Forum » Izdelava spletišč » SQLBase.net
SQLBase.net
hellboy124 ::
http://www.SQLBase.net ->SQLBase je nov spletni portal, na katerem si lahko urejate šolske ter osebne stvari.
Na SQLBase si boste torej lahko urejali in progledovali urnik, teste, ocene, odsotnost in osebne dogodke,
zraven tega, pa še boste lahko klepetali s sošolci ter ostalimi uporabniki.
Na SQLBase si boste torej lahko urejali in progledovali urnik, teste, ocene, odsotnost in osebne dogodke,
zraven tega, pa še boste lahko klepetali s sošolci ter ostalimi uporabniki.
bluefish ::
Nič posebnega.
Stran ima kup napak v kodi in je validator ne mara preveč (ne bom niti izgubljal besed zaradi uporabe tabel), v nekaterih primerih se postavitev podre (recimo od vpisu po registraciji), gradient ozadja glede na glavni del ni najbolj posrečen, oglasi so precej moteči,...
Pojavijo se tudi nekatere nelogičnosti v samem vmesniku, saj je recimo pri odsotnostih potrebno za vnos le teh letati po menijih, namesto da bi bila opcija prisotna v temu namenjeni podstrani.
Skratka, še veliko dela.
P.S.: ustvaril sem testni profil test, ki ga lahko izbrišete.
Stran ima kup napak v kodi in je validator ne mara preveč (ne bom niti izgubljal besed zaradi uporabe tabel), v nekaterih primerih se postavitev podre (recimo od vpisu po registraciji), gradient ozadja glede na glavni del ni najbolj posrečen, oglasi so precej moteči,...
Pojavijo se tudi nekatere nelogičnosti v samem vmesniku, saj je recimo pri odsotnostih potrebno za vnos le teh letati po menijih, namesto da bi bila opcija prisotna v temu namenjeni podstrani.
Skratka, še veliko dela.
P.S.: ustvaril sem testni profil test, ki ga lahko izbrišete.
hellboy124 ::
no, glede tabel se strinjam ja, par dni pred otvoritvijo je še blo narejeno samo jedro portala tak da ok...
glede gardienta nevem lih...nisem lih dizajner, samo uber grdo se mi spet ne zdi..
odsotnost pa je tak... če si misliš resno urejati zadeve, je prva stvar ki jo boš naredil, uredil urnik..
in potem več ni treba letat po menijih... v kakor si boš uredil urnik, se ti bo odsotnost gledala po urniku..
predmete si tudi več neboš rabil dodajat, potem ko si vpišeš prisotnost, ker se avtomatsko dodajajo, glede na predmete v urniku
EDIT: ups glede vpisa pa niti nisem videl...ker sem tak vedno bil loginan :S:S
hvala za opozorilo..že popravljeno..zdaj deluje ok: http://sqlbase.net/Vpis.php
glede gardienta nevem lih...nisem lih dizajner, samo uber grdo se mi spet ne zdi..
odsotnost pa je tak... če si misliš resno urejati zadeve, je prva stvar ki jo boš naredil, uredil urnik..
in potem več ni treba letat po menijih... v kakor si boš uredil urnik, se ti bo odsotnost gledala po urniku..
predmete si tudi več neboš rabil dodajat, potem ko si vpišeš prisotnost, ker se avtomatsko dodajajo, glede na predmete v urniku
EDIT: ups glede vpisa pa niti nisem videl...ker sem tak vedno bil loginan :S:S
hvala za opozorilo..že popravljeno..zdaj deluje ok: http://sqlbase.net/Vpis.php
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hellboy124 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izobrazba pttOddelek: Šola | 4414 (3706) | maxipin |
» | FERI-nasveti!Oddelek: Šola | 11850 (10395) | tony1 |
» | FRI vs. FERIOddelek: Šola | 4571 (4155) | c0dehunter |
» | Srednja šola >>> FAXOddelek: Šola | 4694 (3821) | DavidJ |