Forum » Strojna oprema » Računalnik crknuuuu :D
Računalnik crknuuuu :D
DeeCoy ::
No, ko računalnik pržgem, je nekej cajta črna tema, pol zapiska, in se nič več ne zgodi. zapiska pa na dolgo, ne tako kot pri normalnem bootanju.. Kira komponenta bi lahka šla? Biosovga zaslona mi NE pokaže¨!
ne, žal ni pomagalo nič! Poslušal sem kako poiska, vse, sem naredil tako kot je tam pisalo, a nisem dosegen nič!
Vse 10x probal, notr sm dau sam 1 ram, probal v vseh 4ih slotih.. edin skrbi me grafa.. tu bi lahko blo kej narobe..
Wox ::
TULE si poglej. Po moje najverjetneje grafična, but this is just shot in the dark.
Commodore 64
ja, po temlem sodeč je grafa, naj povem, da se je bios enkrat med poskušanjem že zalaufal, in se je vse prikazalo, a je zaštekalo pa petih sekundah.. A ma mogoče še kdo kako drugo idejo, ne sam da je grafa?
nuclear ::
grafično daj ven, preglej konetorje da se ni kje prah zabil, popihaj ven po 5 minutah daj noter lepo, zašravfi, pa probaj še 1x.
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
no, vse sm zemtau vn z računalnika, prklopu kr tak, na tleh in zdej se je use lepo postaul.. zdj pa backupe nardit, pol pa nzaj skp sestaut, bomo vidl č bo delal..
zgleda da se nekej pregreva, ker najprej dela, potem zamrzne, pol pa računalnik ugasnem... če ka takoj nazaj zalaufam ima spet dolg pisk pa 2-3 kratke, če pa počakam ene 5 min, pa dela, sam spet zamrzne.. pomojn je grafa.. ma še kdo kako drugo idejo?
69charger ::
To je že starejša grafična. Če imaš integrirano grafično na plati probaj tam priklopit in vzemi to grafično ven.
Ne, ne dela, grafo bom mogu pa na bolhi kupt, k noben frend nima podobne, d bi jo sprobu.. ja pačeca bi mogoč res pomagala ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASUS GTX 295 TežavaOddelek: Strojna oprema | 1957 (1584) | particle |
» | Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5501 (4217) | Timmah |
» | problem z asrockomOddelek: Strojna oprema | 1600 (1269) | Good Guy |
» | plata ali procesor ??Oddelek: Strojna oprema | 1786 (1422) | Pyr0Beast |
» | Zakaj mi računalnik zamrzuje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3944 (3156) | antraxxx |