Forum » Mobilne tehnologije » eduroam - samsung s5620
eduroam - samsung s5620
SG_101 ::
Pozdrav,
mene pa zanima, če omenjeni telefon podpira uporabo eduroam-a, ter kako se potem to usposobi?
hvala lp
mene pa zanima, če omenjeni telefon podpira uporabo eduroam-a, ter kako se potem to usposobi?
hvala lp
brez-imenko ::
Ali se lahko malo vmešam? Namreč tudi mene zmeraj bolj zanima ta omenjeni telefon pa bi rabil nekaj informacij. Sedaj če se ne motim omenjeni telefon uporablja TouchWiz firmware in me zanima če so se aplikacije v tem času že kaj bolj razmahnile on kar je na sceni omenjeni firmware. To me predusem zanim iz razloga ker bi na njega potem dal kakšen program ki bolje deluje v povezavi z GPSom. Polek tega sem opazila, da internet strani precej počasi nalaga in bi za to uporabil kakšno Opero mini. Me je pa imresionioniral podatek da naj bi brskalnik podpiral flash in s tem tudi gledanje videa na različnih servisih. Naj nekdo potrdi oz. ovrže to trditev. Sicer se mi dozdeva da bi bilo bolje pogledati še za SE Elm, kateri ima manj težav s počasnostjo, firmware je pa bolj fleksibilen za nalaganje drugih aplikacij. Ampak kaj ko je zaslon na dotik tako fascinanten. :) Tako sem res v velikem kompleksu.
www.podarimo.si pa lep pozdrav vsem, Janez
thetadej ::
hja na RAM2 samsung servis sem te dni poslal preko Simobila en telefon samsung...flac so menal, kar pomni da so odprli cel telefon...POBRALI VEN MICRO SD CARD 1GB in 'ponesreči' je spominska kartica sedaj izginila..na servisu pravijo da ni bilo na papirju zavedeno, da je bila priložena in da ne morejo vrnit...prasci so ukrali MICRO SD CARD, čene pa na Simobilu...itak pa samsungi kr neki crkujejo ...sodelavcu in kolegu pred mano crknu touchscreeen-so mu ga servisirali in ga sedaj prodaja...še za možnost nakupa OMNIE II me je sedaj minilo vse skupaj glede samsungov...sami so si krivi...povedat je pa le treba...lp, tadej
brez-imenko ::
Aha. No saj jaz sem imel samo enega od teh novejših pa me je razočaral tako da bom v nadalnje kar vse po spisku od te firme brisal. Bili so pa dobri samo stari preklopni ČB modeli katerega sem po svoji krivdi uničil.
www.podarimo.si pa lep pozdrav vsem, Janez
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero microSD kartico ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 37699 (12755) | LuIK |
» | Samsung galaxy s (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 336656 (83166) | 21kiss |
» | Samsung Galaxy Spica Android ( 2.1 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9223 (5721) | DOOM_er |
» | Baterija SGH-G810Oddelek: Mobilne tehnologije | 2326 (1428) | bdoxx |
» | HTC Touch2 ali Samsung Galaxy Spica? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9797 (5961) | Jebac18 |