Forum » Programiranje » [C++] Inverzna vrednost & enacba
[C++] Inverzna vrednost & enacba
golobich ::
Pozdravljeni!
Pri predmetu APJ smo dobili za domačo nalogo napisat 8 programov. 7 sem jih napisal, z eno imam pa problem.
Navodilo naloge je naslednje:
1) Napiši program, ki z pomočjo funkcije inverznaVrednost(x) izračuna 1/x poljubno vnesenega števila. Pri tem upoštevaj da so vnesena števila lahko negativna in tudi 0.
Problem imam ker vedno ko napisem program mi vrne za rezultat 0. Pa sem dau za podatkovni tip float in double, pa ni nic pomagalo. Ima kdo kaksno idejo?
Lp Tadej ;)
Pri predmetu APJ smo dobili za domačo nalogo napisat 8 programov. 7 sem jih napisal, z eno imam pa problem.
Navodilo naloge je naslednje:
1) Napiši program, ki z pomočjo funkcije inverznaVrednost(x) izračuna 1/x poljubno vnesenega števila. Pri tem upoštevaj da so vnesena števila lahko negativna in tudi 0.
Problem imam ker vedno ko napisem program mi vrne za rezultat 0. Pa sem dau za podatkovni tip float in double, pa ni nic pomagalo. Ima kdo kaksno idejo?
Lp Tadej ;)
- spremenil: golobich ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neznan problem #2 [C]Oddelek: Programiranje | 1699 (1489) | videc |
» | Pomoč pri programiranju feOddelek: Programiranje | 2563 (1713) | ducttape |
» | [Java]Branje podatkov iz datotekeOddelek: Programiranje | 2670 (1976) | jeryslo |
» | [C++][Naloga] Tekstovne datoteke, realna številaOddelek: Programiranje | 4071 (3687) | Gundolf |
» | c++ preverjanje stevilOddelek: Programiranje | 1702 (1497) | ]Fusion[ |