» »

Kako uveljaviti garancijo, če ...

Kako uveljaviti garancijo, če ...

matonson ::

... stvar na servisu začne delat:))
Imam miško Gigabyte GM-6800, ki kar iznenada crkne. Sem nesel na servis in seveda je tam delala. Jo dobim nazaj, dela 5 dni in spet crkne. Pol pa včas dela včas pa ne. Torej kaj naredit, če stvar vedno dela takrat ko ne bi smela:D?

popster ::

šenkaj prjtalu, mogoče mu bo delala

solatko ::

Uveljavi stvarno napako.

ALT ::

se mi zdi, da ce je nesu na servis zarad te napake, ne more vec za njo uveljavljat stvarne napake..

tomaz- ::

pravilno se ti zdi

solatko ::

Če niso poštimal, lahko.

tomaz- ::

ni res, če niso poštimal, moraš uveljavljat reklamacijo na popravilo in če v SKUPNEM roku 45 dni ne popravijo, dobiš nov izdelek, če pa ni dobavljiv, pa primerljiv oz. boljši izdelek od tvojega.
Stvarna napaka in garancijsko popravilo se izključujeta. In ne mi zdaj nabit post, v katerem naj ti podam linke, ker je to dosegljivo vsakomur!

subby ::

uveljavljat garancijo pri miški za 10EUR se mi zdi absurdno... itak je potrošna roba, stroška se pa nabere za nekajkratno vrednost izdelka... res da ni strošek na tvoj račun in da si upravičen do garancije, sam bi blo res najboljš da narediš, kar je rekel popster; šenkaš miško frendu, ali pa jo uporabiš na drugem računalniku in si sam omisliš drugo

sicer pa bi stvar v tvojem primeru znala biti čisto softverska(problem v driverju), če je na servisu lepo delalo

mihec87 ::

subby zgleda si poln keša..

10eur ni tako malo denarja,ko prineseš 1kg smrdljive mase za čvape ali pa kilo plesnivega kruha ga tudi zabrišeš v kanto pa se ti jebe za tistih par eur a?

Gre se tudi za princip če je zadeva defektna se uveljavlja garancijo pa četudi stane par eur,človek pričakuje da dela vsaj v garancijskem obdobju.Ker čene bodo vsi proizvajalci/trgovci začeli tržiti poceni crap robo,z mislijo ah saj se kupcu ne splača uveljavljati garancijo.

kmetek ::

Če dela na drugi kišti, potem dela? Ni garancija in ne stvarna.....to je napaka uporabnikovega PCja.

Ne ubistvu je bilo naključje, da je delala na drugi kišti. Imel sem jo na svojem računalniku in ni delala, sem jo dal na bratovega in ni delala.

Mislil sem, bolj to:
Kako naj dokažem, da meni ne dela, če se slučajno zgodi, da tistim tam spet čudežno dela?:D

Nočem spet pošiljati in izpadet totaln bebec tako kot sem v prvo:).

Včasih miška en cajt dela brez problemov. Pol pa crkne in se je ne da zbudit na noben način. Nazadnje je delala 5dni + tisti čas na servisu.

Ko je bila nova je vsake toliko časa crknila. Tudi optična lučka ni več delala. Potem sem naložil tiste driverje iz Gigabyte strani in je čudežno delalo kakšen teden.
Sedaj pa crkne na ta način, da optična lučka dela. Tudi dojema premike, ampak jih ne sporoči računalniku.
Dvomim pa, da je problem v računalniku samem, saj druge miške in ostale USB naprave delajo bp.

Ampak, ker to ni Razer bom rajš zadevo pustil na miru, ker nočem (spet) izpadet bebec.
Vseeno hvala za pomoč:D

--------------------------------------------

Vas pa prosim za neko drugo pomoč.
Katero miško sedaj kupit. Dal bi malo več kot 8€:) Tam do 35 mogoče 40€.

Pogoj so:
-normalni gumbi, ne maram trdih
-majhen odzivn čas
-miška more lepo drsat po podlagi
-vsaj 1600dpi
Podlaga je pa takale

Namen uporabe: geekanje8-)

Število gumbov in ostala uporabnost ni pomembna.

Gledal sem tele:
http://www.mimovrste.com/artikel/114038...
http://www.mimovrste.com/artikel/225005...
http://www.mimovrste.com/artikel/137004...
http://www.mimovrste.com/artikel/225005...

Copperhead je en že pri hiši tako, da eno predstavo imam. Meni zelo ustreza, ampak ali so ostale boljše?

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: bluefish ()

svetetko ::

Jaz bi vzel copperhead, druga izbira bi bila mx518. Ali pa stisni še nekaj evrov in kupi death adder ;)

bluefish ::

Če ti oblika Copperhead ustreza, potem izberi nek Razerjev produkt. V nasprotnem primeru pa je MX518 odlična izbira.

legice ::

osebno ti priporočan katreokoli logitechovo ali razer miško,drugače pa ker si jih nekaj predlagal bi rekel da mx518 če imaš malce večjo roko,zraen bi predlagal g5 od logitecha.za tanšo roko pa razerjevi ki si predlagal, drugače pa frend nuca copperhead in je imel pa g5.zamenjal je zaradi oblike,glede delovanja sta si pa zelo blizu.
Prekopu vrt in našu Bin Ladna

IvoJan ::

jaz ti priporočam deathadderja.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Deathadder je predrag. Roko mam pa dost drobno:P.

IvoJan ::

verjemi da se splača dat 15EUR več :)
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Vzel sem Abyssus in morm rečt, da je super. Zelo lahka, odzivna, po podlagi pa tako drsi, da je kar užitek:P.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gaming miška

Oddelek: Kaj kupiti
4817522 (15832) Antares88
»

katero miško?? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
16539456 (31528) ShowDown
»