» »

Nakup Nokia E72 ali?

Nakup Nokia E72 ali?

MadIggy ::

LP

Situacija je taka. Kupujem nov mobitel. najpomembnejše funkcije na mobiju so zame: vzdržljivost, uporabnost, GPS, mail, pogojno dober fotoaparat in branje wordovih datotek. Imam fobijo pred touch-screeni (oz. do sedaj še nisem imel omenjenega mobitela v roki, da me nebi motilo štekanje itd..) Kako je s tem pri novejših mobitelih? Imam Đabest, mibo bom vzel z vezavo. najboljši kandidat se mi zdi E72, druge alternative pri mobitelu niti ni. Hkrati je to tudi največ kar sem pripravljen odštet za mobitel. Ima kdo še kako idejo? Gledal sem recimo N8, ampak je še ni v ponudbi in 5800 Navigation edition, ki je cenejša, zraven dobiš polnilec za avto ter stojalo za na šipo (ke pa touch-screen). Iz izkušenj, kako dobro se vidi navigacija na E72 v avtu ter kako dobra sta N8 in 5800, ker ju v živo še nisem videl?

Hvala za pomoč, Iggy

flekec ::

Jaz sem tudi imel fobijo pred touch screeni, pa sem vseeno kupil n97, pa mi ni žal, se navadiš pa je kar kull, lep pozdrav

MadIggy ::

verjmem da se navadiš ja. Ima kdo kake insajderske informacije kdaj bo pri mobitelu na voljo kak nov model in ali se bodo cene kaj spustile v prihodnjem mesecu?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova simobil orto ponudba (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5514067 (10046) ;-)
»

Nokia N97Mini ali HTC HD2 ali Blackberry 9700?

202236 (1947) Tomson
»

Mobitelova akcija in zaloga telefonov

346346 (3211) Daren
»

Kateri novejši telefon? Omnia, 5800,...

171798 (1406) darkolord
»

Nov touchscreen iz Nokie (strani: 1 2 )