» »

Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?

Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?

Temo vidijo: vsi
««
179 / 318
»»

Okapi ::

Stikalo je izjavil:

Lej oprosti nimaš prav, ta kitajska lučka je rip off, zmazek. Neuporabno. Realna cena 20€.

:)) Sedaj si odlično opisal Led Lenser. Lučke, narejena na Kitajskem, vredne recimo 20 evrov, prodajajo po 3-4x ceni naivcem, kot si ti.

hunter01 ::

Meni osebno je super, ko se vsake toliko pojavi kak LL fanatik - prav popestri temo :)

Okapi ::

Kaj se je pa z Maglite fanatiki zgodilo? Izumrli?;)

matobeli ::

Ej tukaj se kregamo katera je boljša, v resnici pa imajo skupnega samo to da svetijo, za nas privat potrošnike so marsikatere zadeve nepomembne, druge bolj.

LedLenser ima veliko zadev ki jih kitajci nimajo in obratno.
LedLenser je uveljavljena firma ki ima vse goodije uveljavljene firme, kar je za poslovni segment bolj bistveno od performanca.

Kitajci na drugi strani imajo nižjo ceno, boljši performance in toliko modelov da vsakemu individualistu nekaj pride prav.

Šef je tudi pristaš ledlenserja in ga razumem zakaj, ni problema vzet na firmo ker odbiješ ddv in daš v stroške, garancija je dolga, nekoga se lahko pokliče in ponujajo good enough performance za delo.

Meni osebno pa ne ponujajo tistega kar bi res želel od luči. V resnici bo moje delo 99.9% enako z katerkoli varjanto.

Če se primerja z PCji, LedLenser je HP workstation, kitajci so custom built gaming rig.

Beseda o Klarus XT12S: to je rang vojaške taktične svetilke, dvojni knof za instant strobe, tail switch, barvni nastavki,...
Mogoče to ne pomeni veliko navadnemu uporabniku, ampak enakovredne svetilke priznanih proizvajalcev se prodajajo krepko čez 100eur (npr. surefire), da ne govorimo o dodatkih ki cebo dvignejo prej na 200+eur.

Primerjat tak tip svetilke, ki jih ni ravno veliko, z svetilko tipa X7R je neprimerno mer primerjamo VR ready gaming PC z RGB osvetlitvijo z thinkpad prenosnikom.

Pa še nalo o tem zakaj se nismo v podjetju odločili za LL ampak nitecore (NU10), kljub temu da je na koncu razlike kakšnih 10eur na svetilko: LL ne ponuja delavne svetilke z high CRI (pride prav štromarjem) ki ima integrirano baterijo z USB polnjenjem, ki je dovolj lahka in enodelna (nima baterije ločene), sploh pa ne ponuja svetilke ki nima usmerjenega snopa. Meni nič ne koristi 200m snopa če so žice 5cm pred nosem.
Vse kar je led lenser ponudil je zoom svetilka z polnjennem preko usb kjer moraš olupit celotno zadnjo stran, ni high CRI, je težja, kljub skoraj enakim lumnom in trajanju baterije, ima samo en knof za izbiro on/off/programi in je v resnici slabše kakovosti glede izdelave ohišja.

P.s: maglite 2D (niti ni led) je še vedno v predalu avta, ampak njena velikost in robustnost je bolj primerna za razbijat glave kot svetit okoli.

P.p.s: Kdaj nardimo en st lučkarski showoff nekje izven civilizacije? :D

matobeli ::

Še dodatek k zidu:
To da LL ponuja 2200mAh baterijo zraven svoje svetilke je kakorkoli pogledaš ali obrneš samo patetično. Ampak nič manj patetično da obenem ponuja 3.400mAh baterijo za 25eur.

Vsi znamo kupit 3.4Ah japanezarsko baterijo iz nkon.nl za ene 3-4eur.

Okapi ::

matobeli je izjavil:

Šef je tudi pristaš ledlenserja in ga razumem zakaj, ni problema vzet na firmo ker odbiješ ddv in daš v stroške,
A ker če uvažaš iz Kitajske pa to ne gre, ali kaj?

Garancija je do neke mere prednost Led Lenserja, vsaj dokler zadev malo ne preračunaš in vidiš, da je ceneje, če kupiš 30% več svetilk, da nadomeščaš pokvarjene, in se požvišgaš na garancijo. Pa se tretjina lučk sigurno ne pokvari v garancijskem roku.

"Prednost" Led Lenserja je samo v tem, da če moraš kot firma objavit razpis, se poceni Kitajci nanj ne bodo prijavljali, ampak samo EU firme s 500% maržo na kitajske svetilke.

gregor ::

Jaz moram nujno kupit nekaj LL lučk :))

Še glede convoy h1 čelke, ki je zgoraj omenjena, convoy lučke so poznane po dobrem razmerju med ceno in kvaliteto.
Niso to vrhunske lučke ampak za npr 20 eur tudi ne moreš dobit vrhunske lučke.
Za njih so velikokrat na BG in GB akcije, ki ceno precej znižajo.

Vsekakor je na tisoče zadovoljnih uporabnikov convoy s2+, c8, c8+, L2, L6, sedaj so prišli novi modeli M21A, M3, S21A... nove SST ledice itd



Da ne govorimo o L6 lučki, fantastična lučka za cca 45 eur.

Convoy L6
https://imgur.com/a/APPCj3i
4000+ lm brez step down



ostale...

Convoy S2+ desert tan
https://imgur.com/a/zvHpd

Convoy S2+ red
https://imgur.com/a/HV8lt

Convoy BD06
https://imgur.com/a/e3hkU

Convoy C8
https://imgur.com/a/gcD7S

Convoy C8 holster, Convoy S2+ holster
https://imgur.com/a/g2md8

Convoy C8 silver
https://imgur.com/a/xIyiy

Convoy C8+ (C8)
https://imgur.com/a/fZcU9Dg

Samael ::

Stikalo je izjavil:

- ni garancije

Drži. S kitajci se je težko zajebavati, če je treba po nekem daljšem času karkoli reklamirati. Tu ima krepko preplačan Led Lender prednost.

Stikalo je izjavil:

- praktično je dražja, brez carine 92 USD

Ne drži. Če ne bi bil zabubljen v svoj prav, bi videl, prebral, da prav nihče tu ni dal čez 55USD za to Klarusovo lučko, kar je konkretno manj, kot si dal ti za svojo v vseh pogledih inferiornejšo lučku. Kot bi se jaz obešal na to, da je priporočena cena omenjene LL lučke cca 200USD. Pa vseeno nisi dal toliko, a? No, pa si jo vseeno krepko preplačal za to, kar ponuja ...


Stikalo je izjavil:

- šarast izajn, osti robovi, sponka je čudna, ne predstavljam si kako imam lahko to v žepu

Dizajn Klarus XT12S za ta tip (throw lučk) je fantastičen. Na trgu ni prav dosti svetilk, ki bi imeli takšen throw in kljub temu obdržali kompaktnost. Saj se zavedaš, da je LL daljša, težja in debelejša? Aja, reklamne Led Lenser slikice ane ... Ali pa te je mogoče zmotil tactical ring pri repu lučke na sliki? To je del dodatne opreme v paketu, ki ga daš gor v primeru da imaš potrebo po tem, ampak to si ti gotovo vedel ane, pa kaj ti bomo mi to zdaj razlagali :))

btw. nisem še videl lučke na trgu, ki bi imela tako grozeno sponko, kot jo ima Led lenser P7R. Holy crap ... daj povej mi, a nas zajebavaš, ko omenjaš sponko? A je ta orjaški pajser (!!!) dejansko daljši, kot cela dolžina svetilke ali pa gre za optično prevaro na slikah? v vsakem primeru izgleda obupno. A se bojiš, da boš lučko z normalnim clipom, kot ga ima XT12S izgubil? :)


Stikalo je izjavil:

- torbica je 2x slabše kvalitete na prvi pogled.

Pa res, Klarusova tobica za lučko nima okrasnih rdečih šivov in napisa Led Lender gor. Ah, ti šment ...


Stikalo je izjavil:

- svetilka nima nastavljivega fokusa??? a si ti nor? Sem kaj zgrešil?

Tako je, zgrešil si. Vsaj zdi se mi no, da si zgrešil in nisi povsem nor :) Dizjan in sodobnejša XHP35 HI D4 throw CREE ledica v Klarusovi lučki omogoča daljši throw (fokusiran snop seže dlje), kot tvoja s fokusom (kar so ti že pojasnili, je običajno lastnost budget lučk za 4 eur, ki tako kompenzirajo za slabo optiko in še slabšo ledico ). Mislim, kdo v 21 stoletju še kupuje zastarele lučke s fokusom no? XHP35 HI da od sebe tako več outputa, kot tudi seže dlje. Ni potrebe po kompenziranju s fokusom, ki je s prihodom sodobnejših ledic, leč itd... kot deprecated praktično izumrl.


Stikalo je izjavil:

Takole na hitro, če res nima fokusa, gnil špičast dizajn, nerealni podatki, če bi naredil še meritve bi lahko dekariral res veliko smet. Nisem nek fen LL, P7R ni nič posebnega, ampak tole, ko si ti nalimal je pa navaden drek, pa še dražji kot LL. Neverjetno


Pa res neverjetno, kako nekdo zarije glavo v rit in noče videti, slišati, sprejeni, nič drugega kot svoj lasten glas in zagovarja praktično v vseh pogledih inferiornejši produkt za katerega si plačal konkretno višjo ceno.

Tu sem opazil še par hecev poleg obupnega LL clipa. UI, ki ni povsem nepomembnen faktor ... ja Karusov je konkretno superiornejši. Se strinjaš? Teža? Klarusova je lažja. Leča? Durable Tempered Glass with anti-corrosion AR coating. Ne vemo kaj točno ima LL. V bistvu se zelo malo ve, kakšne komponente ima LL, ampak to kar ne skrivajo, ni ravno navdihujoče. IP-Class faktor? Klarusov IPX8 vs Lenserjev IPX4. Lahko bi nadaljeval ...

Še enkrat te bom prosil. A lahko navedeš, katere vse so te kitajske lučke, ki so te razočarale in koliko si plačal za vsako? Me zanima iz radovednosti.

Namreč, tvoja logika, ki smo jo imeli zgoraj možnost prebrati je: "dal sem 24$ za neko Convoyevo lučko (btw. Convoy je za svojo ceno working horse), pa nisem bil najbolj srečen z njo, ker se mi ob otipu nje niso naježile kocine, zdaj imam pa lučko v vrednosti nekih 30EUR za katero sem dal 100EUR in ne bi mogel biti srečnejši".

Stikalo je izjavil:


Zeloo močno dvomim, da ma notri to baterijo:
https://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-s...

A kar dvomiš? Saj ne, da jih prodajajo tudi napr. na batteryjunction, ki je v .us nekaj takšnega kot .nkon pri nas v EU, torej fake baterije no-go. Pa da so jih prodajali na nkonu tudi?
Saj veš menda, kaj je to battery repack, ane? Ja, to ti gotovo vse veš, kaj ti bomo tu mi to razlagali te reči, aneda :))

Tule imaš specification list baterije (sposojeno z batteryjunction strani): https://sep.yimg.com/ty/cdn/theshorelin...
In tule random capacity test nove baterije (na drugo, tretje polnjenje običajno pokaže še nekoliko več):



In ja, patetična baterija v Led Lenserju ja... kdaj za vraga si pa kupil to lučko? 15 let nazaj? Namreč takšna (cca 2100mAh ob zadnjem merjenju) je TRENUTNA kapaciteta mojih Sanyo UR18650ZT 2650mAh baterij pobranih iz cca 10 let starega Toshibinega laptopa. Kdo pri zdravi pameti še prodaja 100EUR lučko z baterijo, ki je danes vredna recimo... 2 eura max?

In konec koncev ... LL (če pustimo detajle, kot je tisti obupni clip, predpotopba baterija itd...) ni tako zelo obupna. Pač, če bi bila nekih 30 EUR. Tako pa ... ne nabijaj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Samael ()

Samael ::

V nkon.nl ne dvomimo, ane ... ali pa boš za voljo svojega argumenta (ker ja, ti boš pa ja že vedel, vsi ostali, vključno z nkonom, pa nimamo pojma, aneda) začel mleti svoje oslarije tudi v tem primeru?

https://eu.nkon.nl/klarus-18650-3600mah...

Ta je sicer z dodanim USB portom, ampak evo ... to so bile v osnovi prve 3600mAh baterije na trgu (by Sanyo/Panasonic). En čas jih je bilo zelo težko dobiti v maloprodaji, ker je takrat večino pokupil Tesla. Poleg Klarusovega repacka se je dobilo še Orbtonicev in Keeppower repack (teh istih Panasonic NCR18650G 3600mAh) baterij, to je bilo pa več ali manj vse.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Samael ()

gregor ::

Samael, ali se še kje dobi ta klaruska za 55 usd :D;)

-----

Andrej, naredi si uslugo in kupi nekaj dobrih kitajskih lučk. Lahko začneš z Convoy in nadaljuješ z ostalimi znamkami.
Ali pa vzameš npr Astruilux FT03 za cca 30 eur + baterija, ter nato narediš primerjavo z LL.

Astrolux FT03 Luminus SST40 Flashlight Review
https://zeroair.org/2019/04/13/astrolux...

https://imgur.com/a/9sq3DVH

ali pa pogledaš npr emisar lučke:

Emisar D4
https://imgur.com/a/2hZd5
Emisar D1S
https://imgur.com/a/JstwT

https://intl-outdoor.com/index.php?main...

itd

LP

Samael ::

Pobrskaj tiste banggood večmesečne strani z lučkami s 30% off popustom. Običajno so tam Klaruske s 30off popustom skozi celo leto. Ali pa če perci al kdo je nazadnje kaj kupoval ve bolj točno? Sam nisem tega čekiral že mesece.

perci ::

Za xt12s sem že več kot 5krat uporabil BLF kodo. Ni pa objavljena, ker je kao Group buy. Bom poiskal kodo, nazadnje sem jo februarja naročil.

gregor ::

saj ni panike, je verjetno ne bom nabavil ker sem v tej zimi že preveč $$$ dal za lučke :)
sem pa na hitro probal nekaj starih kod za to lučko in so že potekle

LP

perci ::

Probi tole - mora delat.
FXT12S

matobeli ::

No, pred sezono bo pa res potrebno še kakšno nabavit, recimo...

BLF LT1 Lantern Project

Zadeva bo kmalu ready, za 50$ bo možno dobit moderno, kvalitetno in močno lanterno. Trenutno 1600 ljudi na interest list 8-)

koyotee ::

matobeli je izjavil:

No, pred sezono bo pa res potrebno še kakšno nabavit, recimo...

BLF LT1 Lantern Project

Zadeva bo kmalu ready, za 50$ bo možno dobit moderno, kvalitetno in močno lanterno. Trenutno 1600 ljudi na interest list 8-)


Ja to pa tudi jaz čakam že en cajt :) škoda ker ni led lenser ;((
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Samael ::

koyotee je izjavil:

matobeli je izjavil:

No, pred sezono bo pa res potrebno še kakšno nabavit, recimo...

BLF LT1 Lantern Project

Zadeva bo kmalu ready, za 50$ bo možno dobit moderno, kvalitetno in močno lanterno. Trenutno 1600 ljudi na interest list 8-)


Ja to pa tudi jaz čakam že en cajt :) škoda ker ni led lenser ;((

Ja, še tega nam je treba ja ... da boš pol pisal, kako je ta lučka za $300 boljša od vseh kitajski $30 lučk ... in razlagal, da če ne verjamemo, da je že embalaža na oko vsaj 2x kakovostnejša od embalaže kitajskih lučk :))

koyotee ::

Pazi LL uporablja Xtreme LED!!!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

gregor ::

perci je izjavil:

Probi tole - mora delat.
FXT12S


res deluje:

Order Subtotal: US$92.06
Coupon Discount: US$31.30
Grand Total:US$60.76

žal malo previsoka cena, za 55 usd bi jo morda vzel :);)

hvala

LP

koyotee je izjavil:

Pazi LL uporablja Xtreme LED!!!


to je LL ledica, izredno zmogljiva, ni da ni ;)

matobeli je izjavil:

No, pred sezono bo pa res potrebno še kakšno nabavit, recimo...

BLF LT1 Lantern Project

Zadeva bo kmalu ready, za 50$ bo možno dobit moderno, kvalitetno in močno lanterno. Trenutno 1600 ljudi na interest list 8-)


če na kampiram ipd, zakaj bi lahko uporabljal to zadevo?
še nisem na listi ker ne vem zakaj bi jo lahko uporabil, doma na balkonu ne bom svetil z njo

LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gregor ()

koyotee ::

Mogoče pa rabiš it kampirat zaradi lučke, in ne lučke zaradi kampiranja :P
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

gregor ::

odlična ideja :))

perci ::

Končno prišla pošta. Zanimivo, zadeva je bila tri tedne na miru, ko sem vprašal na BG, kaj se dogaja, je prišlo v 3eh dneh.

Samael ::

Mimogrede, a pozna kdo https://www.365-plus.com trgovino?
Deluje kot slovenska trgovina s tujimi podružnicami ali pa tuja trgovina s slovensko podružnico ali nekaj takšnega.

Namreč prebrskal sem pol interneta, kje dobiti najceneje Olight S1A Baton (ki si jo že nekaj časa res res res želim) ... in zdajle zaprepadeno odkril, da se jo dobi najceneje V SLOVENIJI !!! Hecno :D Ne, ni reklama, po mojem že vsaj 20 let nisem kupil lučke v sloveniji in pred klikom na še vedno tuhtam če je to res to, kar vidim.

Shipping information
GLS (Slovenia) - 0,0 Kg - 3,46 EUR
Pošta Slovenije (Slovenia) - 0,0 Kg - 1,95 EUR

koyotee ::

Samael je izjavil:

Mimogrede, a pozna kdo https://www.365-plus.com trgovino?
Deluje kot slovenska trgovina s tujimi podružnicami ali pa tuja trgovina s slovensko podružnico ali nekaj takšnega.

Namreč prebrskal sem pol interneta, kje dobiti najceneje Olight S1A Baton (ki si jo že nekaj časa res res res želim) ... in zdajle zaprepadeno odkril, da se jo dobi najceneje V SLOVENIJI !!! Hecno :D Ne, ni reklama, po mojem že vsaj 20 let nisem kupil lučke v sloveniji in pred klikom na še vedno tuhtam če je to res to, kar vidim.

Shipping information
GLS (Slovenia) - 0,0 Kg - 3,46 EUR
Pošta Slovenije (Slovenia) - 0,0 Kg - 1,95 EUR


Če majo paypal komot probaš kaj dobiš :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Samael ::

koyotee je izjavil:

Če majo paypal komot probaš kaj dobiš :)


Nimajo. Še plačila s kreditno ne. Postopek gre lepo skozi in na mail sem dobil SWIFT/BIC podatke za bančno nakazilo. Banka je slovenska (DELAVSKA HRANILNICA) in naslov podjetja 365 PLUS d.o.o., Trpinčeva 43K, 1000 ...
Mislim, da jo bom vseeno vzel, sicer itak ne bom imel miru v duši ...

Product Price Vat Qty Amount
Olight S1A Baton
Olight S1A Baton
(11-S1A) 40,94 EUR (-45%)
22,52 EUR 22,0% 1 22,52EUR
Delivery: Pošta Slovenije (Slovenia) - 0,0 Kg 1,60EUR 22,0% 1 1,60EUR
Payment: Estimate (bank transfer) 0,00EUR 22,0% 1 0,00EUR
Total (Net): 24,12EUR
Vat 22,0%: 5,31EUR
Total: 29,42EUR

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Samael ()

koyotee ::

Meni pa Olight ne potegne, s kako zelenkasto svetlobo pa sploh ne :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Dri3r ::

Poznam 365+, sem že kupoval pri njih razne pokalice in ni bilo nikoli nobenih problemov.
dri3r

Samael ::

Nimam nobenih izkušenj z Olight lučkami, če sem iskren. V raznorazni EDC skupinah so nori na njih. Ne vem točno zakaj, ampak videti so mi kar imenitne, žal pa tudi precej drage (podobo kot tista LL zgoraj :P) Ampak tale model (v meni ljubem 14500 formatu) iz S1 Baton serije po kateri je "navdihnjenih" toliko ostalih kitajskih lučk, ki jih kupujem sicer, mi je padel v oči že pred časom, samo pač 40 eur + poštnina mi ni bilo za dati za njo.
Za 30 eur s poštnino, brez tveganja, da mi carinska poštna nabije DDV (v glavnem so opcije iz US, kjer mi za razliko s kitajske, paketi skoraj nikoli ne pridejo lepo skozi) pa mislim, da mi je vredno poskusiti oz. preizkusiti kaj Olight ponuja.
Saj veš, eno je kar človek potrebuje in drugo kar si želi :)

Mimogrede, zelo všeč mi je tudi Olight M2R Warrior (damn awesome lučka!) ampak da bi dal 90 eur... no saj o tem smo imeli ravno zadnje dni debato tu. Ne hvala :)


@Dri3r hvala, je naročeno :)

gregor ::

perci je izjavil:

Končno prišla pošta. Zanimivo, zadeva je bila tri tedne na miru, ko sem vprašal na BG, kaj se dogaja, je prišlo v 3eh dneh.


to se je meni že večkrat zgodilo, zato čakam vsaj 2 meseca preden začnem pisat pritožbe
sedaj si dobi lučko, imaš pa še odprto reklamacijo in naj ti pošljejo še 1x oz vrnejo denar, lučka zastonj ;)

to da si vprašal na BG nima veze z prihodom lučke, čisto naklučje

lp

Samael ::

Po mojem gre za tisti standardni .NL ali pa .BG tracking, v njihovem internem formatu, kjer približno veš, da naj bi bile stvari na poti, potem pa se ob prihodu vsega skupaj (jaz si predstavljam to kot cel kontejner) na Nizozemsko ali Belgijo za ene dva tedna izgubiva vsa sled, tracking pa itak ni v standardnem mednarodnem formatu, da bi se mu dalo dejansko slediti do lokalne pošte.

kumer ::

ni LL je pa ML in pazi sedaj to, za 2500 usd 8-)

https://www.ebay.com/itm/Supreme-Mag-Li...




vrhunska lučka z vrhunsko ledico za malo denarja :))

perci ::

gregor je izjavil:

perci je izjavil:

Končno prišla pošta. Zanimivo, zadeva je bila tri tedne na miru, ko sem vprašal na BG, kaj se dogaja, je prišlo v 3eh dneh.


to se je meni že večkrat zgodilo, zato čakam vsaj 2 meseca preden začnem pisat pritožbe
sedaj si dobi lučko, imaš pa še odprto reklamacijo in naj ti pošljejo še 1x oz vrnejo denar, lučka zastonj ;)

to da si vprašal na BG nima veze z prihodom lučke, čisto naklučje

lp

Načeloma se strinjam. Tudi pri meni ni to prvič. Fora pa je v tem, da je zadeva napredovala ok, potem se je pa naenkrat ustavila za 3 tedne na trackingu. Model na supportu je rekel, da je zadeva čudna in da bo kontaktiral carrierja. Dvomim, da je naključje.

koyotee ::

https://www.ebay.com/itm/Ultrafire-Flas...

Nekaj takega je pa andrejn verjetno kupil xD
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Samael ::

Daj, nasmejal si me :))

koyotee ::

Maš polnilec, pravo 4800mah baterijo, 100000lumnov, ni da ni no :D

Aja, zoom sem pozabil, to je najbolj pomembno!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: koyotee ()

Samael ::

Pa že na prvi pogled se vidi, da je torbica vsaj 2x boljša od kitajskih.
Samo še tapravo ceno je treba dati za vse to skupaj.
Ajde, recimo enih 70€.

Ali pa ne, v obloženi škatli je. 98€. To bo to.

perci ::

gregor je izjavil:

perci je izjavil:

Probi tole - mora delat.
FXT12S


res deluje:

Order Subtotal: US$92.06
Coupon Discount: US$31.30
Grand Total:US$60.76

žal malo previsoka cena, za 55 usd bi jo morda vzel :);)

hvala

LP


To je dobrih 53 EUR. Manj kot 50 EUR ni bila nikoli, zdaj je šel pa dolar malo gor...skratka, bistveno cnej ne bo :).

koyotee ::

Ja, se je splačalo kupovat leta nazaj, ko si za 1€ dobil 1,45$ :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Sycroft ::

pa sem jo dobil. L6 je prišla danes potrkat na vrata. Zadeva je konkretna, sem nekako vseeno mislil da bo malo lažja. Zdaj čakam še baterije in polnilec potem pa akcija.
Se dve slikici. Nimam tako lepe preproge, pa sem slikal kar na pultu, upam da bo "worthy enough":).


Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sycroft ()

mat xxl ::

kumer je izjavil:

ni LL je pa ML in pazi sedaj to, za 2500 usd 8-)

https://www.ebay.com/itm/Supreme-Mag-Li...




vrhunska lučka z vrhunsko ledico za malo denarja :))


Imam jaz eno tako, sicer malo krajšo srebrne crom barve , dam ugodno sploh na proti tej ceni prav za simbolično ceno, če koga zanima ima pa še skrito uporabno vrednost, ki se pokaže v bitkah .......

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mat xxl ()

Aar2rk ::

Prosim lepo, ne se delat norca iz Maglite, pa čeprav jih je čas povozil.
Z vsem kar ste napisali možakarju, ki je delal reklame za LL se strinjam, ampak pred skoraj 30 leti sem bil zelo vesel, ko mi je sploh ratalo dobiti Maglite (mislim da sem imel na 3xC), ker je bila odlična in še trpežna (za pretep je pa kljub opevanosti nisem nikoli uporabil).

Hitro se razvadimo. Kot se vidi tudi po mojem predalu z lučkami :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Aar2rk ()

perci ::

Maglite je bila top luč. Ampak žal niso držali koraka s časom.

pierch ::

Res je, 10+ let nazaj. Jaz sem svojo Maglite mini celo upgrajdal na LED, nato pa nanjo pozabil oz. založil ob selitvi. Ko sem jo nato po naključju najdu je še vedno svetila, ampak je baterija spustila tako, da se je "zalimala" na ohišje in mi je ni uspelo ven spraviti :). Na koncu sem celo prodal ta LED upgrajde kit na bolhi.
Pierch

gregor ::

kar podroben test "nemške" lučke:

http://budgetlightforum.com/node/67273

veliko slik...

Cange ::

Sneak Peek fasnga za RŽS-15SS

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Cange ()

Samael ::

Če se ti bo dalo, napiši ob priliki kaj več (po korakih) o tem projektu :) Te stvari radi vidimo/beremo tu.

bosmla ::

Tisti ki imate Astrolux FT03 kako se obnese oz. kako kvalitetno je narejena?
Vidim ugodno ceno na Banggood

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bosmla ()

koyotee ::

Cange je izjavil:

Sneak Peek fasnga za RŽS-15SS



Sm mislu da ma več, pa je "le" ~2500lm?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

perci ::

bosmla je izjavil:

Tisti ki imate Astrolux FT03 kako se obnese oz. kako kvalitetno je narejena?
Vidim ugodno ceno na Banggood

Kr v redu je narejena. Kaj več po enem dnevu težko rečem. Sem kar naročil še eno za kolega.

Samael ::

perci je izjavil:

bosmla je izjavil:

Tisti ki imate Astrolux FT03 kako se obnese oz. kako kvalitetno je narejena?
Vidim ugodno ceno na Banggood

Kr v redu je narejena. Kaj več po enem dnevu težko rečem. Sem kar naročil še eno za kolega.

Zdaj je 2USD več, kot se jo je dobilo prej, ampak ti zraven v košarico vrže brezplačno kot darilo še to nekoristno reč: 1.5x6mm Trit Vials Self-luminous 15-Years Leafage Decoration
««
179 / 318
»»