Forum » Strojna oprema » Računalnik se noče zagnati.
Računalnik se noče zagnati.
deadzone ::
Pozdravljeni!
Imam sledeč problem. Ko prižgem računalnik mi na grafični kartici Ati radeon 4870 posvetijo tri rdeče lučke. Pogooglav sem in izvedel, da lučke zasvetijo, če je temperatura jedra večja od 105˙C ali pa da nista priključena konektorja za napajanje. Prvo sem menil, da je šel napajalnik in da grafična dobiva premalo el. energije. Kupil sem nov napajalnik ampak problem ostaja. Sedaj me zanima, kaj bi lahko bilo narobe? Ali je morda matična fuč?
Lp
Imam sledeč problem. Ko prižgem računalnik mi na grafični kartici Ati radeon 4870 posvetijo tri rdeče lučke. Pogooglav sem in izvedel, da lučke zasvetijo, če je temperatura jedra večja od 105˙C ali pa da nista priključena konektorja za napajanje. Prvo sem menil, da je šel napajalnik in da grafična dobiva premalo el. energije. Kupil sem nov napajalnik ampak problem ostaja. Sedaj me zanima, kaj bi lahko bilo narobe? Ali je morda matična fuč?
Lp
DeeCoy ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Onemogocanje grafike nvs3100m na prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 1337 (1114) | hojnikb |
» | Test matične,ali deluje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2051 (1687) | loveJDM |
» | Računalnik se ne zažene po namestitvi novega modula RAM!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1812 (1467) | OZZY |
» | Press a key to reboot - prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1438 (1130) | Procesor |
» | Optirac sel po gobe?Oddelek: Strojna oprema | 1239 (973) | Poldy |