta v dveh letih. Kar pomeni, da če recimo kupiš Galaxy S3 mini, plačaš skupaj 50EUR manj če ga kupiš na handyshop.de, kot če ga vzameš pri Simobilu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Tukaj je ta HTC?:
http://www.avtera.si/src/search.php?pag...

Nekaj slabosti tega:
it's overpriced-there are a lot of Samsung , Sony and HTC phones which is cheaper than desire X. This is one of the major cons of desire X.
camera offers poor video recording. Ni HD
we did not like the back cover of HTC desire X.
nima sprednje kamere

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: house ()

Ja Simobil ma dokaj slabo ponudbo... Tukaj z Avtere je približno ekvivalent Desire 300, v bistvu je še bolši, ter tudi novejši, sploh nisem vedel da obstaja ta nova linija Desirejov, no v bistvu še ne obstaja, ti piše "naročeno" šele dobili bodo zalogo, načeloma naj bi blo še ta mesec. V bistvu je za tako ceno tele Desire 300 res dober nakup. Skoraj identičen je recimo kak LG Optimus L7 II, sam ga niti ni najti v Slovenskih trgovinah.

Ima dve slabosti:
Low pixel density screen (217 ppi)
The camera lacks flash

Ramon dekers ::

Ne, primi kdaj kakšno v roke, pa boš videl, da deluje odlično kot vse Windows Phone naprave. 512 MB RAM-a pa pomeni, da se nekaterih zahtevnejših iger in aplikacij ne bo dalo namestiti. Zagotovo pa bi Galaxy Mini 2 poganjal vse najzahtevnejše igre, kajne

Moj robotek ima dual core procesor 1 gb rama pa ne ga ne morem uporabljati za klicanje.

Ne mi o MS telefonih. Sodelavec ima lumnio, pa se mu med pogovarjanem zatemni zaslon, tko da ne more niti prekinit klica. Sam sem že imel ducat androidov in raje vzamem android kot lumnio. Android, če ga ne posodabljaš postane zatikajoč, to vsi dobro vemo. Če pa skrbiš za telefon, ti bo pa tudi lepo delal.

mhm. Sej to. Vzami Sony Xperio. Toplo priporočam. Lahko je starejša xperia S, P, ali novejša Z, Z1. Vsekakor odlična roba.

Zgodovina sprememb…

PrimozR ::

Če se gleda poceni telefone, tam do nekje 200 €, OBVEZNO Windows Phone. Lahko se pa pogleda za kakim rabljenim Nexus 4 na bolhi za nekaj več. Poceni Android je eno samo trpljenje, WinPho na poceni telefonu vsaj deluje. Moj nasvet, če me kdo vpraša kaj vzeti za malo denarja z Androidom je preprosto WinPho. Svojčas sem priporočal 8S (ima ga ene 5 kolegov in kolegic, vsi zadovoljni, razen par pripomb, da se hitro opraska, kar je res), zdaj so pa zelo aktualne Lumie. Čeprav 8S je trenutno za manj kot 100 € pri Mobitelu, kar je kraja pri belem dnevu.

Komur Windows Phone ni všeč, naj se pač skešira za Nexusa. As simple as that.

Windows Phone

Ne samo tega ne. Ima premalo rama in ni quad core, pa premalo aplikacij...
Sarcasm off.

Ne mi o MS telefonih. Sodelavec ima lumnio, pa se mu med pogovarjanem zatemni zaslon

A to se pa ne dogaja na Androidu? Čakaj malo meni se je še vedno. Še med uporabo skaypa.
Pač telefon špara baterijo.

Zgodovina sprememb…

Joj, kaj torej, HTC Desire 300 ni dober?

Hayabusa ::

Ramon dekers je izjavil:

Ne, primi kdaj kakšno v roke, pa boš videl, da deluje odlično kot vse Windows Phone naprave. 512 MB RAM-a pa pomeni, da se nekaterih zahtevnejših iger in aplikacij ne bo dalo namestiti. Zagotovo pa bi Galaxy Mini 2 poganjal vse najzahtevnejše igre, kajne

Moj robotek ima dual core procesor 1 gb rama pa ne ga ne morem uporabljati za klicanje.

mhm. Sej to. Vzami Sony Xperio. Toplo priporočam. Lahko je starejša xperia S, P, ali novejša Z, Z1. Vsekakor odlična roba.

Samo sony-ja nikar !
Mocno odsvetujem nakup xperie z1

IL_DIAVOLO ::

Ko že mislim, da sem našel popoln telefon, pa sem prebral, naj bi imel samsung ATIV težave s kamero po updateu, prav tako ima telefon slab zaslon, saj se zelo slabo vidi na soncu :8)

Boobiz ::

Če se samsungov amoled slabo vidi na soncu, potem so vsi ostali tipi zaslonov že zdavno opleli :))
I'm drunk, what's your excuse?

A to se pa ne dogaja na Androidu? Čakaj malo meni se je še vedno. Še med uporabo skaypa.

its not bug its a feature.:)
Ne vem, men se še ni, samo zaslon se mi rahlo zatemni, če že zmanjkuje baterije.
Drugače pa z android telefoni nisem imel kakšnih večjih problemov, razen da sm jih sam ponesreči poškodoval.
I’m out.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ko že mislim, da sem našel popoln telefon, pa sem prebral, naj bi imel samsung ATIV težave s kamero po updateu, prav tako ima telefon slab zaslon, saj se zelo slabo vidi na soncu :8)

Si prebral test na NotebookCheck.net?

Pravijo takole, kar se tiče zaslona:
The 4.8-inch display delivers visible content even outdoors thanks to the AMOLED technology.

Pa še slikovni dokaz:
 Samsung ATIV S - vidljivost zaslona pri zunanji uporabi

Samsung ATIV S - vidljivost zaslona pri zunanji uporabi

Verjetno ni vseh doletela težava s kamero po posodobitvi? Sicer pa imaš garancijo. :)

Boobiz ::

PacificBlue je izjavil:

Ne vem, men se še ni, samo zaslon se mi rahlo zatemni, če že zmanjkuje baterije.
Drugače pa z android telefoni nisem imel kakšnih večjih problemov, razen da sm jih sam ponesreči poškodoval.

Proximity senzor se temu reče. Mislm, da samo ime že dovolj pove LOL in ja, its a feature, ker prepoceni telefoni proximity senzorja sploh nimajo.
Me pa zanima, kako je kdo zadovoljen ko čveka 1 uro na telefonu in se mu telefon zaradi sevanja greje ko prasica, potem je pa tu še gretje zaradi prižganega zaslona, ki pa je po eni uri brez pavze kar precej vroč.
I'm drunk, what's your excuse?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Boobiz ()

Hayabusa je izjavil:

Ramon dekers je izjavil:

Samo sony-ja nikar !

Zagoto si podkupljen s strani Sonyjeve konkurence, da jim stalno delaš tako antireklamo. Koliko plačajo? ;((

SLO_Matej

Koliko pa tebi plačajo, da tak hvališ WP8? 8-)

Meni je sicer WP8 bolj všeč od androida...

SLO_Matej je izjavil:

Hayabusa je izjavil:

Ramon dekers je izjavil:

Samo sony-ja nikar !

Zagoto si podkupljen s strani Sonyjeve konkurence, da jim stalno delaš tako antireklamo. Koliko plačajo? ;((

Da, plačan sem 0 E, na organ mi gredo veliki sloni, ki tacajo v trgovini s porcelanom.

Na soncu je tole slikano ? Khm.

http://gizmodo.com/5888618/display-batt...

škoda ker ima samo male slike
http://www.allaboutsymbian.com/features...

http://www.pocket-lint.com/news/115618-...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

Nikjer nisem rekel, da je bilo slikano na soncu, ampak da je bilo slikano zunaj. Verjetno je bilo oblačno, ni nikjer navedeno. ;) Fajn mi je, kadar se pogovarjam s pismenimi.

Ramon dekers je izjavil:

Windows Phone

Ne samo tega ne. Ima premalo rama in ni quad core, pa premalo aplikacij...
Sarcasm off.

Ne mi o MS telefonih. Sodelavec ima lumnio, pa se mu med pogovarjanem zatemni zaslon

V bistvu telefon ugasne display assembly, da ti uho ne taca po touchscreenu in ne naredi... štale.

PacificBlue je izjavil:

Right. SProži klic in daj roko 5 cm nad telefon. ČE se ti displej ne ugasne... Well... Get a new one. Očitno ti je crknil proximity senzor.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

SLO_Matej
Repliciral si na:
Ko že mislim, da sem našel popoln telefon, pa sem prebral, naj bi imel samsung ATIV težave s kamero po updateu, prav tako ima telefon slab zaslon, saj se zelo slabo vidi na soncu
.

Right. SProži klic in daj roko 5 cm nad telefon. ČE se ti displej ne ugasne... Well... Get a new one. Očitno ti je crknil proximity senzor.

Dela to normalno, nisem pa imel tega v mislih, sem se navezoval na probleme sodelavca z lumio. Ker njemu se ni prižgal telefon, ko ga je odmaknil od ušesa.
I’m out.

Redneck ::

Z in Z1 vsekakor nista odlicna roba ampak skart roba.

Z in Z1 vsekakor nista odlicna roba ampak skart roba.

Sem bil sarkastičen pa me niste razumeli:'(

Dela to normalno, nisem pa imel tega v mislih, sem se navezoval na probleme sodelavca z lumio. Ker njemu se ni prižgal telefon, ko ga je odmaknil od ušesa.

Potem mora biti kje kakšna tipka. Vsaj za glasnost.

Še vedno mi niste odgovorili... HTC Desire 300, kaj drugega?

Lp

Ljudje res niso zmožni preko kreganja in pozabijo na to, da je kdo karkoli vprašal... Z moje strani ja, vsekakor priporočam Desire 300 za to ceno. Res pa je, da še malo višje je že kak Optimus 4X, ki je pa še bolši, ampak to je vedno, če greš višje:) Bi ga pa skoraj moral iz tujine naročit, medtem ko tale Desire imajo kar tukaj v SLO ugodno začuda.

Kakšna pa je kaj ponudba med telefoni, ki imajo bolj normalno obliko? Zaslon med 3.8" in 4.3" palca, pod 300 evrov in je dobavljivo v Sloveniji.

Najboljše, kar sem našel, je htc desire 500, ki pride 255 evrov.

Vendarle mislim, da je kar nekaj uporabnikov, ki so jim všeč telefoni "neciglaste" oblike, jaz sem vsekakor med njimi.

Žal pa je sila težko najt telefon, ki nima ekstremnih velikosti, ne vem, kaj razmišljajo, da grejo samo v dimenzije, bi raje imel telefon 4" in tega s top s specifikacijami.

XtodaZ ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Kakšna pa je kaj ponudba med telefoni, ki imajo bolj normalno obliko? Zaslon med 3.8" in 4.3" palca, pod 300 evrov in je dobavljivo v Sloveniji.

Najboljše, kar sem našel, je htc desire 500, ki pride 255 evrov.

Vendarle mislim, da je kar nekaj uporabnikov, ki so jim všeč telefoni "neciglaste" oblike, jaz sem vsekakor med njimi.

Žal pa je sila težko najt telefon, ki nima ekstremnih velikosti, ne vem, kaj razmišljajo, da grejo samo v dimenzije, bi raje imel telefon 4" in tega s top s specifikacijami.

Osebno priporocam Xperia T (300eur)

Il diavolo poglej, če že kje prodajajo One Mini.

chocoholic ::

Zanima me, če ima kdo Samsung Galaxy Express ali Samsung Galaxy Core? Kakšne izkušnje imate in katerega bolj predlagate?

Lp,

skyline ::

Za ta denar počakaj na Moto G.

fopi ::

Kaj priporocate od tega:

LG L7 II
LG L9 II
Huawei P6
HTC Desire 500
Sony xperia L

domen151 ::

fopi je izjavil:

Kaj priporocate od tega:

LG L7 II
LG L9 II
Huawei P6
HTC Desire 500
Sony xperia L

Od tega ti priporočam Huawei P6, ker januarja dobi android 4.4.

Jocinjoc ::

Jaz bi mel Htc CHACHA. Da ali ne? Pa kje ga najceneje dobiti u slo? Za fotografiranje če pride kak vredu utrinek da samo stisnem, za facebookiranje mogoče tudi kaj za šolo, da bom lahko kaj prešivnglal. Mi je všeč no...kaj pa vi pravite?

Dosan ::

Jocinjoc je izjavil:

Jaz bi mel Htc CHACHA. Da ali ne? Pa kje ga najceneje dobiti u slo? Za fotografiranje če pride kak vredu utrinek da samo stisnem, za facebookiranje mogoče tudi kaj za šolo, da bom lahko kaj prešivnglal. Mi je všeč no...kaj pa vi pravite?

Troll ali ti resno govoriš o telefonu izpred 2 let in pol?

Ok bom drugače vprašal potem. Kaj kupiti do 200e brez vezave? Zahteve: vzdržljiva baterija in vredu fotoaparat...

Moto G.

Ali pa WinPho Nokia. Vredu fotiča pa za 200 EUR (sploh brez vezave) itak verjetno ne boš dobil. No, odvisno kaj je zate vredu fotič.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

5megapixlov :D Aja pa a je na trgu kaj od androidov ko drži baterija 3 dni recimo? Da ni treba vsaki dan filat -.- To bi blo super...

Kaj ima pa število Mpix veze s kvaliteto fotiča? Pa s praktično katerimkoli smartphonom, če ga približno uporabljaš, ne pobegneš vsakodnevnemu polnjenju baterije.

Ti bi torej odličen fotoaparat in odlično avtonomijo za nič denarja. Ne gre to tako.

Jocinjoc je izjavil:

Ok bom drugače vprašal potem. Kaj kupiti do 200e brez vezave? Zahteve: vzdržljiva baterija in vredu fotoaparat...

Samsung ATIV S: http://www.hoh.de/mobilfunk/handys-nach... 8 MP fotoaparat z LED bliskavico, 2300 mAh baterija in WP8.

Ja če ma 2 mega fotoa al pa 5 je razlika ne?

Načeloma ja, v praksi je bolj kot senzor pomembna kakovostna optika in software zadaj.

Konlov ::

Pri nas doma pa smo kupili Alcatelov X-POP pri mobitelu, pa se je v dveh mesecih že drugič konektor za polnenje zrahljal in se ne da polnit:|. Enkrat s na servisu že popravljali grrrr...

Buddah ::

Kmalu bo čas da zamenjam svojega HTC Hero-ta. Mi lahko kdo na hitro "svetuje" nekaj v stilu "rabljen HTC One" vs. "nov Nexus 5". Trenutno sta glede na ceno primerljiva. Slikam zelo malo tako da kamera ne igra bistvene vloge. Največ mi odtehta kvaliteta izdelave in pa user experience...da vse dela tipi topi in da ni neki večjih težav v stilu "brisanje vseh kontaktov ob update-u (samsung bojda??)". Telefon uporabljam predvsem za brskanje po internetu in pregledovanju fajlov (pdf,excel,word etc.). Batery life je pomemben.
Se zahvaljujem že v naprej :)
««
22 / 51
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri telefon priporočate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7420717 (13992) sift
»

Kateri telefon naj kupim? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7023476 (12324) boris82
»

Kateri telefon za žensko cena telefona do 200€ (strani: 1 2 3 )

10237403 (34161) Ghost7
»

Poceni Android telefon za ženo (strani: 1 2 )

6717353 (13706) 1krat
»

Nakup novega telefona - pomoč (strani: 1 2 )

8726392 (23014) zadetek

Več podobnih tem