» »

Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?

Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?

Temo vidijo: vsi
««
346 / 346
»
»»

phixion ::

Ja. Je prišlo iz Nemčije in tja naj bi tudi vrnil... Pravim bolj iz tega vidika, da mi je zdaj tudi ta SC33 všeč:P

Mojo Jojo ::

To pa res ni težko za odločit. SC33 je huda lučka z vsestranskim snopom. Če izključno želiš trower kot je IF22A, potem vrni, sicer obdrži SC33.

Še najboljš pa je, da se zmeniš, da kupiš še SC33 in ti pošljejo IF22A.

Samael ::

Če nimaš neke izrazite preference oz. ti je glede same uporabnosti dokaj vseeno, nisi na nobeni izgubi če obdržiš to. Ima nekoliko manj throwa, zato pa nekoliko večji output.
Kar se same cene tiče je "ameriška" Cree XHP70.3 HI ledica v tvoji (vsaj mislim, da je notri ta) nekoliko dražja od kitajske Luminusove SFT40, kakovost pa tam-tam. Oboje je okej.
V vsakem pogledu precej enakovredni lučki z izjemo omenjenega zgoraj.
Samael != Samuel

aborko ::

Malo sem zamudil Sofirn akcijo 11.11 za čelke. Rabil bi 2 ali 3, mogoče kaj takega: https://www.sofirnlight.com/products/so... . Je to ok cena ali raje počakam na konec novembra?

gregor ::

Od Sofirn BF ponudbe se mi najbolj dopade ta "pocket thrower":

https://www.sofirnlight.com/products/so...

SFT-25R throw ledica
Buck driver
Stransko stikalo
USB-C polnjenje
18650 baterija
Magnet
...

Za cca 15€

Furbo ::

aborko je izjavil:

Malo sem zamudil Sofirn akcijo 11.11 za čelke. Rabil bi 2 ali 3, mogoče kaj takega: https://www.sofirnlight.com/products/so... . Je to ok cena ali raje počakam na konec novembra?

Ne vem kaj si zamudil, klikneš black friday picks pa vidim 5 čelk takoj.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

phixion ::

Samael je izjavil:

Če nimaš neke izrazite preference oz. ti je glede same uporabnosti dokaj vseeno, nisi na nobeni izgubi če obdržiš to. Ima nekoliko manj throwa, zato pa nekoliko večji output.
Kar se same cene tiče je "ameriška" Cree XHP70.3 HI ledica v tvoji (vsaj mislim, da je notri ta) nekoliko dražja od kitajske Luminusove SFT40, kakovost pa tam-tam. Oboje je okej.
V vsakem pogledu precej enakovredni lučki z izjemo omenjenega zgoraj.

Preferenca je bila throw lučka, ki ni prevelika/predraga. Je še kaj drugega podobnega sploh? Zaenkrat se res nagibam da obdržim to in kupim še IF22A:P Čeprav je teh lučk že kar nekaj doma:P Za ledico piše na škatli: XHP70D HI.

SC33 lahko modaš za večji throw, tako da vgradiš 5 stopinjsko lečo XHP70 7070
https://www.aliexpress.com/item/3276434...

Sicer razlika ni ogromna, je pa

fikus_ ::

phixion je izjavil:

Preferenca je bila throw lučka, ki ni prevelika/predraga. Je še kaj drugega podobnega sploh? Zaenkrat se res nagibam da obdržim to in kupim še IF22A:P Čeprav je teh lučk že kar nekaj doma:P Za ledico piše na škatli: XHP70D HI.

Zateži jim za popust pri ponovnem nakupu.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Klamzi ::

Se da na Convoy C8 spremenit vmesnik? Če ja, kje je najboljše nabavit komponente? Izvedba mislim da nebo problem.

Tale moja ima "2 Group, 3/5 Mode", ki je katastrofa... VEDNO ko jo nastaviš na low, utripne po 5 sekundah. Poleg tega, če jo takrat slučajno ugasneš, preklopi v drug menu - v mojem primeru iz 3 v 5 grupni, ki ima dve dodatni izbiri utripanj....

To je feature :) In ne deluje povsem tako, kot si opisal.
Meni deluje prav posrečena rešitev, da se človek reši obeh utripajočih stopenj, sta pa še vedno opcijsko na voljo, če ju človek iz katerega koli razloga želi.

- 3 Modes: Low 5%; Mid 40%; High 100%;
- 5 Modes: Low 5%; Mid 40%; High 100%; Strobe; SOS)

Ko preklopiš na LOW počakaj par sekund, da svetloba za moment zautripa (bodi pozoren - boš videl rahle "blink"). Takoj po tem pritisni na gumb in drži prst gor kakšni 5 - 7 sekund, pa boš preklopil na drugi mode. Ni dovolj, da le ugasneš, kot praviš.

Glede tega kar iščeš, se ne spomnim več detajlov, ampak googlal boš nekaj v smislu "biscotti driver convoy flashing". Alternativno (ponovno boš moral googlati - mogoče bi znal tu kaj več povedati @koyotee, ki je delal s2+ modifikacijo ) je brez kakšnih hudih modifikacij, mislim da je treba samo en bypass zalotati, narediti v single mode lučko.
Samael != Samuel

NekdoPach ::

lahko pa vgradiš 12 mode driver :) 17mm
https://convoylight.com/products/detail...

Ja, saj a ni 12 mode driver rahlo modificiran Biscotti driver? Lahko da se motim, tako mi je ostalo nekje zadaj v spominu, ko mi je bilo to še zanimivo :)

Aja, pa tisto zgoraj ko omenjam, ni treba niti lotati, v preteklosti so samo linijo z grafitnim svinčnikom čez potegnili. Na BLF nekaj v smislu: "Find the capacitor used for mode memory. Use a pencil to draw a line on the capacitor 's top to connect the leads with a conductive line of graphite." (tako imam copy/paste shranjeno, verjetno se je kdo bolj razpisal)
Samael != Samuel

Ja, saj a ni 12 mode driver rahlo modificiran Biscotti driver?

to ja, ampak "2 Group, 3/5 Mode" ni biscotti ampak nekaj tretjega

tu so opisani vsi možni driverji za C8 https://convoylight.com/products/convoy...

Zgodovina sprememb…

Klamzi ::

Samael je izjavil:

Ko preklopiš na LOW počakaj par sekund, da svetloba za moment zautripa (bodi pozoren - boš videl rahle "blink"). Takoj po tem pritisni na gumb in drži prst gor kakšni 5 - 7 sekund, pa boš preklopil na drugi mode. Ni dovolj, da le ugasneš, kot praviš.

V tem je ravno problem, da je dovolj da jo po tem utripu samo ugasnem in se že spremeni grupa. Točno tako kot sem opisal. Nažalost je to hudo moteče, tako da je danes že bila blizu poleta v najbližjo steno... Nisem pa prej polagal pažnje, ker je lučko uporabljal nekdo drug. Po 7 letih muk sem jo rešil z FC11C... kaj pa ni prej povedala ;)

Bom se kar poslužil predlagane rešitve od NekdoPach.
Ampak glede na link, omenjen 12 mode buck driver ni bil kombiniran z mojo ledico. Zna bit to problem?
Gre se za Cree XM-L2 T6-3B 2-Group 3/5-Mode 803.2LM 5000-5200K

Mislim da bi moralo delat, glavno da je 3V, lahko pa napišeš mail Simonu da se prepričaš kaj je najbolje - te ledice namreč ne poznam ker je že precej stara. Lahko pa tudi zamenjaš ledico, ko že enkrat odpiraš lučko daš nekaj modernega po želji ki preizkušeno deluje z omenjenim driverjem, cca 3EUR te stane nova na ta isti convoy strani :D

Zgodovina sprememb…

Danes sem dobil drugo pošiljko lučk od Wurkkos, pa so mi dali eno gratis
Wurkkos TS10 V2
ko jo skušam ugasniti, se prižge ena blesava barvna dioda, ki jo lahko ugasnem le tako, da malce odvijačim ohišje.

A je to namenoma? Rad bi ugasnil belo s pritiskom na gumb in čao.

Seveda se da ugasnit...še celo kaj več kot to.

preberi navodila anduril 2.0
https://www.candlepowerforums.com/threa...

Hvala, sem dal ta zemljevid iz The Da Vinci Code v chat gtp in mi je povedal kako ugasniti hudiča. :D

Ugotovil sem, da še polnilca nimam za te baterijce zanjo.

Če bi kdo želel TS10 v2 (+magnet za hladilnik +obesek +nalepke) , jo z veseljem zamenjam za HD03.
««
346 / 346
»
»»