Forum » Pomoč in nasveti » Optimizacija PC
Optimizacija PC
bobo123 ::
Pozdravljeni
Zanima me kateri programi so najboljši za čiščenje nepotrebnih datotek in optimizacijo PC, da ni potrebno ponovno naložiti windowsov.
lp
Zanima me kateri programi so najboljši za čiščenje nepotrebnih datotek in optimizacijo PC, da ni potrebno ponovno naložiti windowsov.
lp
bluefish ::
Ko imaš enkrat tako zasvinjan sistem, da se konkretno pozna na zmogljivosti, ti preostane le še ponovna namestitev, ker noben program ne bo 100% opravil potrebne optimizacije.
Za začetek sicer priporočam kak CCleaner.
Za začetek sicer priporočam kak CCleaner.
KoMar- ::
Jp, ni boljše rešitve kot reinstall (ki že od Viste naprej ne traja več kot 20 minut). Jaz teh orodij sploh ne uporabljam, ampak vsakemu svoje.
PrvaPomoč ::
Najbolje je malo pogooglati, če nisi poznavalec, in zadeve počistiti i poštimati ročno.
PRP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj naredi računalničar ko daš "očistit" računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 7559 (5505) | b3D_950 |
» | Kako izboljšati mesto v iskalnikih?Oddelek: Izdelava spletišč | 3225 (2901) | Matek |
» | graphics driverOddelek: Pomoč in nasveti | 1230 (1015) | pudlcek |
» | [Windows Vista] Izboljšanje zagonskega časa s pomočjo Windows Performance Toolkit (WP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11970 (8954) | vbohinc |