Forum » Omrežja in internet » prekinja mi povezavo...
prekinja mi povezavo...
musicfreak ::
Torej, imam kabelski internet pri Teleingu.
Problem ki se pojavlja je da mi prekine povezavo kakih 10x na dan. Na modemu neha goret lučka "LINK". Vendar ko izklopim in ponovno vklopim nazaj kabel za elektriko na modemu, internet začne spet delat. Je res da včasih prekine samo 1x na dan, včasih pa 10x in je zelo moteče. Ve kdo kaj bi blo to narobe?
Zgodilo se je parkrat tudi že da tudi ob omenjenem postopku ki ga delam ni delal nazaj internet, vendar sem potem resetiral računalnik in je spet šlo.
Problem ki se pojavlja je da mi prekine povezavo kakih 10x na dan. Na modemu neha goret lučka "LINK". Vendar ko izklopim in ponovno vklopim nazaj kabel za elektriko na modemu, internet začne spet delat. Je res da včasih prekine samo 1x na dan, včasih pa 10x in je zelo moteče. Ve kdo kaj bi blo to narobe?
Zgodilo se je parkrat tudi že da tudi ob omenjenem postopku ki ga delam ni delal nazaj internet, vendar sem potem resetiral računalnik in je spet šlo.
detroit ::
jst sm imel isto pri amisu ne vem če je isti problem men so razjasnil kaj je fora
in sicer, modem JE šit, kup si router da bo lahko shandlou 1000 concurrent connectionov
end of story:)
in sicer, modem JE šit, kup si router da bo lahko shandlou 1000 concurrent connectionov
end of story:)
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SIOL ali AMIS? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 22914 (16685) | Tydek |
» | Modem prekine povezavo (sinope.siol)Oddelek: Omrežja in internet | 2348 (1854) | KTr1sk |
» | Kakšne so vaše izkušnje z SiOL trojčkom (telefonija, televizija, internet)?Oddelek: Omrežja in internet | 5348 (3881) | fosil |
» | Zakaj se mi prekinja povezava na internet ?Oddelek: Omrežja in internet | 1572 (1520) | DMouse |
» | Problem s prepoznavanjem kabelskega modemaOddelek: Pomoč in nasveti | 3695 (3379) | Azrael |