Forum » Loža » Zvonec in hupa za kolo/bicikel
Zvonec in hupa za kolo/bicikel
Bias ::
Pozdravljeni!
Sicer takšne in podobne zadeve kupujem na spletu in bi tudi sedaj če bi mi čas dopuščal, a ga potrebujem v nekaj dnevih.
Iščem namreč retro klasičen zvonec in hupo za kolo/bicikel. Lahko star ali nov, le da je retro. Mi lahko kdo pomaga z namigi kakšne trgovine v Ljubljani in okolici...konec koncev je lahko tudi v Celju ali Kranju, samo da najdem. Lahko pa mi kakšen iz garaže zaprašen zvonec proda :)
Nekaj takega
Sicer takšne in podobne zadeve kupujem na spletu in bi tudi sedaj če bi mi čas dopuščal, a ga potrebujem v nekaj dnevih.
Iščem namreč retro klasičen zvonec in hupo za kolo/bicikel. Lahko star ali nov, le da je retro. Mi lahko kdo pomaga z namigi kakšne trgovine v Ljubljani in okolici...konec koncev je lahko tudi v Celju ali Kranju, samo da najdem. Lahko pa mi kakšen iz garaže zaprašen zvonec proda :)
Nekaj takega
Bojevnik ::
Glede tiste zadnje slike ki si jo dal, a mora nujno imeti zavito cev?
Ker, če se prav spomnim, sem podobne hupe sem videl v večjih interšparih.
Ker, če se prav spomnim, sem podobne hupe sem videl v večjih interšparih.
Bias ::
Mislim, da bo tudi z nezavito cevje ok, sam takšna s to zavito meni osebno zgleda res fajn :) verjetno je tudi zvok drugačen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera miška ?!?Oddelek: Kaj kupiti | 1760 (1206) | Mitja358 |
» | Povezovanje z5500 s TVOddelek: Zvok in slika | 1193 (1074) | EvilDare |
» | Nakup ročne ureOddelek: Kaj kupiti | 8128 (7819) | Lucas |
» | Izdelki, ki se dolgo casa ne spremenijoOddelek: Loža | 2815 (2101) | Bass0 |
» | So vsi (mini)DVD-R+R-RW+RW vijolcne barve...ali so lahko enake barve kot CD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1071 (1012) | Nejc0 |