Forum » Šola » drugi vpis na faks
drugi vpis na faks
Jebac18 ::
mene pa zanima od kdaj do kdaj se upisuje ponovno ker ne najdem nobenega podatka...
pa naj mi en pove kako izgleda slovenščina ustno 1 odlomek ..2poveš nekaj o delu in avtorju ?
pa naj mi en pove kako izgleda slovenščina ustno 1 odlomek ..2poveš nekaj o delu in avtorju ?
bluefish ::
Vse imaš na strani faksov. Če pa greš iz mature, ti preostane le še drugi vpisni rok. Info http://www.vpis.uni-lj.si/
Ako se matura v treh letih ni spremenila, odlomek umestiš v besedilo dela, nekaj poveš o njem, o avtorju pa osnove glede obdobja,...
Ako se matura v treh letih ni spremenila, odlomek umestiš v besedilo dela, nekaj poveš o njem, o avtorju pa osnove glede obdobja,...
Jebac18 ::
aha drugače pa sem gledal prav na tej strani vendar nisem našel drgač pa vem ja da mam sam ta rok če grem iz mature...delam drgač poklicno maturo ..
bluefish ::
Si res sploh pogledal? Vse je napisano v prvem obvestilu na vrhu.
Kar pa se tiče SLO, pa sem govoril za splošno maturo. Pri poklicni je najbrž malo drugače (lažje).
Kar pa se tiče SLO, pa sem govoril za splošno maturo. Pri poklicni je najbrž malo drugače (lažje).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matura (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 11813 (9125) | Zajec123 |
» | Ustni izpit iz slovenščine na maturi? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 24829 (15067) | lebdim |
» | Eseji v srednjih šolah?Oddelek: Šola | 9807 (8688) | [D]emon |
» | Poklicna matura 2013 (ekonomsko komericalni tehnik)Oddelek: Šola | 4113 (3964) | Kurzweil |
» | matura v 5 dneh ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 17561 (14192) | martincek1 |