Forum » Elektrotehnika in elektronika » m250
m250
piromann ::
a je kje kak junak, da se je že lotil ojačevalca , ki je predstavljen na tej strani http://www.astro.uu.se/~marcus/private/...
mene ta ful zanima, pa bi vseeno rabu nekoga, ki bi mi lahk zadevo razložil thx.
mene ta ful zanima, pa bi vseeno rabu nekoga, ki bi mi lahk zadevo razložil thx.
gumby ::
kako to misliš "razložil zadevo"? saj imaš na tej strani vse, kar potrebuješ... če nisi ravno domač v lotanju in izdelavi tiskanih vezij, potem se tega raje ne loti (oz. prosi koga za pomoč, ki se razume v te stvari - in to ne preko net-a).
sicer sem pa sam enkrat izdelal podoben ojačevalec (imel je 2×2 izhodna tranzistorja, okoli 100W) in ti lahko povem, da je kar nekaj zajebancije s tem, še posebej, če boš šel plato delat "na roko", kot smo to včasih počeli
sicer sem pa sam enkrat izdelal podoben ojačevalec (imel je 2×2 izhodna tranzistorja, okoli 100W) in ti lahko povem, da je kar nekaj zajebancije s tem, še posebej, če boš šel plato delat "na roko", kot smo to včasih počeli
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč pri prenosu wifi signalaOddelek: Omrežja in internet | 784 (603) | BuzzFuzz |
» | Kakšen transformatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4735 (4094) | jjedat |
» | Transformator iz napajlnika, predelava za ojačevalnik tda7294Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3602 (3178) | jjedat |
» | Zvočniki Logitech Z-2300, zamenjava setalitovOddelek: Zvok in slika | 1667 (1484) | mareee89 |
» | katere led diode pri IC elektroniki?Oddelek: Kaj kupiti | 1402 (1150) | CCD |