» »

čitalec compact flash kartic

čitalec compact flash kartic

brebos ::

imam čitalec SIMPLTECH FLASH LINK UCS-200, rad pa bi ga uporabljal v Windowsih XP, pa me zanima če ima kdo kakšne izkušnje na tem področju. V Windowsih 98 deluje OK.

Boeing ::

Ga imam tudi sam in ko enkrat usposobiš dela ko urca...

Torej, jaz sem zadevo po ponovni inštalaciji uspel rešit na ta način: predno priklopiš čitalec, naložiš driverje, rebootaš, priklopiš čitalec, počakaš da zazna in to je to.

LP

Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

AlienGT ::

Točno tako ti piše tudi v navodilih za instalacijo.

Ker smo že ravno pri tej temi. Kar s mi dogaja je to da (v XP-jih) če imam kartico noter, mi Explorer dela precej počasneje, predvsem če grem da disk properties (za hard disk npr.) traja ful dolg preden se kaj zgodi, oz. Windows Explorer zamrzne, če jo dam ven pa ga lahko sicer zaprem v task manager. Zlo zoprno.

Pa še to, zadnje čase mi po vklopu in če pri tem kartice ni noter protestira tako da moram 5x kliknit njegovo obvestilo (lahko naslednjič točno napoišem kaj pravi) predem lahko končam zaganjanje sistema. Any ideas ? (je namreč tudi že ponovno naložen driver)

AlienGT ::

Torej kot obljubljeno:
604 včasih 618: qttask.exe - no disk
There is no disk in the drive (kar je sicer res ampak ne želim da mi to stalno javlja). Please insert disk into drive \Device\Harddisk1\DR3.

Boeing ::

zanimivo... meni ni delal, pa sem potem pozabil nanj... čez ene 3 tedne pa sem si ponovno namontiral xp-je, za hec najprej naložil driverje, priklopil čitalec in glej ga zlomka, zadeva dela iz prve...
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čitalec diskov St-Lab U-390!

Oddelek: Strojna oprema
162440 (1782) Spajky
»

Formatiranje mp3 playerja

Oddelek: Pomoč in nasveti
6682 (604) Martin Krpan