» »

Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?

Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?

Temo vidijo: vsi
««
329 / 330
»»

matobeli ::

Lahko polneš. Če ga že imaš ok, drugač pa ne nabavljat, ker se bolj pripravne polnilce dobi za precej manj keša.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matobeli ()

Samael ::

Tako, kot je povedal @matobeli (če potrebuješ še drugo mnenje :P)

Za 18650 format nastavi 700 ali 1000 mA, če boš manj, bo polnilo prepočasi, če boš več, bo precej obremenilo baterijo. Je pa kar nekoliko predrag za to, kar ponuja - čeprav mi je všeč, da ima precej velik razpon nastavitev polnilnega toka: 200, 300, 500, 700, 1.000, 1.500, 2.000 mA in pa izpraznitveni test kapacitete baterije (tu pa tam, sploh pri kakšnih starejših baterijah, pride prav).

Kadar na njemu polniš navadne NiMH AAA/AA baterije, jih polni manjše na 200 ali 300mA, večje na 300 ali 500mA. Vse kar bo več, bo preklemansko kurilo baterije.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

mp5 ::

Imam ga že več let, vendar sem na njem polnil "običajne" 18650 baterije.

To pa ne razumem zdaj.
Saj baterija zgoraj je običajna litijeva 18650 baterija? Kaj drugega (razen druga znamka, kapaciteta, itd...) v tem formatu najbrž nimaš.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

gregor ::

če še kdo morda rabi malo bolj čudno lučko :D

https://www.wurkkos.com/products/wurkko...

2 x 14500 bateriji + lučka je 12,99 USD
brez baterij je 9,99 USD

Ej Okaaapi...

;)

Okapi ::

?

Samo najbolj nepričakovan paket v letu 2024.

Se mi je zdelo. O moji ne duha ne sluha>:D

Katero številko nakupa si imel?

Backer 6566, RGB, BK. Po specsih ravno kontra od tebe.

Ampak nisem vnaprej dobil nobenega trackinga, obvestila ali bilo česa. 1h pred dostavo sem dobil SMS od DPDja da dobim paket, pa ga itak nisem videl...

Evo, iz prve roke, ne bo nobenih dodatnih stroškov z uvozom, vsaj to so spedenal.

Zgodovina sprememb…

matobeli je izjavil:

Backer 6566, RGB, BK. Po specsih ravno kontra od tebe.

Krivica;) Jaz sem 6069.

Je pa res, da čakam belo, UV, z dodatnim taktičnim stikalom. Verjetno je povpraševanje po teh manjše, pa jih tudi manj naredijo.

FireSnake ::

matobeli je izjavil:

Samo najbolj nepričakovan paket v letu 2024.

Kaj je to za ena multi namenska zadeva (vsaj tako zgleda)?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

WaterBoy ::

Hvala za povezavo.
Pregledal: zaenkrat ne rabim.

gregor je izjavil:

če še kdo morda rabi malo bolj čudno lučko :D

https://www.wurkkos.com/products/wurkko...

2 x 14500 bateriji + lučka je 12,99 USD
brez baterij je 9,99 USD

Ej, od vseh lučk, ki sem jih potalal je bila (ob C8) Zanflare F2 (spodaj na sliki) med mojimi bližnjimi daleč najbolj priljubljena in povpraševanje po novi največje. Sprva je bila okoli $12.99 nato $9.99 in potem še zadnja razprodaja (ki ni nikogar več zanimala) po mislim da $5.99 ... in mi je res žal, da jih nisem več nabavil.
Ljudje imajo iz nekega razloga še vedno radi AA baterije.
Pa F2 podpira samo 2xAA baterije ta (s sicer tipično Wurrkos/Sofirn bednim knurlingom oz. celo brez) pa 2xAA in 2x14500. Damn. Vsaj nekaj časa ne želim naročiti več lučk, ampak... damn, FU :p

Samael != Samuel

Samael: jaz sem se pa zaljubil v F1.
Dve od tistih, ki sem jih kupil od tebe imam še vedno zapakirane.
Zapakirane imam tri. Pa mi jih je škoda odpakirati za uporabo.
Raje uporabljam druge, novejše.
Vmes BLF Q8.

F1 sem raztalal vsaj enih deset. Še danes v uporabi in ljudje ne morejo prehvaliti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Sam sem tudi razdelil okoli kar nekaj F1, ena je še ostala in ta lepo počiva v škatli in čaka na boljše čase. :D

impre ::

Odkar imam WK03 ne uporabljam več F1 in tudi na C8 se že prah nabira:) Še SP10 V1 in V2 na 14500 ležita v predalu, ker je WK03 tako majhna. Skratka ni mi niti malo žal, da sem jo nabavil, pa še cena je bila smešna takrat.

WK03 je bil res odličen nakup - z dodatnim magnetnim stikalom in baterijo so bile 13 evrov. Sem vzel "samo" tri - predvsem zato, ker sem praktično vsem, ki jih obdarujem, že dal kakšno lučko (ali dve), pa izpade malce smešno, če vedno znova delim lučke. Tako da sedaj imam po ene par takih v glavnem samo za rezervo, če kdo pojamra, da bi imel še kakšno (in ne more čakati na dostavo iz Kitajske).

Pa še dve zadevi sem opazil. Praktično vsak, ki ga poznam, je nad tako lučko za 10-15 evrov (ker vem, katere so vredne tega denarja) navdušen. Svetijo veliko bolje od česarkoli, kar so doslej imeli oziroma uporabljali.

Med njimi je kar nekaj takih, ki so kakšno (ne nujno zelo poceni) lučko kupili sami, na podlagi reklam na facebooku ali bombastičnih opisov na aliexpressu, ali tudi kar v hoferju ali v kateri od "kitajskih" trgovin v živo. In se potem vsi po vrsti presenečeni, ko jim pokažem, kako je videti dobra lučka za 10-15 evrov.

Ampak da se ne bom delal preveč pametnega - tudi moja prva lučka z ledico je bila tista "slavna" z zumom (na 3xAAA), pred leti kupljena v Hoferju.

Pa saj moja tudi, davno nazaj kupljena na DX (DealExtreme). Ta ali pa Sipik SK68 (ti bo tudi znana, če je boš pogoogla).
Pa ziher imam še kakšno s tisto kockico od zooma kje :) Zato pa vem, kakšen crap je.

Sem se pa tej temi aktivno priključil, ko sem iskal solidno malo lučko na AA baterijo, pa mi živa duša ni mogla dati drugega nasveta kot, pozabi na AA crap, kupi 18650. O, saj sem jih kupil, na tono, ampak jaz sem res želel malo AA lučko. No, pa ni šlo, se niso dali :) 18650 or die!
No, potem z leti sem pa naletel tudi na nekaj solidnih AA/14500 lučk :)

Imam pa tudi AKOray K-106 CREE Q5-WC - ena prvih novodobnih lučk, ki je pomenila spremembo standarda, prehod iz AA na 14500. S klasično mini tubasto obliko, ki so jo začeli posnemati "vsi". Nekateri (TrustFire F20 Cree Q5-WC napr. - to imam tudi) so šli celo korak dlje in jo kopirali v celoti :)
Na splošno se mi zdi, da so te stare lučke na ledico kopirane s strani 101 kitajcev. Pred dnevi sem ravno bral članek, kako se neko podjetje iz Šenzena desetletje in več tožari za brand Ultrafire z ostalimi generiki, ki ravno tako limajo nalepko Ultrafire na njihove crappy baterije.
Samael != Samuel

To je kitajska "komunistična" filozofija. Če ena (kitajska) firma naredi dober izdelek, ali uspe prodreti s svojo blagovno znamko, to razumejo kot "skupno dobro" in začnejo to vs delati. Če se jim morda še zdi, da ponaredki zahodnih znamk niso čisto zakoniti, pa se jim kopiranje kitajskih izdelkov zdi najbolj naravna stvar pod soncem in ne morejo razumeti, kaj bi bilo s tem narobe.

Moja prva lučka pa je bila Xtar.
Niti ni bila tako poceni. Morda se še kje skriva...

Sedaj so bolj znani polnilci Xtar.

Imajo pa očitno tudi nekaj lučk:

https://www.xtar.cc/flashlight.html

Ne vem ali je stran legit...

Prva, ki sem jo sam kupil, je bila klasična 2xAA maglitka (s ksenonsko žarnico). Je videla kar nekaj sveta.;)

Še prej sem pa imel neko na ploščate 4,5 voltne baterije, če sem fotru obljubil, da bom zelo pazil, mi je pa posodil nemško "vojaško". Pertrix No. 510 (na katero še sedaj zelo pazim;) ). Mimogrede, ima tudi zum.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Moja prva kitajska je bila nek noname na 2xCR123A, brez zooma, neke sorte reklamna zadeva višjega ranga. Svetila kar konkretno v primerjavi z 2D Maglite. Ker pa je bila na 2xCR123 to ni imelo nobenega smisla in sploh ne vem kje je svetilka končala.

Prva prava el cheapo je bila pa že plod raziskave, Ultrafire C3 2xAA.
https://www.candlepowerforums.com/threa...

Sedaj ko sem tole prebral z nekaj več kilometrine vidim da sem dobil eno izmed poznejših loterija varjant, spomnim se da je imela precej hud termal throttle do te mere da je svetila bolj na nivoju navadnih 2xAA svetilk iz praška.

Prav prva svetilka je bila pa seveda kot pri Okapiju, Maglite 2x AA, modre barve z etuijem.
Ima počen reflektor in je brez žarnic :))

Zgodovina sprememb…

knap ::

zgoraj omenjena WK03 je bila že velikokrat za 9,99 USD, malo več z baterijo
ni dvoma, da se bo znova pojavila po tej ceni. wurkkos ima akcije 365 dni na leto...:D

---------------

Samael, ta 14500 bi bila morda za tebe:
:D

Convoy T6 AA 14500 flashlight
https://convoylight.com/products/convoy...

manjši popust:

lahko dobiš z SFT-25R ledico

LP

Tudi T5 sploh ni slaba, 1x14500, nichia 519A high CRI 3000K, zakleneš na single mode 100% in je luštna EDC svetilkica

Zgodovina sprememb…

lubej1 ::

če prav razumem, je ta T6 nova lučka:

https://www.reddit.com/r/flashlight/com...

knap je izjavil:

Samael, ta 14500 bi bila morda za tebe:
:D

Convoy T6 AA 14500 flashlight
https://convoylight.com/products/convoy...

Ma kje. Meni je ves point 14500/AA lučke, da je majhna, manjša kot naprimer 18650, pa še vseeno dokaj zmogljiva. Da jo daš v žep recimo, pa te pri tem ne moti. Zdaj se pa pojavlja cel kup 14500 lučk z obsegom reflektorja, ki pogosto prekaša celo 18650 lučke. Hard pass.

Tisti dve zgoraj oz. stran nazaj sem omenil samo, ker sta z dvema AA baterijama precej standardne oblike, ki so jo ljudje navajeni, ker sta vseeno boljši kot recimo Varta, ki jo v Šparu dobiš pakirano skupaj z njihovimi baterijami, pa ker sta ob tem še poceni, pod 10USD. Sam ju kljub temu ne bom uporabljal. Ali je mala (1x AA/14500 & AAA) ali pa konkretna (18650, 21700).
Samael != Samuel

Samael je izjavil:

Ali je mala (1x AA/14500 & AAA) ali pa konkretna (18650, 21700).

Kakor se vzame. Recimo ta nova Wuben X2 Pro je razmeroma majhna, ker sta bateriji (AA/14500) vzporedno postavljeni. Dolga je 9 cm, kar je samo malo več od teh malih 1x14500 (okoli 8 cm) in manj od malih 18650 (ki so okoli 10 cm). Ker ima 2 bateriji, je zmogljivejša od lučk z eno malo baterijo. Ker sta bateriji vstavljeni vzporedno, deluje tudi samo z eno samo baterijo (AA ali 14500).

Tako da sam format oziroma konfiguracija (2 vzporedni mali bateriji) je videti zelo priročno/uporabno za žepno lučko. Dodatne ledice in funkcije pri X2 Pro so druga stvar in bo treba še videti, koliko je to res uporabno. Verjetno je pa samo vprašanje časa, kdaj bo kakšna firma naredili neko bolj osnovno lučko brez dodatnih funkcij v takšnem formatu, za recimo 15 evrov.

Jah, ok. To so zdaj robni primeri. Lučka, ki jo omenjaš je malce posebnež, ki jih najbrž v tem formatu nimaš prav veliko, če sploh. Pa tudi prav poceni ni. Težko posplošiš na EDC uporabo.

Saj kakšen zanimiv primer zbrskam tudi sam. Recimo pred leti nas je enih par s tu kupilo ON THE ROAD U18. Lučka na 18650 baterijo, ki je kljub vgrajenemu polnilcu tako mala, da se po dimenzijah kosa z marsikatero 14500 lučko, te ki jih omenjam zgoraj, jo pa zaradi velike glave, triple led, ipd... po dimenzijah celo prekašajo.
Sploh pa pri EDC ni samo da je malo, ampak da je na splošno v žepu neopazno, nemoteče, lažje (pa hkrati vseeno ni zgolj obesek za ključe), ergo ena AA/14500 baterija imho ravno prav. Pač meni, za mojo uporabo. Ker pogosto lučka ni edina stvar, ki jo ima človek v žepu.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

Mimogrede, danes sem pri nkonu naročil nekaj Samsung INR18650-35E baterij (precej ugodna cena btw.), pa jih je na moje presenečenje že odposlal (preko GLS-ja). Odkar pomnim, se mi zdi da tip mečka dneve in dneve. Kdaj tedne. Skratka, tokrat kul.

Btw. ugotoviti skušam razliko med tema dvema, pa mi ne rata.

https://eu.nkon.nl/rechargeable/li-ion/... €3.50
https://eu.nkon.nl/rechargeable/li-ion/... €2.99

Ne ene, ne druge niso refurbished oz. reclaimed iz razdrtega power packa (tudi te ima sicer naveden na strani https://eu.nkon.nl/rechargeable/li-ion/... ), edino kar je, da imajo tiste malce dražje navedeno "Year of production middle of 2023", cenejše pa ničesar.
Nkon običajno leto produkcije navaja pri nekoliko starejših baterijah, tako da izgleda, da so cenejše mogoče celo novejše al kaj jaz vem. Mogoče jih je dobil iz drugega vira.
Je pa oboje precej kul cena za to baterijo.
Samael != Samuel

Samael je izjavil:

Jah, ok. To so zdaj robni primeri. Lučka, ki jo omenjaš je malce posebnež, ki jih najbrž v tem formatu nimaš prav veliko, če sploh. Pa tudi prav poceni ni. Težko posplošiš na EDC uporabo..

Saj sem lepo napisal, da so dodatne funkcije, ki jih ima X2 Pro, druga zgodba - pomemben je format, konfiguracija. Se pravi, dve vzporedno postavljeni mali bateriji. Lučka je zaradi tega bolj ali manj enako dolga in enako debela kot lučke z 1xAA baterijo, samo 2x širša je. Ampak pri stvareh, ki jih nosimo po žepih, je glede priročnosti najpomembnejša dolžina in debelina, širina pa manj. Pač, ploščato stvar lahko zlahka daš v vsak žep, dolge ali debele pa ne moreš.

Prednost dveh baterij je pa, da lučka močneje in/ali dlje sveti. Jasno, če je lučka z eno baterijo za tvoje potrebe popolnoma dovolj svetla, oziroma zdrži dovolj časa, potem seveda takšne z dvema baterijama ne potrebuješ. Ampak če ni, je pa taka lučka z dvema vzporednima 14500/AA lahko za marsikoga bolj priročna za vsakodnevno rabo od (nekaj debelejše in daljše) lučke z 18650. Pa še združljivost z AA imaš.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

mp5 ::

Pozdravljeni!

Danes sem dobil obe svetilki s2+ in c8+. Hvala za vse nasvete. Svetilki sta odlični. Za okoli 65€ sem dobil dve svetilki in 3 baterije. Zelo zadovoljen. Lp

Zdaj je čas, da nadaljuješ z novimi lučkami.:)) Npr. Sofirn, Wurkkos..., potem pa še kaj dražjega, npr. Noctigon, Emisar... ;)

----------

Samael, kako pa ti izgleda nova T7:

https://convoylight.com/collections/new...

Samo nekaj kos na zalogi, težave z stikalom...

Ni vredu? :D

gregor je izjavil:

Samael, kako pa ti izgleda nova T7:

https://convoylight.com/collections/new...

Samo nekaj kos na zalogi, težave z stikalom...

Ni vredu? :D

Minimalistični dizajn mi je všeč, ampak po mojem ne bi prišla v ožji krog uporabljanih. Najmanj kar upam je, da je magnetni pokrovček zraven opcijski - čeprav ne deluje tako. Pa ne, da kdaj ne pride prav, ampak vseeno.

Kar me zmoti so pa spet dimenzije in teža.
Ta 14500 lučka s premerom 20 - 22mm (nekaj tega najbrž tudi na račun integriranega polnjenja), dolžino 94mm in težo (brez baterije) 46.2g (recimo Lumintop tool AA/14500 je pol lažja) je že precej v rangu 18650 lučk.
A ni potem skoraj bolj smiselno s seboj nositi 18650 lučko (kjer sicer baterija doda svojo težo) z vsaj 3x večjo kapaciteto baterije?
Kar mi pa je všeč je pa stransko elektronsko stikalo. Čeprav imam zdaj že kar nekaj 14500 lučk, ki premorejo stransko stikalo, se mi zdi, da je proizvajalcem še vedno lažje/ceneje v te male lučke vgrajevati mehansko repno stikalo, ki mi pri mali lučki ni tako praktično kot stransko.

Sem našel eno crappy sliko (nimam pojma katerega shitty Xiaomija sem imel takrat, da je delal takšen zmazek) mojih 14500 lučk iz mislim da šest let nazaj. Tudi od teh, jih vsaj polovico danes ne bi ravno nosil po žepih.

Samael != Samuel

tebe pa je res težko zadovoljiti :))

kaj pa TS10?
ta pa je res izredno majhna, imam doma rčečo varianto, dejasnko precej manjša, kot izgleda na slikah

ena ledica
https://www.wurkkos.com/products/%E3%80...

tri ledice
https://www.wurkkos.com/products/ts10v2...

ta druga je bila pred kratkim za 13 USD z baterijo...

LP

AAA je še bolj fajn!

Astrolux A01 Copper Nichia 219B

Aja cena, sitnica, 8EUR @2017

Zgodovina sprememb…

gregor je izjavil:

tebe pa je res težko zadovoljiti :))

Ni to. Pač izbiro imam ane. Če imaš 20 ali več različnih lučk na 14500 baterijo, potem pač veš, katere so ti ljubše, uporabnejše in zakaj. Vedno lahko dodam še kakšno k zbirki, ampak če že vnaprej vem, da je ne bom nikoli uporabljal, ker mi je deset drugih boljših, je mogoče ni smisel kupiti.
Tu pa tam me vseeno premaga radovednost, me zamika nakup zaradi kakšnega drugega detajla ali dveh itd (saj pri takšni količini lučk je že vnaprej jasno, da ne bo prav vsaka stala napolici ali v žepu jakne), ampak načeloma se pa marsikje že vnaprej vidi, zakaj določena lučka nima šans napram ostalim, bi bila tudi slaba izbira jo komu dati (kot je napr. TS10), pa me potem niti ne zanima.

gregor je izjavil:

kaj pa TS10?
ta pa je res izredno majhna, imam doma rčečo varianto, dejasnko precej manjša, kot izgleda na slikah

To sem pa že povedal, da ni šans. Tripple led (1650lm, 1400lm, 900lm, 580lm...) na low capacity 14500 je joke. Pa še aux ledice - zdi se da so vanjo stlačili vse možno, pri tem malce prišparali (tipičen wurkkos) na el cheapo Meco XPE-Q5 - like dizajnu in naredili nekaj, kar je ponovno bolj "novelty" ne pa workhorse "utility" lučka.
Saj, kar se majhnosti tiče imam/o tudi lučke na AAA/10440 baterijo. Ali pa celo 10180 (precej brezvezna baterija, ki je ne proizvaja noben priznan/znan proizvajalec). Nosiš s seboj pa vseeno večino časa tisto, kar ti najbolj ustreza, ti je najbolj optimalno.
Človek kdaj pa kdaj uporabi lučko po navdihu tudi če ni optimalna, dovolj je, da mu je zgolj všeč, na splošno pa najbrž vsaj večina, ki ima izbiro, večinoma uporablja nek workhorse kompromis, ki mu na pretežno večino okoliščine najbolj ustreza. Lučka ali dve tako na leto vidijo več uporabnosti, kot ostalih deset.

Pa Astrolux A01 keychain lučka, ki jo je prilimal @matobeli zgoraj, tudi najbrž ne nosi nihče in smo jo konec decembra 2017 :p kupili zgolj kot cenovno ugoden "novelty" - kar večina bakrenih lučk tudi je. Ima sicer eno najbolj priljubljenih ledic ever, ampak baker je pač prevelika utež, da bi jo nosili s seboj. V rangu keychain lučk imamo preprosto (veliko) boljše izbire.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

https://www.wurkkos.com/products/%E3%80...

ta ima eno ledico, dokaj nova zadeva, boš moral nabaviti, seveda se samo hecam :));)

https://www.stephenknightphotography.co...

prispela je TS26S lučka za Wurkkos GAW ...

všečna igrača ;)

Kul je videti :)
Samael != Samuel

AngelOfDeath ::

Po informacijah, ki sem jih dobil tu sem nabavil wurkosa 01c
uporabnica je trenutno zelo zadovoljna.

Sem pa opazil da ima astrolux samo eno tako primerno lucko

pri convoyu pa si jo moraš sam sestavit a zal nimam znanja za to.
edit: Slovnica

Convoy ti komot proda sestavljeno lučko, kaj pa si gledal?

Verjetno s sestaviti misli izbrati ledico (običajno je več opcij) in UI (klasičnega 3/5 stopenj ali tistega novejšega) :)
No pa nekatere Convoy imajo tudi opcijo izbire števila 7315 regulatorjev.

@AngelOfDeath, saj lahko vprašaš, ti bomo že povedali, kaj so plusi in minusi enega ali drugega.
Po večini je razlika samo, da ene ledice bolj fokusirano nesejo dlje, druge pa razširjeno osvetlijo več prostora in pa da so ene tople barve (težijo proti rumenkasti svetlobi), druge bolj hladne barve (težijo proti belkasti svetlobi). V osnovi so okej vse, tako da če nimaš prav specifičnih preferenc, je precej vseeno kaj izbereš.
Pa da en UI deluje s klikom med tremi različnimi stopnjami low/middle/high svetilnosti (+ blinkanje, ki se lahko izklopi), drugi je pa malce bolj zakompliciran, omogoča pa več nastavitev (pišem na pamet oz. na splošno, odvisno od specifične lučke).
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

mp5 je izjavil:

Pozdravljeni!

Danes sem dobil obe svetilki s2+ in c8+. Hvala za vse nasvete. Svetilki sta odlični. Za okoli 65EUR sem dobil dve svetilki in 3 baterije. Zelo zadovoljen. Lp

Aja, pozabil sem te vprašati, kateri UI pa imaš? Novejšega kompleksnejšega z večjim naborom opcij ne poznam, če imaš pa starejšega 3/5 pa lahko preklopiš med dvema opcijama (povsem izklopiš opcija blikanja, ki je pogosto nadležno ali pa jo ponovno vklopiš).

- 3 Modes: Low 5%; Mid 40%; High 100%;
- 5 Modes: Low 5%; Mid 40%; High 100%; Strobe; SOS)

Ko preklopiš na LOW počakaj par sekund, da svetloba za moment zautripa (bodi pozoren - boš videl rahle "blink"). Takoj po tem pritisni na gumb in drži prst gor kakšni 5 - 7 sekund, pa boš preklopil na drugi mode.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

Wurkkos GAW 2024:

Wurkkos podarja lučko, božično novoletni GAW - 2024

Čim več vas sodeluje, tem bolje. :)

-------

Po dolgem času še nekaj slik tepiha :D in seveda lučke:

Wurkkos TS26S
https://imgur.com/a/fJwVeLA

Za vzorec:

Veliko več slik pa na zgornjem linku.

LP

lubej1 ::

odlično, hvala!

............

Nova lučka:

Astrolux(R) MF07 7*SFH55.2 LED Powerful Search Monsters Flashlight with 46950 Battery 21000LM Max 618M Throw Flashlight 15 Days Runtime Type-C USB Rechargeable Powerful LED Torch for Outdoor Adventure Hiking Camping Searching Fishing - Suction Cup

https://www.banggood.com/Astrolux-MF07-...

Astrolux MF07 21000LM 618M Monsters Flashlight Released

- With one 32000mAh 46950 Battery,USB Type-C Two-Way Fast Charging
- Support Android mobile app control(Some phone models or regions may have limitations.)

Coupon code:BGCMP318

The Astrolux MF07, equipped with 7 SFH55.2 LED chips, it delivers an impressive 21,000 lumens of brightness and a beam distance of 618 meters, making it ideal for search-and-rescue missions and outdoor adventures.
The flashlight features user-friendly functionalities such as stepless dimming, brightness memory mode, and a five-click lockout function, ensuring convenient and safe operation.