Forum » Loža » dile za ceuc
dile za ceuc
noraguta ::
gledam mau dynastar sultan 85 , po host ne vozm. pa u glih po metr ceuca tud še ne znam. tko išm eno dilo k bi se k mojim metron 9 skompinerala za mal več pršiča, obenem se jo da pa pelat tud po progi. a kdo kej ve?
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
- zaklenil: Gandalfar ()
Ojoj http://bos.zrc-sazu.si/sskj.html
ne najdei dilca je slovenska beseda hosta ,furman pa tud(vse je u sskj). čes trapast ni glih treba da to po intrnet objaulaš, a smučaš drgač?
ej stari sori se upravičujem celec se napiše
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: noraguta ()
sicer pa dokler nauš ti "kreknau" zadeve bod kr tih ks glih en tak kmet kt usi ustali kleke.
Lahko kdo prevede ?
Smuče za po celem snegu išče xD
poklon maestro :~))))) učas posumš , da kak če rešt princezo od prins of prezija
Meizu ::
Orangutan, ups pardon, noraguta, a si se ga danes nacuckal al kaj :P
Ali si en velik trol, ali pa si pod vplivom substanc :) Ker ko sm tale pogovor na hitro prebral, ne zgleda kot da ravno veš kaj govoriš.
Ali si en velik trol, ali pa si pod vplivom substanc :) Ker ko sm tale pogovor na hitro prebral, ne zgleda kot da ravno veš kaj govoriš.
Orangutan, ups pardon, noraguta, a si se ga danes nacuckal al kaj :P
a kdo zastpo pa se bo ukvarju z temo al bote svoje slavistične potenciale pucal. ja kupujem nekaj kar se enmejhn kasnej pogrezne u ceuc. ali celec po vaše. ampak razen en kup drekonjev še nism slišu kakega konkretnega predloga! nihče se ne spotika pri "platah" atx (napredna ,,,,,,) pri krekanju ,..... in podobnem a dilah pa vsi vse veste kako napisat. dobro podučite me. sam ne se spotikat ob jezik katerega ne uporabjljate. samo pomoč okrog konkretne dile rabim ne slavistov. a sem dokaj jasen?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: noraguta ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | lenovoOddelek: Pomoč in nasveti | 664 (620) | MadMax |
» | Seznam besed iz slovarja SSKJOddelek: Loža | 4514 (3406) | fizikalac |
» | Seznam 5-črkovnih besedOddelek: Programiranje | 3361 (3273) | 1nadan |
» | Slovar slovenskega knjižnega jezikaOddelek: Programska oprema | 1136 (1073) | MaCip |
» | Prosimmm naj te kdo pomaga če ve računalnik mi freezzaaOddelek: Strojna oprema | 1036 (968) | waLkeR^! |