Forum » Mobilne tehnologije » HTC Magic
HTC Magic
Axl Rose ::
Zelo se mi dopade ta telefon, testiral sem ga v bigbangu na hitr...
Sedaj me zanima tudi vaše mnenje, če kdo bolje pozna ta telefon ali ga uporablja...
Sedaj me zanima tudi vaše mnenje, če kdo bolje pozna ta telefon ali ga uporablja...
Ciklamen ::
Uporablja ga moj kolega, vredu zadevca, vržeš gor kak Custom ROM in imaš super napravo :) edina malo slabša stran telefona, kot pri vseh HTCjih malo starejših - kamera :)
- End of the Post ->
Pa se da dat gor android 2.0 slovenski ? :) mja za kamero vem ja... kakšne slike pa dela kaj? mi ni glih nujna kamera :)
Ciklamen ::
Če ti kamera ni nujna, potem ni sile, slike so zadovoljive :)
Am, Android pa nevem kateri se da lahko največ gor, malo poglej Modaco forum, da boš dobil informacije :)
Am, Android pa nevem kateri se da lahko največ gor, malo poglej Modaco forum, da boš dobil informacije :)
- End of the Post ->
dolenc ::
Da se 2.1
Tale je odličen. Ni pa slovenski.
Je mel pa simobil pred kratkim razprodajo in ga boš zelo teško še dobil kje.
Če ti kamera ni nujna, potem ni sile, slike so zadovoljive :)
ok potem vredu, ker se mi telefon res dopade. :) bom ja hvala ti
Da se 2.1
hvala :) je možno tudi slovenskega ne?
aja pa jih bodo mogoče še dobili ali ne ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Axl Rose ()
ja bom, vrjetno imajo v kakšnih manjših simobilovih trgovinah. Zaka pa se ne da naročit več? :S
Marc` ::
Ker so naredili razprodajo z 10 HTC Magici, ki so pošli v prvih parih urah, čeprav akcija traja do 27.8....genialno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple kupil ShazamOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 6476 (4749) | next3steps |
» | Nakup novega telefona - pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 26520 (23142) | zadetek |
» | Uporabniki "glupih" telefonov, ste tukaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12821 (10080) | Mesar |
» | Htc hero (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7532 (4600) | nejc76 |
» | Nakup digitalne video kamereOddelek: Kaj kupiti | 3489 (2736) | Calligula |