Forum » Pomoč in nasveti » Problem s prostorom v računalniku
Problem s prostorom v računalniku
ViperR ::
Do sedaj sem imel tak računlnik:
Sedaj se mi je moje grafična pokvarila(4870X2) in so mi posalali nvo grafično 5870. Pa ne gre v računalnik. Zanima me kako prestaviti vodno haljenje tako, da bo šla grafična noter. Razmišljal sem da bi dal rezervoar tja kjer je sedaj hladilnik in hladilnik dal na stranico, da bi bolje hladilo(pravijo, da je bolje imeti zunaj) pa nevem kako bi to gor namontiral...
Če poznate boljši predlog kako to urediti ali kakše slike, linke kako namontirati to na zunanjo stranico napišite kaj;D
Lep pozdrav, Viper
Sedaj se mi je moje grafična pokvarila(4870X2) in so mi posalali nvo grafično 5870. Pa ne gre v računalnik. Zanima me kako prestaviti vodno haljenje tako, da bo šla grafična noter. Razmišljal sem da bi dal rezervoar tja kjer je sedaj hladilnik in hladilnik dal na stranico, da bi bolje hladilo(pravijo, da je bolje imeti zunaj) pa nevem kako bi to gor namontiral...
Če poznate boljši predlog kako to urediti ali kakše slike, linke kako namontirati to na zunanjo stranico napišite kaj;D
Lep pozdrav, Viper
- zavaroval slike: bluefish ()
BALAST ::
Radiator ni potrebno premikat, ker imaš dovolj prostorno ohišje in zgoraj je na idealni poziciji, ker piha zrak navzven.
Imaš res velik rezervoar, ki ga niti ne potrebuješ, ampak ker vidim da je dovolj prostorno ohišje bi lahko iz te pozicije premaknil skrajno v ospredje s pomočjo vezic, kjer se bo skoraj dotikal prve stranice. Lahko pa tudi naročiš pri EK pleksi krajšo tubo za rezervoar in ga namestiš pod grafično kartico.
Imaš res velik rezervoar, ki ga niti ne potrebuješ, ampak ker vidim da je dovolj prostorno ohišje bi lahko iz te pozicije premaknil skrajno v ospredje s pomočjo vezic, kjer se bo skoraj dotikal prve stranice. Lahko pa tudi naročiš pri EK pleksi krajšo tubo za rezervoar in ga namestiš pod grafično kartico.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Gaming HTPCOddelek: Kaj kupiti | 2795 (2441) | delfinus |
| » | Zračno? Vodno? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 10569 (9482) | Galaxy |
| » | Navijanje Intela i7-860Oddelek: Navijanje | 4521 (3874) | TeraTM |
| » | Mugen 2Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2125 (1837) | axee |
| » | Ali se mi splača nadgrajevati PCOddelek: Pomoč in nasveti | 1028 (755) | TOP |