Forum » Loža » iPHONE
iPHONE
turkx90 ::
http://cgi.ebay.co.uk/iPhone-3GS-16GB-U...
Kašna se vam zdi ta ponudba? Meni se zdi sumljivo poceni, tko da če ve kdo kaj več povedat o tem, mi nebi škodlo.
Uglavnem se zanimam za nakup z amerike. Kašne težave bi se lahko pojavile?....če b se sploh...
Kašna se vam zdi ta ponudba? Meni se zdi sumljivo poceni, tko da če ve kdo kaj več povedat o tem, mi nebi škodlo.
Uglavnem se zanimam za nakup z amerike. Kašne težave bi se lahko pojavile?....če b se sploh...
xCore ::
koliko je meni znano ameriški iphoni pri nas ne delajo zaradi različnih omrežij...
.:R Š T:. [.: Trust is a weakness :.]
Keyser Soze ::
Prvo kot prvo je used. Za ceno novega takšnega ne bi ravno kupoval.
Drugo, v podatkih točno piše katera omrežja podpira.
Tretje, človek se ga verjetno hoče znebit, da bo skupaj s "food stampi" imel za novo štirico.
Skratka, zadeve se dobijo poceni na eBayu. Mal je treba truda vložit v iskanje, si vzet mal več časa, pa se najde. Gledaš pa pač ponudbe prodajalcev, ki imajo en normalen feedback, ter ponujajo plačilo preko PayPala.
Drugo, v podatkih točno piše katera omrežja podpira.
Tretje, človek se ga verjetno hoče znebit, da bo skupaj s "food stampi" imel za novo štirico.
Skratka, zadeve se dobijo poceni na eBayu. Mal je treba truda vložit v iskanje, si vzet mal več časa, pa se najde. Gledaš pa pač ponudbe prodajalcev, ki imajo en normalen feedback, ter ponujajo plačilo preko PayPala.
OM, F, G!
zee ::
Aparat je tovarniško zaklenjen, kar običajno pomeni težave pri morebitni nadgradnji.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
turkx90 ::
To je 250 eu....:)
In ja telefon je prodan. Me pa vseeno zanima tisto..
Kako vemo da je odprt za vsa omrezja...?
In ja telefon je prodan. Me pa vseeno zanima tisto..
Kako vemo da je odprt za vsa omrezja...?
LuGi ::
+20% DDV + morebitna carina = veliko več =)
Če pise zraven da je unlocked or se bolje factory unlocked.
Če pise zraven da je unlocked or se bolje factory unlocked.
Gregor P ::
Če je bil kupljen v prosti prodaji, ali pa če ga je kdo naknadno odklenil. Težko boš pa izvedel, kako je s konkretnim telefonom, če ga ne boš mogel prej sam fizično preveriti
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
KoMar- ::
To je 250 eu....:)
Kot je že LuGi napisal - prištej še 10% carine in še 20% DDV in dobiš ((250 * 1.1) * 1.2) + pavšal za carinjenje in posredovanje = 350.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup iphona 6/6+ v ZDAOddelek: Mobilne tehnologije | 3086 (2607) | hojnikb |
» | iPhone 5sOddelek: Mobilne tehnologije | 5268 (3962) | bastadu |
» | nakup iphone 4, da ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20934 (17529) | ;-) |
» | Superphone ni tako super (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 8454 (6512) | darksamurai |
» | Worldwide Developers Conference 2008 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 13997 (8075) | infiniteLoop |