Forum » Programska oprema » Winamp - problem s spletnimi radiji (Shoutcast,di.fm...)
Winamp - problem s spletnimi radiji (Shoutcast,di.fm...)
AlenX ::
Spletni radio "DI.FM" poslušam vsak ljubi dan. Pred kakim tednom pa mi winamp naenkrat ni več predvajal nobenega spletnega radia!! Namesto tega mi izpiše :"No registered application for this extension" in zraven en rdeč krog X :S Winamp sem zbrisal in naložil svežega iz neta. Ista pesem...
Kot razumem,bi si naj naložil dodatek za predvajanje glasbe iz neta,kar se mi zdi smešno. Predvajam še vedno lahko mp3-je iz diska ali filme.
Zna kdo rešit problem?
Kot razumem,bi si naj naložil dodatek za predvajanje glasbe iz neta,kar se mi zdi smešno. Predvajam še vedno lahko mp3-je iz diska ali filme.
Zna kdo rešit problem?
ModriN96 ::
probi čez ker drug program predvajat radijo al pa u guglu napiš Shouzcast in greš na njihovo stran in probi...
Spajky ::
WinAmp : klikni knof ADD, izberi add URL in potem copy/pejst tole : http://88.191.102.29:6384/ ... je taprava postaja? Čene pejdi v winamp desni klik Options/preferences/general preferences/file types/ označi pls ... valjda bo delalo ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
AlenX ::
Ja Spajky, dober Disco House :D Itak da gre predvajat. Direktnega linka pa še vedno ne.Sem pa v osnovi zaštekal kaj je glavni vzrok - apdejt od Opere 10.53 na 10.6!!! Od takrat naprej me to j***. testiral sem da to ni problem v sami strani,ali programu,ker v drugih programih (IE,Firefox) to deluje. Zdaj po novem pa mi ne deluje niti v 10.6,niti v 10.53! Bedno!!!!
Se pa sicer da kopirat pa pejst v winamp in deluje...samo ko malo raziskuješ spletne radije,kje je best muzika,maš že zadost tega iskanja in pejstanja linkov v winamp :P
Bom poiskal,če je kje kaka rešitev...
Se pa sicer da kopirat pa pejst v winamp in deluje...samo ko malo raziskuješ spletne radije,kje je best muzika,maš že zadost tega iskanja in pejstanja linkov v winamp :P
Bom poiskal,če je kje kaka rešitev...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program uporabljate za poslušanje glasbe? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14027 (9598) | Olórin |
» | posnetek radia in v telefonOddelek: Zvok in slika | 2882 (2385) | Ikspe |
» | Chrome daleč najpočasnejši v HTML5 izrisovanju (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19687 (17015) | MrStein |
» | Izšel Safari 5Oddelek: Novice / Brskalniki | 15927 (13594) | bluefish |
» | Internet Explorer vztrajno izgubljaOddelek: Novice / Brskalniki | 9118 (8087) | Mordecai |