Forum » Kaj kupiti » Nekaj bolj podrobno o Eyefinity
Nekaj bolj podrobno o Eyefinity
axee ::
Pač potrebujem tretji (digitalni) priklop za monitor in se mi brani kupovati dodatno grafično (ni placa za pasivni hladilnik).
Premišljujem o ATI rešitvi ampak me zanma nekaj glede eyefinity:
se lahko izklopi da so vsi trije monitorji "en desktop", vem daje to dobro za gamerja ampak zame ni.
Premišljujem o ATI rešitvi ampak me zanma nekaj glede eyefinity:
se lahko izklopi da so vsi trije monitorji "en desktop", vem daje to dobro za gamerja ampak zame ni.
popster ::
Če vpišeš v google images eyefinity si lahko ogleaš to "sliko črez tri enkrane"
Sej to je najboljše, nevem kaj bi ti rad imel? Verjetno če boš na 2-gem monitorju dal maximize ti pač ne bo čez vse vse monitorje povečalo..
Sej to je najboljše, nevem kaj bi ti rad imel? Verjetno če boš na 2-gem monitorju dal maximize ti pač ne bo čez vse vse monitorje povečalo..
mr1two ::
Lahko združuješ namizja ali pa jih imaš posamezno(kreiraš lahko grupe, od 2h monitorjev dalje)- se pravi lahko maš klasičen extend desktop(ko maš prazno namizje na dodatnih monitorjih), group(dva ali več monitorjev se ti predstavita kot enotno namizje(start meni/karkoli je čez vse, pravtako se filmi ipd stegne čez celotno območje), ali pa clone.
axee ::
Hvala, potrebujem klasičen extended desktop, kjer maximize deluje na vsakem monitorju posebej, group ne pride v upoštev.
Hvala za odgovor.
Hvala za odgovor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trije monitori - znanstvena fantastika? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 12021 (9497) | PrimozR |
» | Eyefinity, ne dobim slike skozi DPOddelek: Zvok in slika | 3838 (3266) | huelz |
» | Nova anketa: ali uporabljate več monitorjev hkrati (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 10273 (8212) | kuglvinkl |
» | Trije monitorji eden priklopOddelek: Zvok in slika | 1325 (1183) | Wisor |
» | Eyefinity - Trije monitorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 2509 (1944) | Janac |