Forum » Loža » Hladilna torba z priklopom na 12/220w
Hladilna torba z priklopom na 12/220w
gibadbrasil ::
Vse več je v prodaji novih hladilnih torb ki se preprosto napolnijo z priklopom v elektriko.
zanima me kako se te torbe obnesejo,kaksna je najbolj primerna in koliko bi bilo treba odsteti za eno dobro hladilno torbo.
hvala,lp
zanima me kako se te torbe obnesejo,kaksna je najbolj primerna in koliko bi bilo treba odsteti za eno dobro hladilno torbo.
hvala,lp
guest #44 ::
"Hladilna", slišal sem da je to bolj vzdrževanje temperature kot dejansko manjšat. Mam eno doma nisem pa je neki uporabljal. Skratka jo moreš na tradicionalen način ohladit, pol pa vpalit. Če gre vse po sreči ti do pač dlje držalo nižjo temperaturo.
jest10 ::
Pri večini je na 230V nekaj višja moč hlajenja, kot na 12V.
Ko je priklopljeno na 230V počasi ohladi, če ni zunaj prevroče. Na 12V pa bolj kot ne le vzdržuje temperaturo, tako da nikar ne pričakuj hlajenja sparjenih piksen piva v teh zadevicah
Ko je priklopljeno na 230V počasi ohladi, če ni zunaj prevroče. Na 12V pa bolj kot ne le vzdržuje temperaturo, tako da nikar ne pričakuj hlajenja sparjenih piksen piva v teh zadevicah
Pyr0Beast ::
Moč enega hladilnika, hlajenje pa desetino njega.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop 220V hladilnika v avtu - razsmernik? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5245 (919) | matobeli |
» | Izdelava mini hladilnika.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7966 (7444) | krneki0001 |
» | Ali avto/coln vzge pri 11,2VOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1714 (1404) | perci |
» | Solarne celice > akumulator > hladno pivoOddelek: Loža | 3637 (3124) | reeves |
» | Agregat ( generator ) - batarija za napeljavoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4993 (4579) | stromar |