Forum » Pomoč in nasveti » Gigabyte GA-EX58A-UD3R mrežni problem
Gigabyte GA-EX58A-UD3R mrežni problem
blaz_ ::
Torej imam matično ploščo GA-EX58A-UD3R in i7 procesor. Naložil sem Windows 7 Ultimate 64-bitne in dual boot Ubuntu 10.04.
Na začetku je vse delovalo v redu, sedaj pa se mrežna kartica non-stop vklaplja in izklaplja (podobno kot da bi kabel iztaknil in vtaknil nazaj - to sem gledal v Windowsih, v Ubuntuju mi mrežne sploh ne da na voljo (nastavljam pa še vedno lahko ip-je itd.)).
Kablov sem probal že več, tudi z neposredno povezavo na PC, potem sem probal tudi izklopiti LAN v BIOS-u in nazaj uklopit, pa reinstallat driverje v Windowsih, pa nič ne pomaga.
Še kakšna ideja kaj bi lahko bilo narobe?
Lp, Blaž
Na začetku je vse delovalo v redu, sedaj pa se mrežna kartica non-stop vklaplja in izklaplja (podobno kot da bi kabel iztaknil in vtaknil nazaj - to sem gledal v Windowsih, v Ubuntuju mi mrežne sploh ne da na voljo (nastavljam pa še vedno lahko ip-je itd.)).
Kablov sem probal že več, tudi z neposredno povezavo na PC, potem sem probal tudi izklopiti LAN v BIOS-u in nazaj uklopit, pa reinstallat driverje v Windowsih, pa nič ne pomaga.
Še kakšna ideja kaj bi lahko bilo narobe?
Lp, Blaž
Ko tehnologija odpove, uporabi macolo.
SomeOneNew ::
Če imaš prave gonilnike, potem sprobaj še ugasnit varčevanje z energijo (lastnosti mrežne kartice v seznamu naprav v tvoji mašini).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SiOL TV na PC - Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25015 (9174) | slitkx |
» | SiOL - VLC vsi programi play ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3182 (3010) | mijav7 |
» | LAN - urgentna pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 752 (668) | PhotoBlaz |
» | Telemach kabelski internet - cudna tezavaOddelek: Omrežja in internet | 3268 (3021) | poga |
» | USB povezavaOddelek: Strojna oprema | 1771 (1639) | XPSISTEM |