Forum » Kaj kupiti » Analogni modem
Analogni modem
MTm2H37rqt7B ::
Zdravo,
zanima me, kateri analogni (externi ali PCI) modem bi bilo pametno kupiti da ima sledece spece:
- da je podport v Linux-u
- PCI ?
- da podpira CallerID in podobne funkcije
Rad bi naredil sledece: ko nekdo poklice, neka linux skripta sparsa CallerID in z njim nekaj naredi, zraven se seveda vzpostavi audio kanal (v obe smeri, mikrofon in slusalke).
Malo sem zgubil stik z stanjem analognih modemov na trgu, pa ce ima kdo kaksne izkusnje ali ideje, kar na dan z njimi :)
Hvala in lp
zanima me, kateri analogni (externi ali PCI) modem bi bilo pametno kupiti da ima sledece spece:
- da je podport v Linux-u
- PCI ?
- da podpira CallerID in podobne funkcije
Rad bi naredil sledece: ko nekdo poklice, neka linux skripta sparsa CallerID in z njim nekaj naredi, zraven se seveda vzpostavi audio kanal (v obe smeri, mikrofon in slusalke).
Malo sem zgubil stik z stanjem analognih modemov na trgu, pa ce ima kdo kaksne izkusnje ali ideje, kar na dan z njimi :)
Hvala in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "reklamni" smsOddelek: Mobilne tehnologije | 2476 (1845) | kunigunda |
» | studentska prehrana - sistem fail (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14061 (12002) | fosil |
» | Apple: Hrošč pomanjkljivost protokola, raje uporabljajte naš iMessageOddelek: Novice / Varnost | 8393 (7062) | KleBac |
» | SIP (voip) na AndroiduOddelek: Mobilne tehnologije | 3724 (3308) | SPEEEED |
» | Kevin Mitnick v SlovenijiOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 9843 (4705) | sini666 |