Forum » Kaj kupiti » Kateri prenosnik?
Kateri prenosnik?
loler ::
V planu nabave imam nov prenosnik. budget je okoli 1000€ (-/+100€) in zanima me če ima kdo kakšno dobro oz. slabo izkušnjo iz znamki, in če mi lahko kdo pove kaj bi si sam omislil za ta denar. v mislih sem imel: http://www.mimovrste.com/artikel/275025... ampak nekateri so rekli da asus ni najbol zanesljiv... uglavnem zanima me kaj lahko najboljše in najkvalitetnejše dobim za ta denar....prenosnik bo pa univerzalnen saj ga bom uporabljal za vse, od šole, do raznih špilov in zahtevnejših programov.
lp, Jaka
lp, Jaka
mrepca ::
Kolk pomembne so ti igre?
Isces obvezno 17'' ali ti je tudi 15'' zadosti?
Isces obvezno 17'' ali ti je tudi 15'' zadosti?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mrepca ()
Odvisno...zaželeno je da bi delala tud kakšna novejša igra pa 17" ekran bi bil kar primeren....sam če je vse ostalu dokaj vredu bi se zadovoljil tudi iz 15"...
Leks ::
Mislim da je naveden ASUS kar pravšnji. Za dobo 5 let bi pogrešal zgolj Blu-ray, katerega ima pa tale TOSHIBA L670, ima pa slabšo drugo strojno opremo.
mah glede bluraya se ne obremenjujem preveč saj po mojem mnenju bo dvd še kar nekaj časa v modi...
ampak ta asus....mah procesor je odličem grafična, disk in ostalo prav tako...samo zanima me kako kaj firma asus...hp vem de ja med boljšimi...
ampak ta asus....mah procesor je odličem grafična, disk in ostalo prav tako...samo zanima me kako kaj firma asus...hp vem de ja med boljšimi...
flood ::
hp se precej kvari
sodeč po tem, kar berem po netu
asus pa naj bi bil precej zaneslijv ampak nič posebnega
sodeč po tem, kar berem po netu
asus pa naj bi bil precej zaneslijv ampak nič posebnega
Asus A7N8X-X, Athlon xp 2700+, Radeon 9550 Gt, 1Gb ram, 120Gb Hitachi,...
laptop: i3-330m, ati 5650, 4gb ddr3, 500Gb,...
Blinder ::
itak folk nima pojma kateri so zanesljvi ali ne.
Nekoč je bla na slotek objavljen rezultat raziskave ki je pokazal, da so se asusi najmanj kvarili. Drugače če imaš 1000+€ za prenosnik ti ne bo problem kupit novega čez 3 leta, če ti bo šla matična plošča.
Nekoč je bla na slotek objavljen rezultat raziskave ki je pokazal, da so se asusi najmanj kvarili. Drugače če imaš 1000+€ za prenosnik ti ne bo problem kupit novega čez 3 leta, če ti bo šla matična plošča.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Leks ::
Primerjava blagovnih znamk
Nekdo je dejal, da bi naj tale ASUS imel "plavajočo" tipkovnico, pod prsti sem imel nekoliko slabši model N71, pa se mi je tipkovnica zdela čisto OK. Verjetno osebni okus vsakega posameznika.
Dejal si da si zadovoljen tudi z 15.6, zato si morebiti ogledaš Lenovo Y560.
Nekdo je dejal, da bi naj tale ASUS imel "plavajočo" tipkovnico, pod prsti sem imel nekoliko slabši model N71, pa se mi je tipkovnica zdela čisto OK. Verjetno osebni okus vsakega posameznika.
Dejal si da si zadovoljen tudi z 15.6, zato si morebiti ogledaš Lenovo Y560.
flood ::
Asus A7N8X-X, Athlon xp 2700+, Radeon 9550 Gt, 1Gb ram, 120Gb Hitachi,...
sepav je izbrani prenosnik best price&performance ?
najveretneje se bom odločil kar za zgoraj navedeni prenosnik oz. če nima gdo kakšnega boljšega za ta dnar (:
najveretneje se bom odločil kar za zgoraj navedeni prenosnik oz. če nima gdo kakšnega boljšega za ta dnar (:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup prenosnika do 800€Oddelek: Kaj kupiti | 3454 (2966) | miller31 |
» | Dell 1558 i7 ali i5..baje se kvarijo..potrebujem mnenjeOddelek: Kaj kupiti | 3901 (3099) | civic_ |
» | ACER, LENOVO ali ASUSOddelek: Kaj kupiti | 2862 (2616) | totiraketa |
» | Dilema pri nakupu prenosnika...Oddelek: Kaj kupiti | 2219 (1815) | krizkraz |