Forum » Pomoč in nasveti » wi-fi connection manjka
wi-fi connection manjka
begy ::
Prvo kot prvo sem bolj, kot ne newbie... Po formatiranju notebooka sem želel vspostaviti povezavo. Zato sem pogledal pod povezave, kjer več ne najdem wireless connection icone sploh, niti je ni v sistem trayu... Kako jo dobim nazaj :) ? So šli kakšni drajverji? Kateri? Hvala
hehehe
neeno ::
gonilniki za brezžično kartico ? Glede na to da gre za prenosnik lahko po modelu le tega na strani proizvajalca poiščeš ustrezni gonilnik in ga namestiš. V primeru, da povezava preko kabla prav tako ne deluje si pomagaj z ustreznim CDjem ki bi ga moral dobiti ob nakupu računalnika ali pa gonilnike preprosto downloadaj na drugem računalniku in jih prenesi na tega. Vsekakor se povezava ne bo pojavila dokler ne namestiš gonilnikov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monitor Lenovo P27H - USB porti ne delajoOddelek: Pomoč in nasveti | 1200 (1007) | Invictus |
» | Utripajoča slikaOddelek: Pomoč in nasveti | 929 (604) | Ice-Heki |
» | Tiskalnik unknown deviceOddelek: Pomoč in nasveti | 1035 (946) | antireal |
» | Ubuntu 10.04 LTS - Change is coming (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Operacijski sistemi | 141547 (104433) | Icematxyz |
» | Windows 98; temeljit pregled ali format?Oddelek: Operacijski sistemi | 2077 (1553) | Pyr0Beast |