» »

IBM Thinkpad T42

IBM Thinkpad T42

Urc ::

Pozdravljeni.

Kupil sem rabljen prenosnik, ki seveda nima priloženega CDja z driverji... Zato bi prosil nekoga, ki ima omenjen prenosnik, če mi lahko pošlje oz. da link z driverji. Odgovori kot so google ne pridejo v poštev. Saj sem probal že veliko driverjev, ki sem jih našel na spletu. Večina jih je napačnih, probal sem driverje od Realtake za audio in pri koncu inštalacije dobim bluescreen. Naj omenim še, da je prenosnik pred formatiranjem deloval brezhibno.

Hvala in lp

s1m0n ::

Prvo za katero operacijski sistem jih potrebuješ, drugo na uradni strani so vsi gonilniki za omenjen prenosnik in bi naj delovali! POVEZAVA
Nazadnje nameščal za T43 (kak teden nazaj) in so vsi razen gonilnikov za brezžičen internet delovali iz omenjene strani!

duff ::

www.lenovo.com. tam imaš downloads and drivers, izbereš model prenosnika. in downloadaš.

povezava:
http://www-307.ibm.com/pc/support/site....

če se ti ne da preveč ubadat s tem, si poberi na zgornjem linku system update 3.14 (potem ko izbereš model prenosnika), namesti driverje za mrežno kartico, v kolikor jih nimaš še, namesti .NET framework 2.0 in poženi system update. najde ti vse potrebne driverje in aplikcije, ki jih potrebuje tvoj prenosnik.

LP

Urc ::

Hvala za odgovore. s1m0n točno s tega linka sem namestil driverje za zvočno. Driverji se uspešno namestijo in se ne zgodi nič. Bom poskusil še s system update 3.14. Zgoraj sem pozabil omeniti operacijski sistem - gre se za licenčni Windows Xp Pro 32 bit.

Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Urc ()

s1m0n ::

No veliko sreče sem imel identične probleme pri T43 z brezžičnim, da tudi če so nameščeni je pod upraviteljem naprav še vedno blo da jih ni!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7 in driverji za lenovo 3000 n200

Oddelek: Operacijski sistemi
142531 (2141) r3dkv1c4
»

Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostop

Oddelek: Pomoč in nasveti
3711587 (10793) Invictus
»