Forum » Igre » Dead space ...
Dead space ...
ripzor ::
Pozdravljeni!
Danes sem končno prejel igro Dead space. A na žalost se ne odpre niti inštalacija, temveš računalnik totalno freeza. Ali kdo ve kaj je treba narediti da bo delala ?
Hvala.
Danes sem končno prejel igro Dead space. A na žalost se ne odpre niti inštalacija, temveš računalnik totalno freeza. Ali kdo ve kaj je treba narediti da bo delala ?
Hvala.
Tr0n ::
Kaksen racunalnik imas, operacijski sistem, graficno? Lahko pozenes install kaksne druge igre? Ko das CD/DVD v pogon se ti ponavadi tako avtomatsko zazene install oz. kako sploh pozenes install?
Mislm, da se je pokazal problem. Pustil sem nekaj časa racunalnik v freezu in mi po 15 minutah pokaže error, da se windows installer ne more zagnati. Kako nej to rešim ?
Imam operacijski sisem windows 7, hp pavilion prenosnik in grafična je ATI Mobility Radeon HD 4650.
Imam operacijski sisem windows 7, hp pavilion prenosnik in grafična je ATI Mobility Radeon HD 4650.
DeeCoy ::
pr win7 je ponavad tak: greš na tist cd/dvd pogon, daš razširi, pol more bit pa na dvdju/cdju nek .exe file, npr. avtorun, al pa setup in z desno klikneš, pa daš zaženi kot skrbnik, pol pa potrdiš in bo moglo delat..
ja..., sam mi ob usakmu poskusu zamrzne celotn sistem in poj pokaže de windows installer ni na voljo.
Rotaidal ::
Ostale igre pa ti gredo normalno? Nesi kolegu, pa pri njemu sprobaj če dela. Drugače pa zamenjava.
DeeCoy ::
al pa so windowsi krivi.. poglej če je igra kompatibilna z njimi, a maš originalne windowse?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual boot (Windows 7 & Ubuntu)Oddelek: Operacijski sistemi | 1777 (1452) | softSi |
» | Battlefield 3- problemi!Oddelek: Igre | 1502 (1137) | kriko07 |
» | Izšel VirtualBox 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12161 (8564) | Jst |
» | Čudno obnašanje računalnika... HELP!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1378 (1179) | djem |
» | Napaka pri instalacijiOddelek: Pomoč in nasveti | 805 (775) | MarkV |